[CINQUE TERRE, LIGURSKA OBALA] Upoznajte idiličnu talijansku regiju koja pršti bojama i udahnite nezaboravnu mediteransku atmosferu, polazak 20.9.

4 dana u hotelu*** s doručkom uz uključen prijevoz za 1.449 kn!

Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn!

Pogledaj iskustva drugih »

	      
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn!
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 2
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 3
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 4
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 5
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 6
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 7
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 8
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 9
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 10
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 11
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 12
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 13
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 14
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 15
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 16
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 17
Cinque Terre i Ligurska obala - 4 dana uz uključen prijevoz za 1.449 kn! - slika 18
1.449kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata
Prijevoz je uključen u cijenu!

 
 
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  - 3 noćenja s polupansionom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* na obali Versilia
  - prijevoz autobusom visoke kategorije
  - licenciranog pratitelja putovanja
  - razglede prema programu
  sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Smart Travel
 • Termin putovanja: 20.9.2018.
 • Polazak u 5h iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506)
  Polazak u 7:30h iz Rijeke s odmorišta Vrata Jadrana
  Moguć polazak iz Karlovca uz prethodnu najavu
 • Povratak u HR 23.9. u kasnim večernjim satima
 • Pogledajte PROGRAM PUTOVANJA
 • Obavezne nadoplate:
  - boravišna pristojba (na recepciji hotela):
  2 €/osoba/dan
  - ulaznica za NP Cinque Terre: odrasli 16 €, djeca 4 - 11 god 10 €
 • Pogledajte moguće nadoplate
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati Agenciju na info@smart-travel.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju, kako biste dobili sve potrebne informacije
 • Potrebno je minimalno 40 putinika da bi se putovanje održalo
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Organizacija i realizaciju putovanja su u skladu sa propisima ''Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu''
 • Od 7.4.2017. u primjeni je novi, stroži sustav granične kontrole što može uzrokovati duža čekanja
  Agencija nema saznanja o vremenu čekanja i nije u mogućnosti utjecati na isto
 • Za otkaz putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja
  Pravo na otkaz putovanja uz povrat ostvarujete isključivo kupnjom Police osiguranja
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Čarobno putovanje slikovitom Ligurskom obalom

Program putovanja:

1. dan: PARMA – OBALA VERSILLIA
Polazak iz Zagreba s autobusnog kolodvora u 5h prema Italiji. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe do PARME, grada smještenog u pokrajini Emilia - Romagna koja posjetitelje oduševljava svojom bogatom kulturom te je pravi raj za gurmane. Parma je grad u kojem se nalazi jedno od najstarijih sveučilišta na svijetu te je svjetski poznat po gastronomskoj ponudi kojom dominira sir parmezan, pršut i tjestenina Barilla.

Po dolasku zajednički razgled i šetnja uz pratitelja putovanja: PALAZZO PILOTTA kojim ćete doći do nekadašnje rezidencije MARIE LOUISE OD PARME. Palazzo della Pilotta je izvorno zamišljena kao zajednička zgrada dvorskih službi koje su se nalazile u sklopu Kneževe rezidencije; u PALAZZO DUCALE.

U sklopu palače se nalazi jedno od najljepših povijesnih kazališta na svijetu TEATRO FARNESE. Unutrašnjost kazališta je u cijelosti napravljena od drveta te se može pohvaliti i sa nekoliko revolucionarnih izvornih sadržaja: pozornica koja se mogla rotirati, a koja je ujedno bila i vodonepropusna, kako bi se omogućilo uprizorenje bitke na moru. Kazalište je i danas u funkciji, a brojni dijelovi - poput plemićke lože, su u svom originalnom obliku.

Šetnjom stižete do zgrade opere – TEATRO REGIO, velebne građevine sa 1400 sjedećih mjesta, koju mnogi smatraju jednom od najvažnijih u Italiji. Izgrađena je u ranom 19. stoljeću. Zaštitni znakovi grada – DUOMO I BATTISERO, katedrala i krstionica, najharmoničnije su srednjevjekovne građevine Italije i u potpunosti dominiraju Trgom Duomo. Slobodno vrijeme za kavu i šetnju. Okupljanje grupe i nastavak putovanja prema Ligurskoj obali. Dolazak u hotel. Smještaj. Noćenje.

