[ITALIJA] Posjetite sunčani otok Grado, arheološko nalazište Aquileiu i Trst - 2 dana s doručkom u hotelu*** uz uključen prijevoz za 495 kn!

[ITALIJA] Posjetite sunčani otok Grado, arheološko nalazište Aquileiu i Trst - 2 dana s doručkom u hotelu*** uz uključen prijevoz za 495 kn!

Razgledajte i najpoznatiji motiv sjeverne Italije, dvorac Miramare uz nadoplatu, polazak 7.10.

Pogledaj iskustva drugih »
Italija*** - 2 dana s prijevozom i doručkom
Italija*** - 2 dana s prijevozom i doručkom - slika 2
Italija*** - 2 dana s prijevozom i doručkom - slika 3
Italija*** - 2 dana s prijevozom i doručkom - slika 4
495kn
Prijevoz je uključen u cijenu!

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 5 rata
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza.
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  - 1 noćenje s buffet doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV u Gradu
  - prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
  - razglede prema programu
  - turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
  - jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje, sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Idea Club Travel
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Datum polaska: 7.10.2017.
 • Polazak iz Zagreba s Autobusnog
  kolodvora u 06h
  Povratak prema Zagrebu 8.10. u 18:30h
 • Mogućnost polaska iz Rijeke, Varaždina, Karlovca ili Čakovca
  Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava
 • Točno vrijeme polaska iz Rijeke, Varaždina, Karlovca i Čakovca bit će definirano 3 dana prije polaska
 • Potrebno je minimalno 40 polaznika da bi se putovanje održalo
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati agenciju na info@ictputovanja.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju te naziv putovanja koje ste kupili kako biste dobili sve potrebne informacije u vezi putovanja
 • Obvezna nadoplata: za boravišnu pristojbu 2€/osoba/noć
 • Moguće nadoplate:
  - jednokrevetna soba 175 kn
  - ulaznica za dvorac Miramare 8€
  - paket ulaznica za kulturno-povijesne objekte lokaliteta Aquileia 15€ (uključuje rezervaciju, ulaznice i razgled lokaliteta: dvije kripte (kripta s freskama i kripta s iskopinama), zvonik, krstionica, Arheološki muzej)
 • Pogledajte VAŽNE INFORMACIJE vezane uz putovanje
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Program putovanja:

1. dan
Nakon okupljanja, polazak i ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku u talijansku regiju Friuli Venezia Gulia razgled jednog od najpoznatijeg motiva sjeveroistočne Italije – bijelog dvorca Miramare smještenog na kamenoj litici na obali tršćanskog zaljeva (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta).

Već na prvi pogled dvorac Miramare smješten na samom rubu mora, okružen prekrasnim botaničkim parkom, izgleda romantično i kao iz bajke. Izgrađen je krajem 19. stoljeća kao ljubavno gnijezdo Maksimilijana Habsburškog i belgijske princeze Charlote i u sebi čuva mnoge tajne koje ga čine drugačijim i zanimljivim za sve posjetitelje. Slobodno vrijeme za uživanje u šetnji velikim parkom. Odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel i kraći odmor.

Odlazak u razgled i šetnju gradićem Grado poznatog kao L'Isola del Sole (Sunčani otok) koji je s razvojem započeo još u vrijeme antičkoga Rima: bazilika sv. Eufemije s ranokršćanskim mozaicima i pozlaćenim oltarom – zvonik – Lapidarium – bazilika Santa Mara Delle Grazie – arheološke iskopine na Piazza della Vittoria – Gradska vijećnica... Svojim slikovitim kamenim uličicama, mirisima mediteranske prirode, te stijenama uz more, Grado će vas začarati.

U blizini glavne plaže nalazi se Park ruža, mirno, zeleno područje prekriveno mediteranskim borovima. Nakon razgleda fakultativni odlazak na večeru u jednu od tipičnih trattoria (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.2. dan
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak u razgled prave povijesne poslastice: Aquileia, antički rimski grad, jedan od najbogatijih talijanskih gradova kasnoga Rimskog Carstva koji je, uz Ravennu, najznačajnije arheološko nalazište sjeverne Italije. Brojni starorimski spomenici koji doslovno ispunjavaju grad su uvršteni u popis UNESCO-ve baštine, a mnoštvo ih još leži neotkriveno ispod grada te se smatra da negdje u unutrašnjosti leži najveći rimski grad kojeg tek treba iskopati.

Razgled (ulaznice uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta): bazilika iz 9. stoljeća s krstionicom i veličanstvenim podnim mozaicima koji su i najveći mozaici tog doba sačuvani na zapadu – zvonik iz 11. stoljeća građen od kamena rimskog amfiteatra, freske s prikazom korijena kršćanstva u Aquilei, Arheološki muzej (s preko 2.000 kamenih natpisa, kipova, oruđa i oružja, mozaika, kao i numizmatska kolekcija).

Uređena će vam gradska šetnica po Aquilei otkriti brojne iznimno dobro očuvane spomenike iz rimskoga doba: forum, riječnu luku, terme, tržnicu, rimsko groblje, rimske kuće, mauzolej. Sa svime što nudi, ovaj je grad zaista prava riznica rane povijesti naše europske civilizacije. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira. Nastavljamo prema Trstu.

Šetajući Trstom zapazit ćete brojne palače koje podsjećaju na Beč, što i ne čudi s obzirom na to da je veći dio svoje povijesti bio habsburška najvažnija luka te jedan od najvećih gradova, razgled: Canal Grande (sa slikovitim mostićima, restoranima i kafićima) – crkva Sant' Antonio Taumaturgo – trg Piazza dell' Unita d'Italia (jedan od rijetkih europskih trgova smještenih uz morsku obalu) – obližnje Verdijevo kazalište – Rimsko kazalište – raskošna crkva Santa Maria Maggiore, uspet ćemo se i na brežuljak San Giusto odakle ćete za hod po blagome usponu biti nagrađeni prekrasnim pogledom na grad i okolicu.

Po završetku razgleda slobodno vrijeme za kavu i ručak, svakako probajte espresso Illy koji se proizvodi upravo u Trstu. Izdvojite koju minutu i za shopping kako biste se podsjetili na vremena u kojima nam nije sve bilo nadohvat ruke. Slobodno vrijeme do 18:30 sati kad krećemo prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim večernjim satima.
Pogledaj iskustva drugih »

Idea Club Travel
HR-AB-01-081074914

Radnička cesta 27, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 7792 541
E-mail:
Web: https://www.ictputovanja.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
IDEA CLUB TRAVEL d.o.o.
Folnegovićeva 6/D, Zagreb

Vrh stranice