[POSTOJNSKA JAMA] Posjetite Predjamski grad i najpoznatiju turističku špilju na svijetu - cjelodnevni izlet s prijevozom 9.9. za 165 kn!

[POSTOJNSKA JAMA] Posjetite Predjamski grad i najpoznatiju turističku špilju na svijetu - cjelodnevni izlet s prijevozom 9.9. za 165 kn!

Doživite vožnju ispod veličanstvenih lukova ukrašenim sigama; potrebna nadoplata ulaznice

Postojnska jama i Predjamski grad - izlet s prijevozom
Postojnska jama i Predjamski grad - izlet s prijevozom - slika 2
Postojnska jama i Predjamski grad - izlet s prijevozom - slika 3
Postojnska jama i Predjamski grad - izlet s prijevozom - slika 4
Postojnska jama i Predjamski grad - izlet s prijevozom - slika 5
165kn
Prijevoz je uključen u cijenu!

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  - jednodnevni izlet u Postojnsku jamu i Predjamski grad
  - prijevoz turističkim autobusom
  - razgled prema programu
  - pratitelja putovanja, sve za 1 osobu u organizaciji Adrijana putovanja
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Datum polaska: 9.9.2017.
 • Polazak u 7:00h s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-505)
  Povratak u Zagreb u kasnim popodnevnim satima
 • Obvezna nadoplata za ulaznicu u Postojnsku jamu i Predjamski dvorac: odrasli 26,00€, djeca i studenti (16 – 25 god.) 21,00€, djeca (do 15 god.) 17,00€
 • Potrebno je minimalno 40 polaznika da bi se putovanje održalo
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati agenciju na info@adrijanaputovanja.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju kako biste dobili sve potrebne informacije u vezi putovanja
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Posjetite Facebook stranicu Agencije
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Postojnska jama

Ste obiskali Postojnsko jamo? :) Sada imate priliku prošetati gradom ljubavi ovog dijela Europe i pri tome posjetiti Predjamski dvorac i Postojnsku jamu.

Postojnska je jama bez dvojbe najpoznatija turistička špilja u svijetu. Najveća je turistička znamenitost Slovenije i jedan od najvećih krških spomenika u svijetu. O Postojnskoj jami napisano je puno knjiga i priloga; tijekom 200 godina nastalo je više od 100 turističkih vodiča.

Fantastična isprepletenost rovova, galerija i dvorana, šarolikost krških fenomena koja oduzima dah te njezina pristupačnost osnovni su razlozi iznimne omiljenosti i posjećenosti Postojnske jame koja je u 200 godina ugostila već 36 milijuna posjetitelja.

Postojnska jama ljepotica je svjetskog glasa. Nalazi se u Postojni i bez dvojbe je jedna od najpoznatijih turističkih špilja u svijetu te najveća turistička znamenitost Slovenije. Jedan je od najvećih krških spomenika u svijetu i samo u njoj se možete voziti posebnim vlakićem više od 5 km puta posijanim razigranim skulpturama od vapnenca. Vožnja kroz Postojnsku jamu je neopisivo iskustvo: vožnja ispod veličanstvenih lukova ukrašenim stalaktitima i sigama.Predjamski dvorac

Visoko u stijeni, samo 9 kilometara od Postojnske jame nadvio se veličanstveni, tajnoviti Predjamski dvorac. Izgrađen je u okomitoj stijeni visine 123 metra i upisan je u Guinessovu knjigu rekorda kao najveći špiljski grad na svijetu.

Predjamski dvorac u prošlosti je bio mjesto snimanja brojnih dokumentarnih znanstvenih i igranih filmova. 2011. godine Predjamski dvorac posjetio je slavni pisac i scenarist George R. R. Martin i tko zna, možda se vrati u Predjamu s novim scenarijem. ;)

U 15. stoljeću dvorac je poslužio kao utočište zloglasnom Erazmu Predjamskom koji i danas u predaji živi u vidu legende o vitezu razbojniku Erazmu. U dvorcu možete razgledati renoviranu sobu glavnog dvorskog potkrovlja iz koje se pruža pogled na čitavu dolinu. U sobi su izložene brojne replike oružja; koplja, helebarde, mačevi, ratni čekići, lukovi, samostrijeli i oklopi te steljačko oružje.

Program putovanja

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502 – 505) u 07:00. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, uz kraća zaustavljanja putem, do Postojne. Ulazak u Postojnsku jamu, kompleks podzemnih tunela, galerija i dvorana, dug 24 km, dom čovječje ribice te mjesto koje čuva tajne Zemljine prošlosti milijunima godina unazad. Obilazak jame uz vodiča. Odlazak u idilično selo Predjamu i posjet Predjamskom dvorcu, o čijim se vladarima i danas isprepliću brojne legende. U kasnim popodnevnim satima polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Adrijana putovanja
ID kod: HR AB-01-080552797

Međimurska 9, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 4872 241, 01 4872 242, 091 4880 080
E-mail:
Web: http://adrijanaputovanja.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
ADRIJANA ZNANJE j.d.o.o.
Međimurska 9, Zagreb

Rasprodano! Vrh stranice