[INTERNET MARKETING] Tečaj u trajanju 150 sati - saznajte kako iskoristiti različite vrste online oglašavanja i steknite nove korisnike za 119 kn!

Učite online, vlastitim tempom uz trajno dostupne materijale te ostvarite čak 3 certifikata po završetku

Internet marketing - online tečaj

Pogledaj iskustva drugih »

	      
Internet marketing - online tečaj
-89%
1.074kn
119kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti samo karticama

 
 
Klikni na uvjete korištenja
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  online tečaj Internet marketinga kroz 8 modula (150h) u organizaciji Centre of Excellence
 • Tečaj je na engleskom jeziku
 • Po uspješnom završetku tečaja ostvarujete 3 certifikata; potvrdu o završetku od Centre of Excellence, certifikat međunarodne organizacije IAHT i CPD certifikat na kojem su naznačeni ostvareni CPD bodovi (stječete 150 bodova)
 • Redovne cijene i više o tečaju pogledajte na CJENIKU
 • Ponudu je potrebno početi koristiti do roka iskoristivosti: 2.4.2018.
 • Nakon kupovine ponude dobit ćete mail s potvrdom o kupovini i pristupnim kodom s kojim je potrebno na linku pristupiti tečaju
 • Nakon aktivacije koda na vašem profilu pojavit će se materijali koji su vam onda trajno dostupni, a sam tečaj možete prolaziti vlastitim tempom
 • Za vrijeme trajanja tečaja dostupna vam je online podrška putem maila enquiries@coecourses.com (upite je potrebno poslati slati na engleskom jeziku)
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko niste započeli s tečajem do navedenog roka iskoristivosti
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva unutar roka iskoristivosti, Ponuda Dana će vam vratiti sredstva uplaćena preko portala.
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru.
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć.
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Online tečaj Internet marketinga

Bez obzira imate li blog sa skromnim brojem posjetitelja, malu, veliku, srednju tvrtku ili obrt, Internet marketing može vam pomoći u unaprjeđenju poslovanja i dolasku do novih korisnika.

Internet marketing je danas jedan od ključnih sastavnica uspješnog poslovanja. Kroz tečaj ćete saznati sve o načinima kako promovirati tvrtku ili blog online. Saznat ćete zašto je važno da vaša tvrtka ima online prisutnost, važnost implementacije dobre strategije Internet marketinga.

Tečaj je namijenjen svima koji žele razumjeti online marketing te kako implementirati učinkovite strategije u poslovanje. Sa znanjem stečenim na tečaju možete povećati mogućnosti za zaposlenje ili kao poduzetnik unaprijediti poslovanje, steći nove korisnike i povećati prodaju.

Sastoji se od 8 modula: osnove Internet marketinga, kako isplanirati kampanju, optimizacija web stranice za tražilice, content marketing, marketing na društvenim mrežama, marketing putem e-maila, partnerski marketing, oglašavanje putem Internet tražilica.

marketing

Tečaj će vam pomoći definirati ciljeve, identificirati krajnje korisnike, oblikovati kampanju prikladnu za vaše poslovanje i razumjeti važnost tempiranja kampanje i praćenja njene uspješnosti.

Optimizacija web stranice za tražilice (Search engine optimization) zahtjeva razumijevanje i rad, ali moguće je postići dobru poziciju i biti visokorangiran u rezultatima pretraživanja. Na tečaju ćete saznati što je optimizacija web stranice, kako funkcionira te što možete učiniti kako bi vaše poduzeće bilo visokorangirano u rezultatima pretraživanja što povećava posjećenost te prodaju.

U sklopu tečaja naučit ćete kako izraditi relevantan i koristan sadržaj s obzirom na vašu ciljnu grupu, kako planirati sadržaj te načine kako mjeriti uspješnost i poboljšati kreiranje sadržaja.

Jedan od najvažnijih alata za uspješan marketing su i društvene mreže. Koju odabrati, koje faktore treba uzeti u obzir pri tome te zašto plaćati oglase na društvenim platformama - sve su to pitanja koja će biti odgovorena.

Partnerski (affiliate) marketing jedan je od najstarijih oblika marketinga. Ovaj tečaj pojašnjava što je to partnerski marketing, kako funkcionira i zašto je dobar iz perspektive partnera kao i tvrtke koja se preko njih reklamira. Naučit ćete kako započeti vlastiti affiliate program.

Otkrijte tajne oglašavanja putem Internet tražilica (SEM), forme Internet marketinga koja promovira web stranice oglašivača kroz pojačanu vidljivost na internet pretraživačima. Posebnost oglašavanja na ovaj način je plaćanje po kliku, što znači da troška nema dok netko ne klikne na oglas i dođe na stranicu oglašivača.

Centre of Excellence
Engleska

Kontakt podaci
Telefon: 0800 955 6808
E-mail:
Web: https://www.centreofexcellence.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
CENTRE OF EXCELLENCE ONLINE LIMITED
Sg & Co, Eden Point Three Acres Lane, Cheadle Hulme, Cheadle, Cheshire, England, Cheshire

Vrh stranice