[ONLINE STRANI JEZICI] Pristup učenju čak 5 jezika - savladajte ih kroz 3, 6 ili 12 mjeseci uz korištenje interaktivnih materijala od 111 kn!

Engleski, francuski, španjolski, njemački i talijanski kroz dijaloge, fotolekcije i diktate uz uključen certifikat

Pogledaj iskustva drugih »
Strani jezici online - pristup učenju čak 5 jezika
-83%
644kn
Od 111kn

Ponuda se može iskoristiti još 2 dana!

Možete uplatiti samo karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 1 rate
Klikni na uvjete korištenja
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  online tečaj engleskog, engleskog isključivo na engleskom jeziku, poslovnog engleskog, francuskog, španjolskog, njemačkog i talijanskog - pristup svim jezicima i razinama u trajanju 3, 6 ili 12 mjeseci u organizaciji internacionalne platforme Lerni
 • Klikom na "kupi" birate:
  - pristup 3 mjeseca za 111 kn
  - pristup 6 mjeseci za 185 kn
  - pristup 12 mjeseci za 259 kn
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Po završetku svakog stupnja ostvarujete certifikat koji potvrđuje vaše znanje jezika
 • Ponudu je potrebno početi koristiti do roka iskoristivosti: 21.4.2018.
 • Nakon prijave, pristup materijalima traje 3, 6 ili 12 mjeseci ovisno o odabranoj opciji
  Vrste materijala: filmovi, fotolekcije, edukacijske igre, pažljivo osmišljene vježbe, gramatički materijali, dijalozi s naprednom tehnologijom prepoznavanja glasa, diktati te online rječnik
 • Sučelje je na engleskom jeziku, a moguće ga je prebaciti na neki od ponuđenih jezika (francuski, španjolski, njemački ili talijanski), izuzev za tečaj engleskog od 280 sati koji je moguće proći isključivo na engleskom jeziku
 • Trajanje pojedinog tečaja:
  - engleski: 320 sati, 450 aktivnosti, 4 razine, 22 lekcije po razini
  - engleski isključivo na engleskom jeziku: 280 sati, 400 aktivnosti, 3 razine, 20 lekcija po razini
  - poslovni engleski: 240 sati, 360 aktivnosti, 4 razine, 24 lekcije po razini
  - francuski: 240 sati, 450 aktivnosti, ukupno 3 razine, 22 lekcije po razini
  - španjolski: 320 sati, 450 aktivnosti, 3 razine, 22 lekcije po razini
  - talijanski: 240 sati, 360 aktivnosti, 3 razine, 22 lekcije po razini
 • Nakon kupovine u roku 2 dana dobit ćete na mail kod s kojim je potrebno prijaviti se na linku (upišite vašu e-mail adresu, odaberite željenu lozinku i dobiveni kod)
 • Tečaju možete pristupiti putem bilo kojeg PC uređaja ili preko mobilne aplikacije
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko s tečajem niste započeli do roka iskoristivosti
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva unutar roka iskoristivosti, Ponuda Dana će vam vratiti sredstva uplaćena preko portala.
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru.
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć.
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Online učenje jezika putem Lerni platforme

Lerni je potpuno nova internacionalna platforma za online učenje jezika. Već sada ima više od 600.00 korisnika u više od 30 zemalja. Učenjem jezika na Lerni platformi sami odabirete jezik i razinu koju želite savladati, učite ili ponavljate kada i gdje želite (tečaju je moguće pristupiti s računala ili putem mobilne aplikacije), lako savladavate vokabular uz pomoć modula za ponavljanje, lako možete pratiti svoj napredak putem statistika i sistema bodovanja, omogućeno vam je da potpuno uronite u jezik putem interaktivnih materijala, a na kraju svake završene razine dobivate certifikat.

Na platformi koja vam omogućava neograničen pristup materijalima u kupljenom razdoblju možete savladati: engleski, poslovni engleski, francuski, španjolski, njemački i talijanski.

Lerni platforma akreditirana je od poljskog Ministarstva obrazovanja i dobitnik je dviju nagrada za inovaciju u obrazovanju i učenju stranih jezika. Lerni aplikacija 2014. godine proglašena je najboljom edukacijskom aplikacijom godine!

Zašto učiti putem Lerni platforme?
✎ tečaj prilagođen vašim individualnim potrebama
✎ statistički prikaz vašeg napretka
✎ brzo i učinkovito učenje
✎ konstantna motivacija za učenje uz bodove i značke za stečeno znanjeDostupni materijali

Video materijali
Mogućnost učenja jezika kroz edukacijske filmove. Svi glumci su izvorni govornici koji će vas naučiti pravilnom izgovoru pojedinih riječi. Prikazuju stvarne životne situacije i komunikaciju koja je za njih potrebna. Na ovaj način upoznati ćete se s jezikom, izgovorom i gramatičkim strukturama, a istovremeno ćete proširiti svoje vokabular.

Fotolekcije
Ova vrsta vježbi spaja snimke glasa izvornih govornika i profesionalne fotografije. Vrlo su bitne jer vas uče kako automatski razumjeti ono što čujete i razvija svijest o uporabnim gramatičkim strukturama.

Edukacijske igre
Najbolje se uči kroz zabavu! Igre su dodatna motivacija da iskoristite znanje stečeno tijekom tečaja. Unose u učenje element zabave kako bi ga učinile zabavnijim.

Pažljivo osmišljene vježbe
Putem ovih vježbi možete provjeriti kako koristite teoriju u praksi. Vježbe postoje za svaku pojedinu lekciju koju prolazite. Tijekom tečaja riješit ćete preko 100 vježbi koje će vam pomoći u memoriranju prođenih lekcija. Na ovaj način provjerit ćete što ste dobro usvojili, a na čemu još morate raditi.

Materijali vezani uz gramatiku
Uz materijale platforme Lerni gramatika više neće biti velika muka. Ovi materijali pružaju brza i specifična objašnjenja koja savršeno nadopunjuju svaku lekciju.

Dijalog
S obzirom da je veliki problem ljudi koji uče jezik to što ga najčešće premalo koriste u stvarnom životu i zbog toga se boje pričati kad se nađu u situacijama kada svoje znanje mogu upotrijebiti. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji za prepoznavanje glasa moći ćete se uživjeti u uloge Michaela ili Emily u desetcima situacijskih dijaloga. Naučite stvarati nova prijateljstva, pitati za upute, naručiti hranu u restoranu i kako voditi poslovne razgovore.

Diktati
Diktiranje provjerava kako se korisnik može nositi s hvatanjem pojedinačnih riječi dok čuje cijelu rečenicu i provjerava je li u stanju ispravno napisati frazu koja se čuje.

Online rječnik
Omogućava vam da brzo i lako ponovite vokabular iz materijala koje ste prošli. Osim toga, možete samo kliknuti "print" i ponoviti željeni vokabular gdje god želite u bilo kojem trenutku.

Lerni
Ul. Kielczowska 70, Wroclaw, Poljska

Kontakt podaci
Telefon: /
E-mail:
Web: https://lerni.us/

Detalji o partnerovom sjedištu:
LERNI SPOLKA Z ORGANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA
STEFANA ŻEROMSKIEGO 62 M2 50-312 WROCŁAW, Wroclaw

Vrh stranice