[NP PLITVICE I RASTOKE] Doživite zapanjujuće prirodne ljepote 16 jedinstvenih jezera i mlinarsko naselje koje krase predivni slapovi za 149 kn!

Izlet s prijevozom, polazak 29.10., potrebna nadoplata ulaznice

Pogledaj iskustva drugih »
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 2
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 3
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 4
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 5
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 6
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 7
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 8
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 9
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 10
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 11
NP Plitvice i Rastoke - izlet s prijevozom - slika 12
149kn
Prijevoz je uključen u cijenu!

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 1 rate
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  jednodnevni izlet u NP Plitvice i Rastoke uz prijevoz turističkim autobusom i pratitelja putovanja za 1 osobu u organizaciji agencije Zvižduk putovanja
 • Klikom na "kupi" birate:
  - polazak 29.10.2017.
 • Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506) u 07:00h
  Povratak u Zagreb isti dan u kasnim večernjim satima
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Potrebno je minimalno 40 polaznika da bi se putovanje održalo
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati agenciju na info@zvizduk.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju kako biste dobili sve potrebne informacije u vezi putovanja
 • Obvezna nadoplata: ulaznice za NP Plitvice
  - odrasli: 100 kn/osoba
  - djeca: 7 - 18 god 50 kn/dijete
  - djeca do 7god imaju besplatan ulaz
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Posjetite Facebook stranicu
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Izvor: PonudaDana.hr blog

Plitvička jezera - nacionalni park zapanjujućih prirodnih ljepota

Na samo dva sata vožnje od glavnog grada, gradske gužve, prometa i betonskih građevina sa svih strana, nalazi se jedno od najljepših mjesta na planeti. Naš ponos u obliku prirodnih ljepota koje vam svojim spektakularnim uprizorenjem garantiraju oduzimanje daha. Nacionalni park Plitvička jezera. 
Još davne 1949. godine proglašena su nacionalnim parkom, a nakon toga ih je i UNESCO uvrstio na svoju listu svjetske baštine gdje zauzimaju jedno od prvih mjesta. 

Plitvička jezera sastoje se od ukupno 16 jezera, 12 gornjih i 4 donja jezera. Specifičnost je u tome da su gornja jezera površinski i dubinom veća od donjih koja su plitka, nastala na vapnenačkoj podlozi. 


Putem do gornjih jezera vidjet ćete i najveći slap u Hrvatskoj, Veliki slap, visok čak 78 m koji nastaje obrušavanjem potoka Plitvica niz liticu. Prvo i ujedno najveće jezero koje ćete vidjeti jest Kozjak, duboko čak 47 metara dok je dubina drugog najvećeg, Prošćanskog čak 10 metara manja. 

U svakom slučaju, šetnja je to koje ćete se sjećati dok ste živi jer pogled na tirkiznu boju vode plitvičkih jezera i kontrast s kamenom i zelenilom oko njih, ne zaboravlja se lako. Naime uz jezera i vodenu priču, Plitvice su poznate i po svojim bogatim, zelenim šumama u kojima žive tri najveća europska predatora – smeđi medvjed, ris i vuk.

Kako bi najbolje vidjeli  ostatak jezera i slapova, ukrcajte se na brod koji inače vozi s jezera Kozjak i upijte čaroliju do kraja. 

Mnoštvo slapova, među kojima su najatraktivniji Veliki i Mali prštavac, ostavit će vas bez riječi. Iako se većina odlučuje na posjet Plitvičkim jezerima u proljeće, ljeto ili jesen, nikako nemojte propustiti i zimsku priču, čaroliju koja nosi poseban dašak mistike, tišine, siga i zamrznutih slapova.


Program putovanja

Okupljanje grupe u 6.45 i nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak sa Autobusnog kolodvora Zagreb, peron 502- 506 u 7.00h. Vožnja udobnim turističkim autobusom autoputom u pravcu Karlovca te starom cestom do NP Plitvice. Po dolasku na Plitivice, slijedi šetnja kroz NP Plitvice u trajanju od cca. 3 – 3,30 sata. Područje Plitvičkih jezera, proglašeno je nacionalnim parkom, te se ubraja u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Po završetku šetnje Plitvicama, okupljanje grupe i polazak prema Rastokama. Rastoke je vodeničarsko naselje na mjestu gdje se rijeka Slunjčica ulijeva u rijeku Koranu.

Rastoke nazivaju i “Plitvice u malom”. U Rastokama nas dočekuje lokalni vodič sa kojim ćemo razgledati mlinice i prošetati Rastokama. Vidjeti ćemo kako funkcionira mlin i po želji kupiti razne vrste brašna. Slovodno vrijeme za šetnju i ručak po želji.
Nakon šetnje i ručka, nastavljamo prema prema Zagrebu.
Povratna vožnja preko Karlovca, povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Zvižduk putovanja
ID-KOD HR_AB01-081083538

Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 095 1987 004
E-mail:
Web: http://zvizduk.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
ZVIŽDUK j.d.o.o.
Jurja Ves 101, Zagreb

Vrh stranice