[ADVENT U BUDIMPEŠTI] Doživite nezaboravnu božićnu atmosferu uz kuhano vino i blagdanske poslastice te obavite shopping u ulici Vaci za 395 kn!

2 dana s doručkom u hotelu**** uz uključen prijevoz, garantirani polazak 2.12.

Pogledaj iskustva drugih »
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 2
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 3
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 4
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 5
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 6
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 7
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 8
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 9
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 10
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 11
Advent u Budimpešti**** - 2 dana s doručkom i prijevozom - slika 12
395kn
Prijevoz je uključen u cijenu!

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 4 rate
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza.
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  - 1 noćenje s buffet doručkom u hotelu**** u Budimpešti u dvokrevetnim sobama (tuš/WC/TV)
  - prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
  - turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
  - razglede prema programu, sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Idea Club Travel
 • Klikom na "kupi" birate datum garantiranog polaska:
  - 2.12.2017.
 • Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 06h
  Povratak za RH drugi dan u kasnim večernjim satima
 • Mogućnost polaska iz Varaždina ili Čakovca bez naknade
  Mogućnost polaska iz Karlovca uz nadoplatu 50 kn i iz Rijeke uz nadoplatu 200 kn
  Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Moguće nadoplate:
  - jednokrevetna soba: 150 kn
  - plovidba Dunavom i razgled Budimpešte s broda 10€
  - ručak u Budimpešti na dan povratka 14€ (piće se plaća dodatno)
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati agenciju na info@ictputovanja.hr i poslati ime i prezime, kod potvrde osoba koje putuju te naziv putovanja koje ste kupili, kako biste dobili sve potrebne informacije
 • Pogledajte VAŽNE INFORMACIJE vezane uz putovanje
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Advent u Budimpešti

Božić u metropoli koju Dunav dijeli na dva dijela, ali ju ipak ne razdvaja, već spaja u zanimljivu kompaktnu cjelinu upotpunjenu velebnim spomenicima, simpatičnim ulicama, mirisima paprike, okusima gulaša, zvukovima čardaša. A u predbožićno je vrijeme to sve upotpunjeno toplim budimpeštanskim božićnim poslasticama te svjetlucavim ulicama.

Dođite, vidite, uživajte!

Izvor: PonudaDana.hr blog

Jedan od onih "morate vidjeti" gradova. Primjer grada koji ponosno nosi ruho svoje povijesti pune velikih događaja, postignuća i vladara. Nekadašnja prijestolnica Ugarskog kraljevstva, postala je jedinstvenim gradom ujedinjenjem Budima i Pešte 1873. godine na suprotnim stranama Dunava.
Na budimsku stranu dolazi se uspinjačom do dijela grada koji je pod zaštitom UNESCO-a obzirom da se na njemu nalazi Budimski dvorac (Kraljevska palača). Blizu dvorca se nalazi Matijaševa crkva, mjesto krunjenja omiljene kraljice Sissi.

S te visine pruža vam se fantastičan pogled na Dunav, cijelu kraljevsku Peštu, Lančani most (Széchenyi Lánchíd) i ostale brojne mostove na Dunavu. Budimpešta u nekim segmentima i dijelovima grada, pomalo podsjeća na zagrebački gornji dio grada obzirom da su svi skupa bili dijelom velikog Habsburškog carstva.


Iako je Budimpešta grad stvoren za pješačenje i šetnje, ukoliko nemate privilegiju od par dana boravka u gradu, ipak sjednite na neki od turističkih buseva ili se poslužite podzemnom kako bi što prije stigli na lijevu stranu Dunava.

Odmah po izlasku na Peštansku stranu, ne možete ne uočiti predivan primjer neogotičke arhitekture, zgradu Parlamenta koja je za razliku od ostalih zgrada tog tipa, odnosno europskih parlamenata, otvorena turistima za razgledavanje, samo se morate pobrinuti na vrijeme za ulaznicu. 

Nakon toga, lagano se zaputite (možete i poznatim žutim tramvajem) uz Dunav prema centru Pešte jer ostaje još puno toga za vidjeti. Budim i Pešta povezani su predivnim mostovima, s ukupno njih devet, iako je Lančani najpoznatiji, najljepši i uz njega se vežu brojne legende koje ga čine još atraktivnijim. Jedna od njih je recimo da će se most urušiti ako preko mosta pređe Mađarka koja je vjerna svome mužu.

U tom "điru" obilaska poznatih građevina, muzeja i crkava obavezno došećite do Trga Heroja - najimpozantnijeg trga u Budimpešti koji se smjestio na kraju Avenije Andrássy. Zbog velike količine kulturnih znamenitosti i građevina, često je nazivana i Avenija kulture. 

Na njemu dominira Milenijski spomenik u sklopu kojeg se nalaze statue 7 plemenskih vođa i mnogih povijesnih ličnosti kao što su kralj Stjepan, Bela IV, Matijaš Korvin i Lajoš Košut. Središnji dio cijelog spomenika zauzima 40 - ak metara visok stup na vrhu kojeg se nalazi kip arkanđel Gabrijela. Zaista impozantno. Jednostavno, morate vidjeti. 

Da ne bi sve bilo samo kultura i povijest, Budimpešta se diči svojom odličnom ponudom večernjih izlazaka, clubbinga i ponude u pubovima i restoranima. Ulica koja sadrži veći broj lokala, pubova i restorana je Vaci u kojoj se između ostalog nalazi i poveći broj suvenirnica, raznih slastičarnica s lokalnim delikatesama i dućana. 

Budimpešta nam je blizu, a nudi zaista ogroman izbor i ponudu, neovisno da li idete na izlet ili višednevno, samo je bitna dobra organizacija.

Idea Club Travel
HR-AB-01-081074914

Radnička cesta 27, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 7792 541
E-mail:
Web: https://www.ictputovanja.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
IDEA CLUB TRAVEL d.o.o.
Folnegovićeva 6/D, Zagreb

Vrh stranice