[KARNEVAL U VENECIJI] Sudjelujte na spektakularnom događaju koji okupira cijeli grad i odvažite se pridružiti natjecanju za najbolju masku za 169 kn!

Cjelodnevni izlet s prijevozom; potrebna nadoplata za brodić; garantirani polazak 10.2

Pogledaj iskustva drugih »
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 2
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 3
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 4
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 5
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 6
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 7
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 8
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 9
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 10
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 11
Karneval u Veneciji - izlet s prijevozom - slika 12
-35%
260kn
169kn
Prijevoz je uključen u cijenu!

Možete uplatiti samo karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 1 rate
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  cjelodnevni izlet na karneval u Veneciji s uključenim prijevozom za 1 osobu u organizaciji Putničke agencije Autoturist - Park
 • Klikom na "kupi" birate datum garantiranog polaska:
  - 10.2.2018.
 • Polazak iz Zagreba u 04h
  Povratak u Zagreb isti dan u kasnim večernjim satima
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Potrebno je minimalno 40 polaznika po terminu da bi se putovanje održalo
 • Obavezna nadoplata za povratnu vožnju brodom na relaciji Punta Sabbioni – Venecija – Punta Sabbioni (12 eur po osobi – plaćanje na licu mjesta)
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati agenciju na autoturist-park@inet.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju, kako biste dobili sve potrebne informacije
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Rok iskoristivosti: u navedenim terminima
 • Pogledajte Autoturist Facebook
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Pozvani ste na jedan od najpoznatijih karnevala u svijetu!

Raskoš, šarenilo i nezaboravna zabava očekuje vas u prelijepoj Veneciji. Tradicija, maske, vatromet, glazba i slavlje - budite dio velike fešte. 

27.1. održava se veliko otvorenje karnevala, a centralno događanje je Festa Veneziana koja se održava na vodi na Rio de Cannaregio. Kroz kanal će proći mnogobrojne strukture s temom karnevala, a sigurni smo da će izazvati vaše oduševljenje. Ovo je događaj koji ne smijete propustiti!

3.2. i 10.2. odvažite se i budite i sami dio show - a. ;) Naime u ovu subotu održava se jedan od izbora za najbolju masku, odnosno kostim. Natjecatelji šeću pozornicom na Trgu sv. Marka, paradiraju i prkose jedni drugima uz mnoštvo, maski, perja, veeeelikih vlasulja i karnevalske šminke i šarenila. Sudjelovanje je besplatno, a za prijavu je potrebno samo ispuniti obrazac koji će biti dostupan na stranicama karnevala tijekom prosinca.

Izvor: PonudaDana.hr blog


Karneval u Veneciji jedan je od najpoznatijih na svijetu. Legenda kaže da je tradicija otpočela davne 1162. godine u čast pobjede nad patrijarhom Urlicom di Trevenom. Proslava je krenula spontanim okupljanjem na Trgu sv. Marka gdje su ljudi plesali, skakali, pjevali i veselili se, ipak karneval je službeno postao dio Venecijske tradicije za vrijeme renesanse. 

Maske su najprominentniji dio karnevala, a tijekom vremena su postale i simbol Venecije. Od kuda ta tradicija nošenja maski? U akademskoj zajednici postoje mnoga nagađanja, no ne i konsenzus; međutim neki povjesničari smatraju da je nošenje maski odgovor venecijanskog društva na stroge hijerarhijske poretke koji su kroz povijest vladali u Europi. Venecija, kao i mnogi drugi talijanski gradovi bila je simbol slobode, umjetničkog duha i inovacije. Naravno različite su vrste maski, već prema namjeni. Poput baute - maska koja prekriva cijelo lice, karakterističnog oblika brade (poput kljuna) koji je omogućivao nositelju da jede i pije bez otkrivanja svog identiteta. Zatim colombina koja prekriva samo oči, nos i gornji dio obraza. Vrlo često colombina maske su raskošno ukrašene sa zlatnim ili srebrnim detaljima, kristalima i slično. Medilco de la peste - maska koja predstavlja grotesknu figuru doktora s izrazito dugačkim nosom, jedna je od bizarnijih i prepoznatljivijih maski koja je nekada imala posve praktičnu ulogu sprječavanja širenja bolesti. Ovo su samo neke od prepoznatljivih vrsti maske, a na karnevalu ćete vidjeti još mnoštvo drugih čija će vas raskoš i ljepota ostaviti bez daha. ;) 

Karneval je također poznat po svojoj velikoj fešti otvorenja. Fešta Veneziana oduševljava jedinstvenim spojem glazbe, kostima, predstave i vatrometa. Jedinstven je događaj koji nikako ne smijete propustiti. Jedan od tradicionalnih događaja je i "Festa delle Marie" tijekom koje će dvanaest mladih djevojaka prošetati Viom Garibaldi i po Rivi degli Schiavoni do Trga sv. Marka. Ovaj događaj evocira sjećanje na negdašnji običaj venecijanskog dužda da dariva 12 najljepših, ali skromnih djevica mirazom u vidu veličanstvenih dragulja. U paradi ćete moći vidjeti prekrasne, tradicionalne kostime iz prošlosti Venecije. 

Putnička agencija Autoturist - Park
ID kod: HR-AB-01-080015747

Junija Palmotića 3, Samobor, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 4814 643
E-mail:
Web: http://www.autoturist.com.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
AUTOTURIST - PARK d.o.o.
Palmotićeva 3, Zagreb

Vrh stranice