[BAVARSKA] Doživite pustolovinu u bajkovitim srednjovjekovnim gradovima Regensburgu, Rothenburgu, Passau i Nurnbergu za 1.249 kn!

3 dana s doručkom u Hotelu*** uz uključen prijevoz, polazak 27.4.

Bavarska*** - 3 dana s doručkom i prijevozom


	      
Bavarska*** - 3 dana s doručkom i prijevozom
Bavarska*** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 2
Bavarska*** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 3
Bavarska*** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 4
Bavarska*** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 5
Bavarska*** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 6
Bavarska*** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 7
Bavarska*** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 8
1.249kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata
Prijevoz je uključen u cijenu!

 
 
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  - 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u Hotelu*** u Nurnbergu
  - prijevoz autobusom visoke turističke kategorije
  - licenciranog pratitelja
  - razglede prema programu, sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Smart Travel
 • Datum polaska: 27.4.2018.
 • Polazak u 05h iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 507)
  Povratak prema Zagrebu 29.4.2018. u večernjim satima
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE i PROGRAM PUTOVANJA
 • Potrebno je minimalno 40 polaznika da bi se putovanje održalo
 • Obavezna nadoplata za boravišnu pristojbu 1€/osoba/dan
  Točan naziv hotela znat će se najkasnije 5 dana prije polaska
 • Moguća nadoplata za jednokrevetnu sobu: 160kn
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati Agenciju na info@smart-travel.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju, kako biste dobili sve potrebne informacije
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Organizacija i realizaciju putovanja su u skladu sa propisima ''Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu''
 • Od 7.4.2017. u primjeni je novi, stroži sustav granične kontrole što može uzrokovati duža čekanja
  Agencija nema saznanja o vremenu čekanja i nije u mogućnosti utjecati na isto
 • Za otkaz putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja
  Pravo na otkaz putovanja uz povrat ostvarujete isključivo kupnjom Police osiguranja
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva unutar roka iskoristivosti, Ponuda Dana će vam vratiti sredstva uplaćena preko portala.
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru.
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć.
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Program putovanja

1. dan
Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku, preko doline rijeke Dunav, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Prva destinacija koju ćete obići je Regensburg, prema mnogima jedan od najljepših srednjovjekovnih gradova Njemačke. Grad se može pohvaliti prekrasnom povijesnom gradskom jezgrom koja obiluje tornjevima i palačama, i koja će vas zasigurno oduševiti.

Šetnju i razgled Regensburga ćete započeti šetnjom preko starog mosta i rijeka Dunav i Regen. Kraća šetnja vodi vas u povijesnu gradsku jezgru gdje nas očekuje daljini razgled: Golijatova kuća - Gradska vijećnica - Katedrala svetog Petra - Rimski toranj - Stara kapela, bogato ukrašena crkva u rokoko stilu s pozlaćenim ukrasima - Münster crkva - stara rimska vrata Porta Pretoria. Središtem grada dominiraju uske srednjovjekovne uličice, a tu se nalazi i najstariji restoran s kobasicama na području Njemačke.

Slijedi slobodno vrijeme za individualne programe, kupnju suvenira ili gastronomske užitke u jednom od restorana koji se nalaze u uskim uličicama. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i vožnja do Nurnberga. Smještaj u hotel. Noćenje.



2.dan
Nakon doručka, odlazak prema autobusu i vožnja prema njemačkoj romantičnoj cesti, kojom ćete doći do jednog od najljepših romantičnih gradića u Njemačkoj: Rothenburga. Riječ je o jednom od najčuvenijih mjesta u Njemačkoj kojeg godišnje posjete milijuni turista iz cijeloga svijeta. Rothenburg toliko očarava tako da i ne čudi što je poslužio za snimanje nekoliko filmova, među kojima se posebno ističu ''Charlie i tvornica čokolade'' te ''Pinocchio''. Rothenburg je posebna bavarska bajka, koja će vas očarati! 

Uske uličice ovog grada skrivaju bogatu prošlost, a građevine koje se mogu vidjeti svjedoče o njoj. Nakon razgleda povijesne jezgre slobodno vrijeme za šetnju, posjet nekom od muzeja ili kušanje specijaliteta uključujući poznate rothenburške kugle od prhkog tijesta s različitim okusima. Okupljanje grupe i vožnja prema Nurnbergu, najvećem gradu franačke Bavarske. Po dolasku, razgled grada: Gradske zidine - utvrda Kaiserburg - kuća Albrechta Dürera - Crkve sv. Seebalda i sv. Lovre - Bolnica sv. Duha - most na rijeci Pegnitz - glavni trg s fontanom i crkvom Frauenkirche - Gradska vijećnica. Slobodno vrijeme za individualne programe, kupnju suvenira ili večeru. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

3.dan
Raniji doručak i odjava iz hotela. Slijedi vožnja dolinom Dunava prema biskupskom gradu Passau, koji je smješten na tri rijeke: Dunavu, Ilzu I Innu. Po dolasku, slijedi razgled stare gradske jezgre: Gradska vijećnica - Hotel Wilder Mann - Wittelsbachov trg i fontana - biskupska rezidencija - Katedrala sv.Stjepana ukrašena stropnim slikarijama i najvećim orguljama u Europi.

Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje starih zanatskih ulica, kupnju suvenira ili uživanje u gastronomskoj ponudi koju možete pronaći u povijesnom okruženju slikovitog grada. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Hrvatskoj. Slijedi vožnja Njemačkom, Austrijom i Slovenijom uz kraća zaustavljanja putem, prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb, na mjesto polaska je predviđen u kasnijim večernjim satima.

Smart Travel
ID kod: HR-AB-01-070116312

Amruševa 10/2, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 099 6668 978 (zvati u vremenu 9h-16h)
E-mail:
Web: http://smart-travel.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
SMART TRAVEL j.d.o.o.
Augusta Šenoe 2, Križevci

Vrh stranice