[KINESKA KUHINJA ZA DVOJE] Pržena patka s bambusom i kineskim gljivama i piletina na szechuanski za samo 77 kn!

[KINESKA KUHINJA ZA DVOJE] Pržena patka s bambusom i kineskim gljivama i piletina na szechuanski za samo 77 kn!

Moguća zamjena piletine na Szechuan način za piletinu s povrćem

Pržena patka i piletina na Szechuan način
Pržena patka i piletina na Szechuan način - slika 2
Pržena patka i piletina na Szechuan način - slika 3
Pržena patka i piletina na Szechuan način - slika 4
Pržena patka i piletina na Szechuan način - slika 5
Pržena patka i piletina na Szechuan način - slika 6
-50%
154kn
77kn

Možete uplatiti samo karticama
Klikni na uvjete korištenja
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
  • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
  • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
  • Ponude možete poklanjati prijateljima
  • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
  • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
  • Posjetite naš
    Facebook PonudaDana
  • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati

  • Ponuda uključuje:
    prženu patku s bambusom i kineskim gljivama i prženu piletinu na Szechuan način za dvoje u Kun Lun kineskom restoranu
  • Moguća zamjena piletine na Szechuan način za piletinu s povrćem
  • Redovne cijene usluga pogledajte na
    CJENIKU 1 i CJENIKU 2
  • Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
  • Na raspolaganju vam je i prostrana terasa restorana
  • Rok iskoristivosti: 31.3.2017. (izuzev 14.2.)
  • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
  • Termin je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed
  • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24h ranije
  • Vrijeme korištenja ponude: 
    pon - pet: 16h - 20h
    sub - ned: 12h - 20h
  • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Izvor: PonudaDana.hr Blog

Doduše, kineska kuhinja je poprilično opsežan pojam sam po sebi. Toliko opsežan koliko i prostor između njenih granica pa se širi i na kuhinje na prostoru cijele jugoistočne i istočne Azije. Tako recimo razlikujemo pekinšku, kantonsku, šangajsku, sečuansku, hunansku ili fukiensku kuhinju.

Kinezi su poznati po svojoj dugovječnosti i vitalnosti. Jedan od bitnih faktora koji im pomaže u tome je zasigurno hrana i način prehrane. Primjetna je razlika u načinu pripreme, obrade namirnica i općenito njihovom odabiru. Iako je nekako uopćeno misliti da je kineska kuhinja izrazito zdrava, s druge strane neki tvrde da i nije najzdravija na svijetu zbog kratkog vremena pripreme i velike količine ulja.


Međutim, takvi stavovi i mišljenja mogu se primijeniti na valjda sve kuhinje svijeta, obzirom da na kraju dana sve ovisi o tome kako ćete određenu namirnicu tretirati prilikom pripreme. Na više ili manje ulja, s više ili manje začina ili više sirovo, nego zapečeno i obrnuto. Male stvari znače razliku, a općenito kuhanje je disciplina koja vam dopušta veliku dozu kreativnosti i vlastite interpretacije pa možete biti sam svoj šef i prilagođavati namirnice po vlasititom nahođenju i okusu i ukusu. 

Za početak, ako namjeravate kuhati hranu na kineski način, morate nabaviti - wok. Podrijetlo vuče iz Kine, iako je nezamjenjiv i u drugim zemljama jugoistočne Azije, ali i na zapadu. Wok je tava sa zaobljenim dnom, koja je nezaobilazna kako u najpoznatijim kuhinjama restorana, tako i na policama kućanica u njihovim kućama. U njemu  se namirnice kuhaju na pari, dime, dinstaju, prže na ulju ili pak možete u njemu pripremati razne juhe i variva.

Odlika kineskog načina pripreme hrane je ta što se ona uglavnom sjecka na tanke prutiće i na veličinu zalogaja, a povrće se termički dosta kratko obrađuje i na izrazito jakoj vatri što doprinosi hvalevrijednom očuvanje njegove nutritivne, vitaminske vrijednosti.  Kineski kuhari, tj. kinezi općenito jako puno pažne poklanjaju izboru namirnica - bojama, mirisu i svježini. 

Kuhinju krasi upotreba jako velikog i raznolikog svijeta namirnica, začina i umaka - osobito đumbira, kurkume, sojinog umaka te kombinacije češnjaka i chillija. Meso mora imati vrlo, vrlo malo ili nimalo masnoća pa priprema iziskuje nešto više vremena obzirom da se svaka pa i najmanja žilica ili trag masnoće odstranjuje. Za prilog, kinezi uglavnom koriste rižu. 

Kunlun kineski restoran
Slavonska avenija 50, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 6189 888
E-mail:
Web: http://www.restoran-kunlun.com

Detalji o partnerovom sjedištu:
LIQIANG d.o.o.
Slavonska avenija 50, Zagreb

Rasprodano! Vrh stranice