[IZLET] Dvorac Duino i Miramare uz posjet Trstu - ne propustite nevjerojatan pogled na sjevernu obalu Italije te modro zelene zaljeve za 169 kn!

[IZLET] Dvorac Duino i Miramare uz posjet Trstu - ne propustite nevjerojatan pogled na sjevernu obalu Italije te modro zelene zaljeve za 169 kn!

Izlet s uključenim prijevozom, polazak 3.6. - razgled dvorca Miramare i Duino uz doplatu

Dvorac Duino i Miramare uz posjet Trstu- izlet s prijevozom
Dvorac Duino i Miramare uz posjet Trstu- izlet s prijevozom - slika 2
Dvorac Duino i Miramare uz posjet Trstu- izlet s prijevozom - slika 3
169kn
Prijevoz je uključen u cijenu!

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  - jednodnevni izlet u Dvorac Duino, Trst i Miramare
  - prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu
  - licenciranog turističkog pratitelja putovanja, sve za 1 osobu u organizaciji Putničke agencije Autoturist - Park
 • Datum polaska: 3.6.2017.
 • Polazak iz Zagreba u 06:30h
  Povratak prema Zagrebu isti dan u 18:30h
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Moguće nadoplate
  - ulaznica za dvorac Miramare 8€/osoba
  - ulaznica za dvorac Duino 6€/osoba (minimalno 25 prijavljenih, inače 8€)
 • Potrebno je minimalno 40 putnika kako bi se popunio autobus
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati agenciju na autoturist-park@inet.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju, kako biste dobili sve potrebne informacije
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Pogledajte Autoturist Facebook
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Dvorac Duino, Trst i Miramare

Trst se nalazi na Tršćanskom zaljevu na sjevernom dijelu Jadranskog mora. Središnji trg u Trstu je Trg ujedinjenja Italije, izgrađenog tijekom Habsburške monarhije, na kojemu se nalaze Gradska vijećnica i fontana 4 kontinenta. Trst, kao poznato trgovačko središte svoj prosperitet duguje trgovini, a kao simbol povezanosti s ostatkom svijeta sredinom 18. stoljeća izgrađena je fontana. Četiri statue prikazuju Afriku, Ameriku, Aziju i Europu.

Najpoznatija tršćanska građevina jest dvorac Miramare. Postavljen na stijeni iznad mora, okružen prekrasnim parkom, unutar kojeg se nalaze fontane te uobičajene popratne zgrade. Izgrađen je krajem devetnaestog stoljeća po nalogu austrijskog nadvojvode Ferdinanda Maksimilijana Habsburga. Trebala je biti romantično prebivalište za nadvojvodu i njegovu suprugu, belgijsku kraljevnu Charlottu.

Duino je gradić na obali Jadranskog mora, dio talijanske općine. Poznat je po svoja dva dvorca i stijeni Dama Bianca koja se nalazi pored starog dvorca. Uz Damu Biancu vezana je srednjovjekovna legenda o okrutnom kralju koji je s te litice bacio svoju mladu nevjestu. Prije nego što je dotakla vodu, nebo joj se smilovalo i pretvorilo je u stijenu, koja svojim oblikom podsjeća na ženski lik zamotan u dugi veo. Duino je poznat i po Rilkevoj šetnici koja vodi po hridinama iznad mora.

Program putovanja:

Polazak autobusa u 6:30 sati s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje prema Italiji i Trstu. Dolazak u dvorac Duino, koji je podignut 1300. god. na ruševinama rimske utvrde. Danas je privatna rezidencija princeze Della Torre e Tasso. Ne propustite se popeti na toranj dvorca s kojeg se pruža nevjerojatno slikovit pogled na sjevernu obalu Italije, nepristupačne, ali atraktivne litice te modro zelene zaljeve! Razgled dvorca uz doplatu za ulaz. U dogovoreno vrijeme slijedi odlazak prema dvorcu Miramare. Ovaj prekrasni dvorac izgrađen je 1856.g. i smješten je na strmim stijenama tik do mora. Bio je ljubavno gnijezdo cara Maximilijana Habsburškog i belgijske princeze Charlotte.Slobodno vrijeme za razgled dvorca (doplata) te obilazak lijepog vrta i park šume koja okružuje dvorac. Odlazak u središte grada Trsta. Informativna šetnja uz razgled povijesnih znamenitosti, a zatim slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak prema Zagrebu je predviđen oko 18:30 sati. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Putnička agencija Autoturist - Park
ID kod: HR-AB-01-080015747

Junija Palmotića 3, Zagreb

Kontakt podaci
Telefon: 01 4814 643
E-mail:
Web: http://www.autoturist.com.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
AUTOTURIST - PARK d.o.o.
Palmotićeva 3, Zagreb

Rasprodano! Vrh stranice