[FUN PARK BIOGRAD by MIRNOVEC] Zabava na ludim tematskim vožnjama, virtualno interaktivno putovanje, kuća strave i još mnogo više za 109 kn!

Cjelodnevna ulaznica za uživanje na novim atrakcijama, dosad neviđenim u regiji

Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica


	      
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 2
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 3
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 4
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 5
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 6
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 7
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 8
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 9
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 10
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 11
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 12
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 13
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 14
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 15
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 16
Fun Park Biograd by Mirnovec - cjelodnevna ulaznica - slika 17
-32%
160kn
109kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti samo karticama

 
 
Klikni na uvjete korištenja
 • Za korištenje ponude potrebno je isprintati potvrdu koja je dostupna na vašem profilu pod "Moje kupovine"
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem profilu pod kategorijom „moje kupovine“
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  cjelodnevnu ulaznicu za 1 osobu za Fun Park Biograd by Mirnovec
 • Djeca do 100 cm visine i nepokretne osobe imaju besplatan ulaz s pratnjom
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Ulaznica uključuje pristup svim atrakcijama parka, više o atrakcijama pročitajte na linku
 • Besplatan parking
 • Rok iskoristivosti: 18.6.2018.
 • Pogledajte kako do parka
 • Radno vrijeme: pet, sub i ned: 12h - 20h
 • Nije potrebna prethodna rezervacija termina
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ulaznicu niste iskoristili do navedenog roka
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva unutar roka iskoristivosti, Ponuda Dana će vam vratiti sredstva uplaćena preko portala
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Za korištenje ponude potrebno je isprintati potvrdu koja je dostupna na vašem profilu pod "Moje kupovine"
 • Posjetite Facebook, Instagram, Twitter i Youtube parka
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Fun Park Biograd by Mirnovec

Fun Park Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale.

Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. Od sada možete iskusiti i nove atrakcije koje do sada nisu viđene na ovim prostorima. Jedna od njih je i avanturističko virtualno interaktivno putovanje bespućima računalne simulacije pod nazivom XD Dark Ride.

Osim vožnji, zabavljati će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri koje dovode iz raznih dijelova svijeta. U parku se redovito organiziraju koncerti i gostuju vaša omiljena televizijska lica.

Ako niste ljubitelj adrenalinskih vožnji onda opuštanje uz klasične igrice u Games Hall igraonici može biti po vašem ukusu. Cijelo iskustvo možete oplemeniti kupnjom suvenira za vaše najbliže u našoj suvenirnici.

U parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored brojnih ugostiteljskih objekata koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. Dođite u Fun Park Biograd gdje su pustolovine pune nezaboravnih trenutaka zabave, uzbuđenja i smijeha!Niže donosimo tek mali dio zabavnih atrakcija u parku!

✹ Adria eye - najveći panoramski kotač u parku je Adria eye koji Vas podiže visoko među oblake. Dok lagano plovite u gondolama pogled vam seže do Kornatskog otočja i prekrasnog Jadranskog mora. To je fantastično mjesto za uslikati par selfie-a i podijeliti ih na društvenim mrežama. Ne brinite, Wi-fi je besplatan i ima ga čak i visoko gore.

✹ Big blue - brzi plavac vlačko juri i buči parkom, njega ćete sigurno čuti u parku nas posjetite. Neka vas ne prestraši njegova brzina jer to je čista navala adrenalina. Pripremite se za misiju koja starta brzim tračnicama i kreće u orbitu svemirskog dijela parka, vrti se i okreće Vas naglavačke i sigurno vraća na startnu poziciju.

✹ Tornado by Čipi Čips - najadrenalinskija sprava u parku diže se u zrak do 120°. Ova atrakcija je samo za najhrabrije. Odvažite se pobijediti strah. Postoje 4 razine na koje tornado može letjeti, a u svakoj od njih vam srce odskoči u petne žile! Za najhrabrije od najhrabrijih svaki dan barem jednom puste najveću brzinu tornada. Oduprite se silama gravitacije, izađite iz svoje “comfort zone” i prepustite se svemirskom doživljaju avanturističkog tornada.

✹ Zero gravity zone - dobrodošli u svijet bez gravitacije. Raj za klince i klinceze Fun Parka Biograd. Zabava uz skakanje na trampolinima i hupsalicama uz budno oko animatora prikladna i za najmlađe. Dopustite da Vaše dijete, iako ne može isprobati adrenalinskije atrakcije u parku, barem skačući osjeti bezgravitacijsko stanje kakvo se može osjetiti samo van Zemljine atmosfere.

✹ XD Dark side - virtualna vožnja gdje idete na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima. Virtualno iskustvo postaje stvarno, da osjećate inerciju svakog naglog skretanja u lijevo ili desno na svom putovanje, čuju se krikovi i povici vaše ekipe od uzbuđenja što su pucaljkama uspjeli onesposobiti zombija koji je pružao ruke prema vama.

✹ Animal kingdom by Kraš - za sve avanturiste željne zabave u stilu Indiana Jonsa preporučujemo vožnju starinskim autićima kroz životinjsko carstvo u kojem se mogu vidjeti neke od najčudnijih biljaka i životinja koje žive ili su živjele na našoj planeti. Nemojte ostati iznenađeni ako vas iza kojeg stabla iznenadi T-rex sa svojom gromoglasnom rikom, držite čvrsto volan i samo jurite životinjskim carstvom Fun Parka Biograda.

✹ Games gall - najopremljenija sala s igrama u ovom dijelu regije. Uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre poput stolnog tenisa, stolnog nogometa i košarke za obitelji.

✹ House of horror - ovakvu kuću strave još niste vidjeli, sa živim glumcima i pravim duhovima (šalimo se ;) ) koji se nalaze zamračenim prostorijama uklete kuće. Ali to nije sve…Vi ste aktivni sudionik neriješenog misterija na koji nitko nema odgovor. Možda ćete ga baš vi pronaći. Dođite, bez straha i uronite u nepoznati i mistični svijet!

Fun Park Biograd
10. Jankolovački put 9, Biograd Na Moru, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 023 630 377
E-mail:
Web: https://www.funparkbiograd.com

Detalji o partnerovom sjedištu:
FUN PARK BIOGRAD d.o.o.
X. Jankolovački put 9, Biograd Na Moru

Vrh stranice