2. dan: ELBA
Poslije doručka polazak na cijelodnevni izlet na čarobnu ELBU (izlet uz nadoplatu), najveći biser Toskanskog arhipelaga - Nacionalnog parka Toskansko otočje. Otok će vas na prvi pogled osvojiti svojim šarmom i kristilno plavom bojom mora, svojim mirisima i prekrasnim plažama… Poznata je po vrhunskim vinima, sjajnoj gastronomiji, ali i čuvenoj manufakturi za proizvodnju parfema AQUA DELLA ELBA, koji su idealan suvenir.Najveći grad na otoku je PORTOFERRAIO, grad čiju je sudbinu u 18. stoljeću odredio nadvojvoda Cosimo Medici, gradivši grad po svojom mjeri kojeg je nazvao COSIMOPOLIS. Sudbinu grada, ali i otoka, dalje je odredio veliki NAPOELON BONAPARTE, koji je prognan na Elbu, kako bi izvršavao zatvorsku kaznu u trajanju od 300 dana. Portoferraio je oživio za vrijeme Napoleonova boravka, a povjesničari su zapisali kako je, izdajući upute, zahtijevao da bude ”tout comme à Paris” ili ”kao u Parizu”.

Zajednčka šetnja sa pratiteljem putovanja dočarati će vam kulturne ljepote grada, a slobodno vrijeme iskoristite za posjet VILI MULINI, utvrdi FORTE FALCONE, degustaciju poznatih otočkih jela ili domaćeg piva ili zaplivajte u tirkiznom moru. Legenda kaže da je Elba biser iz ogrlice božice Afrodite koji je izgubljen u onom trenutku dok je ona pokušavala doći do svog voljenog Erosa na obali. I zbilja i je, prekrasan biser koji će vas oduševiti! Nakon izleta okupljanje grupe i odlazak trajektom u 18.00h prema obali. Vožnja prema hotelu. Večera. Noćenje.

3. dan: CINQUE TERRE
Doručak. Odlazak sa pratiteljem putovanja do LA SPEZIE i polazak na cjelodnevni izlet po Nacionalnom parku ”Cinque Terre”, što je u stvari naziv za pet naselja ligurskog priobalja. Razgled započinje s MONTEROSSOM, mjestom koje je poznato po najljepšim plažama.

Slijedi odlazak u VERNAZZU, autentično ribarsko selo živo obojenih fasada, s obiljem izvrsnih restorana, gdje ćete napraviti pauzu za ručak. Dalje nastavljate vožnju vlakom preko CORNIGLIE do RIOMAGGIOREA, srednjovjekovnog grada s bogatom poviješću iz rimskog doba. Poznata ”Via dell’Amore”, odnosno Put ljubavi (NAPOMENA: do daljnjeg zatvorena!), 900 metara duga staza ukopana u stijenu povezuje Riomaggore sa susjednim mjestom MANAROLOM, koje je poznato po prekrasnoj prirodnoj luci koja je dom brojnim čamcima, a pogled na tu sliku će vas oduševiti. Povratak vlakom u La Speziu. Vožnja autobusom do hotela. Noćenje.

4. dan: RAPALLO – PORTOFINO – RIJEKA/ ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak do slikovitog RAPALLA, bisera Ligurije, mondenog ljetovališta na rivijeri Levante. Grad je poznat po velikom broju luksuznih hotela, vila i finih restorana. Rapallo, nekadašnje rimsko naselje koje povjesničari danas znaju kao mjesto u kojemu su potpisana dva mira, idealna je baza za istraživanje okolice. No, sam grad isto tako ima dosta tog za ponuditi.

Odlazak u šetnju uz razgled gradića: CASTELLO SUL MARE, BAZILICA DEI SANTI GERVASIO E PROTASIO… Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet brodom na PORTOFINO - raj na zemlji, ekskluzivnu luka i turističko odmorište koje je još od 50ih godina prošlog stoljeća omiljeno utočište slavnih i poznatih osoba.Slobodno vrijeme za osobne programe.

Povratak brodom u Rapallo, okupljanje grupe i polazak polazak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Rijeku u večernjim satima, a u Zagreb do ponoći.

Smart Travel
ID kod: HR-AB-01-070116312

Amruševa 10/2, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 2862 899 (zvati u vremenu 9h-16h)
E-mail:
Web: http://smart-travel.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
SMART TRAVEL j.d.o.o.
Augusta Šenoe 2, Križevci

Vrh stranice