[NOĆ MUZEJA] Otkrijte tajne mističnog Trakošćana pod okriljem noći i zabavite se uz Tihomira Bendelju i Ludbreške mažoretkinje u Muzeju neandertalaca

Izlet s uključenim prijevozom - polazak 26.1. za samo 65 kn!

Noć muzeja u Trakošćanu i Muzeju krapinskih neandertalaca

Pogledaj iskustva drugih »

	      
Noć muzeja u Trakošćanu i Muzeju krapinskih neandertalaca
Noć muzeja u Trakošćanu i Muzeju krapinskih neandertalaca - slika 2
Noć muzeja u Trakošćanu i Muzeju krapinskih neandertalaca - slika 3
Noć muzeja u Trakošćanu i Muzeju krapinskih neandertalaca - slika 4
Noć muzeja u Trakošćanu i Muzeju krapinskih neandertalaca - slika 5
65kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti samo karticama
Prijevoz je uključen u cijenu!

 
 
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza.
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  izlet su uključenim prijevozom i besplatnim ulazom u Trakošćan i Muzej krapinskih neandertalaca uz licenciranog turističkog pratitelja, sve za jednu osobu u organizaciji Turističke agencije Žabac
 • Datum polaska: 26.1.2018.
 • Polazak iz Zagreba u 18h
  Povratak u Zagreb isti dan u kasnim večernjim satima
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Potrebno je minimalno 40 polaznika da bi se putovanje održalo
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati agenciju na zagreb@zabac.info poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju kako biste dobili sve potrebne informacije u vezi putovanja
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Noć muzeja - Trakošćan i Muzej krapinskih neandertalaca

Noć muzeja je nezaobilazna kulturna manifestacija koja se održava već trinaestu godinu zaredom. Kao i svake godine očekuju vas bezbrojna zanimljiva događanja i priredbe.

Ovu Noć muzeja obilježava tema "Muzeji i sport – brže, više, jače../citius, altius, fortius..". Poticaj za ovogodišnju temu je Europsko prvenstvo u rukometu koje se u Hrvatskoj održava od 12. do 28. siječnja, kao i Zimske olimpijske igre koje se održavaju u južnokorejskom Pyeongchangu od 9. do 25. veljače.

Cilj je upoznati posjetitelje s muzejskim zbirkama posvećenima sportu, potaknuti lokalne inicijative na očuvanje i vrednovanje kulture sporta kroz raznolike oblike društvenog i individualnog stvaralaštva. Upravo to moći ćete iskusiti kroz zanimljive muzejske zbirke, ali i zabavne prezentacije i događanja koja će vas zaintrigirati, zadiviti, ali i uz koja ćete naučiti nešto novo. :)Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i doživite zavodljivu mističnost Trakošćana pod okriljem noći koja će još više istaknuti blistave, začuđujuće i nevjerojatno vrijedne eksponate dvorca. Bez obzira jeste li već posjetili ovu znamenitost, prelijepi dvorac, perivoj i jezero koje ga okružuje jedinstven je doživljaj vidjeti tijekom noći.

Očekuje vas istraživanje povijesti kroz tajanstvene hodnike koji odišu prošlošću. Zbirka oružja, srednjovjekovna odjeća, namještaj, fotografije, slike, knjige i još mnoštvo zanimljivih eksponata očekuje vas u Trakošćanu!

Uz sve navedeno tu je i poseban program povodom Noći muzeja: noćno razgledavanje s mogućnošću ulaza u dvorsku tamnicu, natjecanje u gađanju lukom i strijelom, druženje u dvorskoj kuhinji uz degustaciju tradicionalnog jela "biciklini".

Muzej krapinskih neandertalaca privlači veliku pozornost posjetitelja zbog izuzetno zanimljivog načina prezentacije teme. Postav muzeja napravljen je kao vremeplov kroz povijest svemira, Zemlje i čovjeka sve do danas s posebnim naglaskom na vrijeme neandertalaca.

Povodom Noći muzeja očekuje vas program pod nazivom: "Svjetski prvak kod krapinskog pračovjeka". Riječ je o prvom hrvatskom supertalentu, višestrukom europskom i svjetskom prvaku Tihomiru Bendelji! On će zajedno s Ludbreškim mažoretkinjama spojiti nespojivo: twirling, ples, sport i krapinskog pračovjeka!

Turistička agencija Žabac
ID KOD: HR – AB – 20 – 19010400620

Kralja Zvonimira 5, Metković, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 099 476 8926
E-mail:
Web: https://www.facebook.com/zabac.info/

Detalji o partnerovom sjedištu:
ŽABAC, obrt za auto školu, turističku agenciju, prijevoz, usluge i trgovinu
KRALJA ZVONIMIRA 5, Metković

Vrh stranice