[MEDICINSKA PEDIKURA] Riješite se natisaka, gljivičastih, zadebljanih i uraslih noktiju, kurjih očiju i raspucale kože na petama za 77 kn!

Najkompletnija pedikura za zdrava i lijepa stopala u Salonu za njegu tijela Pedi spA

Pogledaj iskustva drugih »
Medicinska pedikura u Salonu za njegu tijela Pedi spA
Medicinska pedikura u Salonu za njegu tijela Pedi spA - slika 2
Medicinska pedikura u Salonu za njegu tijela Pedi spA - slika 3
Medicinska pedikura u Salonu za njegu tijela Pedi spA - slika 4
Medicinska pedikura u Salonu za njegu tijela Pedi spA - slika 5
Medicinska pedikura u Salonu za njegu tijela Pedi spA - slika 6
Medicinska pedikura u Salonu za njegu tijela Pedi spA - slika 7
Medicinska pedikura u Salonu za njegu tijela Pedi spA - slika 8
Medicinska pedikura u Salonu za njegu tijela Pedi spA - slika 9
Medicinska pedikura u Salonu za njegu tijela Pedi spA - slika 10
-49%
150kn
77kn

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  medicinsku pedikuru u Salonu za njegu tijela Pedi spA
 • Medicinska pedikura uključuje obradu natisaka, gljivičastih, zadebljalih noktiju, uraslih noktiju, kurjeg oka, raspucale zadebljale kože na petama i dijabetičkog stopala
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: 15.1.2018.
 • Termin je potrebno rezervirati 3 dana ranije
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Radno vrijeme:
  pon - pet: 8h - 20h
  sub: 8h - 13h
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Medicinska pedikura

Stopalima je potrebno posvećivati posebnu pažnju zbog zdravlja i cijelog niza bolesti koji mogu uzrokovati ukoliko ih zanemarimo. Ona drže cijelu težinu tijela, a sastavljena su od cijelog niza kostiju koje su povezane zglobovima.

Deformacije stopala koje mogu biti uzrokovane zadebljalom kožom, uraslim noktom, žuljem, kurjim okom ili natiskom mogu stvoriti probleme u organizmu ili uzrokovati deformaciju stopala, koje će se nastaviti na deformaciju kralježnice i mogućim cijelim nizom bolesti.

Prevenciju ili uklanjanje ovih simptoma postići ćemo redovitim odlaskom pedikeru,a ukoliko je bolest uznapredovala po potrebi fizijatru ili dermatologu.

pedi spa

Suha i zadebljala koža nogu pojavljuje se učestalim znojenjem nogu, te neadekvatnom obućom uz nastajanje natisaka. Ukoliko se takova koža ne tretira ,a natisci ne odstranjuju, mogu se razviti i razne deformacije nogu i stopala.

Kurje oko nastaje pritiskom i trenjem kože. Ono je smeđe-žute boje. U sredini je mrtva jezgra koja svojim vrhom seže u dubinu. Nalazi se najčešće uz drugi i četvrti članak prsta, ispod nokta, kod čekićastih i kandžastih prstiju, uz rub palca, pod nožnim trbuščićem na peti. U salonima medicinske pedikure skida se sloj po sloj dok se ne dođe do hiperkeratotičnog trna.

Gljivičnim oboljenjima kože i noktiju pogoduje im znoj, toplina, vlaga. Očituju se crvenilom i svrbežom, a nokat mijenja boju, jer se gljivice talože pod pločom nokta.

Žulj nastaje na mjestu pritiska i trenja. Ne smije se dirati ukoliko je ognojen, jer može doći do sepse ili druge infekcije. Ukoliko je samo mjehur odstranjuje se kako bi korisnik lakše hodao.

Urasli nokat je pojava kada nokat raste u meso umjesto preko njega, a što se najčešće događa na nožnom palcu. Najosjetljivije su osobe s debelim i zakrivljenim noktima. Međutim, nokat može urastati iz raznoraznih razloga. Oštećeni ili nepravilno podrezani nokat može urasti i probiti u meso koje se nalazi oko nokta. Zahvaćeno tkivo postaje iznimno bolno i inficirano, pa se ne može liječiti dok se nokat operativnim zahvatom potpuno ne ukloni. Kako biste izbjegli urastanje nokta režite ih ravno, a ne zaobljeno.Urasli nokti najčešće nastaju zato što su prekratko odrezani ili ih se previše zaobli. No, može ih se dobiti i zbog preuskih cipela ili prestisnutih čarapa koje potiskuju nokat prema prstu. Urasli nokat može se pojaviti i nakon ozljede, kada se udarite u njega ili ga nečim probijete.

Dijabetičko stopalo izravna je posljedica šećerne bolesti i jedna od najčešćih komplikacija koja se pojavljuje vezano uz nju. Oštećenja krvnih žila i poremećaj imunološkog sustava otežavaju zacjeljivanje rana koja nastaju pucanjem kože posebice pri hodanju.

Salon za njegu tijela Pedi Spa
Lopatinečka 3, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 091 9473 961
E-mail:
Web: http://www.pedispa-njegatijela.eu/

Detalji o partnerovom sjedištu:
DAY SPA j.d.o.o.
Lopatinečka 3, Zagreb

Vrh stranice