[KOREKCIJA UŠIJU] Estetski zahvat uz uključenu lokalnu anesteziju i kontrolu nakon operacije u Poliklinici Arcadia za 4.550 kn!

Zahvat izvodi vrhunski doktor Bojan Ignatovski s više od 25 godina iskustva u plastičnoj kirurgiji

Estetska korekcija ušiju u poliklinici s 15 godina iskustva za 4.550 kn!

Pogledaj iskustva drugih »

	      
Estetska korekcija ušiju u poliklinici s 15 godina iskustva za 4.550 kn!
Estetska korekcija ušiju u poliklinici s 15 godina iskustva za 4.550 kn! - slika 2
Estetska korekcija ušiju u poliklinici s 15 godina iskustva za 4.550 kn! - slika 3
Estetska korekcija ušiju u poliklinici s 15 godina iskustva za 4.550 kn! - slika 4
Estetska korekcija ušiju u poliklinici s 15 godina iskustva za 4.550 kn! - slika 5
Estetska korekcija ušiju u poliklinici s 15 godina iskustva za 4.550 kn! - slika 6
Estetska korekcija ušiju u poliklinici s 15 godina iskustva za 4.550 kn! - slika 7
Estetska korekcija ušiju u poliklinici s 15 godina iskustva za 4.550 kn! - slika 8
-35%
7.000kn
4.550kn
Cijena uključuje PDV

ili

550kn
Cijena uključuje PDV

Razliku od 4.000kn plaćaš prilikom korištenja ponude

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata

 
 
Klikni na uvjete korištenja
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

Estetska korekcija ušiju

Ako ste već dugo vremena nezadovoljni izgledom ušiju i osjećate potrebu za skrivanjem zbog tog nezadovoljstva, iskoristite ovu jedinstvenu priliku i promjenite izgled po izuzetno povoljnoj cijeni!

Odstojnost uški (klempave uši) je najčešća nasljedna anomalija među brojnim deformacijama na vanjskom dijelu uha. Otoplastika je uspješan estetski zahvat koji trajno rješava problem klempavih ušiju.

Deformacija uške u smislu odstojnosti najčešća je nasljedna anomalija među brojnim deformacijama na vanjskom dijelu uha. Primjećuje se odmah nakon rođenja, a kasnije, osobito u pubertetu, stvara duboko nezadovoljstvo. Operativni zahvat može se izvršiti u dobi djeteta od 6 godina, kada završava rast uški. Golemi broj varijacije u tehnici svjedoči o složenosti anatomije uha i teškoćama u ostvarivanju trajno dobrih rezultata. Korekcija deformacije uške prije upisa djeteta u školu, može ga poštedjeti emocionalne traume izazvane zadirkivanjem druge djece zbog virenja uški iz kose.

Ovaj estetski zahvat također korigira druge deformacije poput asimetričnosti, nejednakog položaja uški i slično. Korekcija ušiju je jednostavna operacija kojom se lako otklanjaju svi navedeni problemi.

Ubraja se među najčešće zahvate u estetsko - korektivnoj kirurgiji. Estetska korekcija odstojnosti uški se izvodi pod regionalnom ili općom anestezijom. Nakon pregleda ušne školjke odredit će se kojom tehnikom će se uši vratiti u prirodni položaj. Kirurški rez smješten je iza uha i ožiljak je potpuno sakriven.

Operacija ušiju završava šivanjem kože i imobilizacijom uški od posebno pripravljene sterilne vate i elastičnog zavoja. Pacijenti već 3 sata nakon zahvata odlaze na kućnu njegu. Prvo previjanje je nakon dva dana, a zatim se na uši stavlja elastična traka koja se nosi sljedećih 10 dana.

Zahvat izvodi estetski kirurg mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med. Studij medicine završava na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju iz Plastično - rekonstrukcijske kirurgije završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, položio završni ispit i stekao zvanje plastičnog kirurga.

U Francuskoj je bio na edukaciji iz estetske kirurgije. Plastičnom kirurgijom bavi se već 25 godina.


O Poliklinici Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske. Medicinski stručnjaci (liječnici) poliklinike nude vam kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, kao i ostalih tretmana, te ugodan smještaj poslije operacijskih zahvata uz punu diskreciju.

O vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.Pogledajte komentare zadovoljnih korisnika:

"Same pohvale i zahvalnost poliklinici Arcadia za ljubazan i profesionalan pristup pacijentu. Ne mogu nikoga izostaviti, doktor B. Ignatovski i cijeli personal se potrudio da se osjećam ugodno i da budem zadovoljna ishodom operacije. Bilo je odlično iskustvo! Moja preporuka!!!!!" - Lilija

"Jako ljubazni svi od med.sestara do doktora. Zadovoljna ishodom operativnog zahvata." - Marija

"Sve super :)" - Josipa

Poliklinika Arcadia
Strma ulica 16, Daruvar, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 043 675 200
E-mail:
Web: http://poliklinika-arcadia.hr/hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
POLIKLINIKA ARCADIA DARUVAR d.o.o.
Strma ulica 16, Daruvar

Vrh stranice