[SICILIJA] Razgledajte otok legendi uz posjet Palermu, Dolini hramova, Siracusi i Pompejima - 6 dana u hotelima*** i na brodu za 2.590 kn!

Uključen doručak u hotelima, prijevoz autobusom i brodom, garantirani polazak 3.10.

Sicilija***- 6 dana s prijevozom

Pogledaj iskustva drugih »

	      
Sicilija***- 6 dana s prijevozom
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 2
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 3
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 4
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 5
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 6
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 7
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 8
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 9
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 10
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 11
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 12
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 13
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 14
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 15
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 16
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 17
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 18
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 19
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 20
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 21
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 22
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 23
Sicilija***- 6 dana s prijevozom - slika 24
2.590kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti samo karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata
Prijevoz je uključen u cijenu!

 
 
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  - 2 noćenja u četverokrevetnim, unutarnjim kabinama na brodu
  - 1 noćenje s doručkom u hotelu*** u Palermu u dvokrevetnim sobama
  - 2 noćenja s doručkom u hotelu*** u Cataniji u dvokrevetnim sobama
  - prijevoz autobusom
  - prijevoz brodom
  - licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja
  - razgled Palerma, Catanije i Genove u pratnji lokalnog vodiča, sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Svijet putovanja
 • Datum garantiranog polaska: 3.10.2018.
 • Polazak u 05h iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506)
 • Dolazak na mjesto polaska 9.10. u ranim jutarnjim satima
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Pogledajte moguće nadoplate
 • Potrebno je minimalno 40 putnika da bi se putovanje održalo
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati Agenciju na info@svijetputovanja.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju, kako biste dobili sve potrebne informacije
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Pogledajte Facebook agencije
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Sicilija

"Posjetiti Italiju, a ne vidjeti Siciliju je kao da uopće niste vidjeli Italiju jer Sicilija je ključ svega." Stihovi su to Johanna Wolfganga von Goethea kojeg je na putovanje ovom predivnom zemljom gonila nepopravljiva zaljubljenost u ‘bellu Italiu’.

Šarmantna Sicilija ima ponudu, koju naprosto nije moguće odbiti, taj tajnoviti otok u srcu Sredozemlja, ponosi se bogatom poviješću, mitovima i legendama. Šaroliki krajolik Sicilije nudi nam sve od obalnog područja do planinske unutrašnjosti i plodnih visoravni.

Ljeto je odlično vrijeme za posjet Siciliji, uživanje u kupanju i izležavanju na plažama, ali i vrijeme za istraživanje brojnih uličica ili okolnih brežuljaka, vulkana i kanjona.

Sicilija je raj za sladokusce budući da nudi bogatu, raznoliku i ukusnu hranu, izvrsna vina, tradicionalne slastice i pića te svakako morsku hranu. Očarava prirodom i šarmantnim mjestašcima gdje je vrijeme stalo, odnosno gdje vrijeme teče u sicilijanskom ritmu. Putovanja Sicilijom su koloristična kao i otok sam, puna iznenađenja, legendi i tajni na svakom koraku.Program putovanja:

1. dan
Vožnja kroz Sloveniju i Italiju prema Genovi, vječnoj suparnici Venecije za prevlast nad Sredozemljem: Razgled starog grada (djelomično dio svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a) u pratnji pratitelja grupe; Palazzo Reale, Piazza de Ferrari, Porto Antico, aquarium, Torre della Lantern. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu, ručak do polaska u luku. Ukrcaj na brod – trajekt za Palermo. U 23:00 smještaj u kabine, isplovljavanje. Slobodno vrijeme ispunite brojnim sadržajima: bazen, disco-klub, restorani. Noćenje.

2. dan
Uplovljavanje u Palermo u predvečernjim satima. Vožnja do obližnjeg Monreala, gradića udaljenog od Palerma svega 7 km. Razgled jedne od najljepših katedrala, izgrađena u 12. st. (u nekim pisanim izvorima se navodi kao osmo svjetsko čudo), nadaleko je poznata po svom spektakularnom mozaiku u bizantskom stilu. Povratak u Palermo. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan
Doručak i odjava iz hotela. Vožnja u smjeru južne obale otoka, prema poznatoj „Dolini hramova“, u neposrednoj blizini Agrigenta. Mjesto je prava poslastica za ljubitelje arhitektonske i kulturne ostavštine drevne antike. Lokalitet se ponosi s najbolje očuvanim antičkim hramovima na svijetu, uživajte u razgledu: Jupiterovog, Junoninog, Herkulovog i Dioskurovog hrama. Vožnja kroz unutrašnjost otoka do Piazze Armerina, te posjet (fakultativno) „Villi Romana del Casale“, poznatoj po mozaicima, za koju se vjeruje da je pripadala Dioklecijanovu suvladaru Maximianusu Heracliusu. Nastavak vožnje do Catanie. Smještaj u hotel. Noćenje.

4. dan
Doručak. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: katedrala u kojoj se nalazi Kapelica sv. Agate, zaštitnice grada, potom Litorno, kip slona, dio grada u baroknom stilu s građevinama od smeđeg vulkana, Palazzo delle Scienze, Amfiteatar, Kazalište NelliniI. Slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima vožnja u trajanju od oko 1 sat do Siracuse, nekadašnje najvažnije grčke kolonije na Siciliji. Posjet arheološkom nalazištu: Grčki teatar, Rimski amfiteatar, Dionizijevo uho. Vožnja do Taormine. Razgled jednog od najromantičnijih gradića na Mediteranu, smještenog na vrhu Monte Maura, posjet grčko - rimskom teatru Slobodno vrijeme. Povratak u Cataniu. Noćenje.

5. dan
Doručak. Slobodno vrijeme za istraživanje Catanie, kavu ili kupovinu. Fakultativno se predlaže izlet na Etnu. Polusatna vožnja prema Etni, najvišem aktivnom vulkanu u Europi. Cesta vas vodi crnim krajolikom kojim je nekada prolazila užarena lava. Na 100 m nadmorske visine prestaje vegetacija, te su prema vrhu vulkana samo ostaci lave i pepela. Autobusom je moguće doći do 1.800 m nadmorske visine (izlet se odvija u skladu s vremenskim prilikama), odakle se za vedrog dana pruža nezaboravan pogled na kratere Monte Silvestri. Vožnja žičarom do Etne. Slijedi vožnja do Palerma. Razgled glavnog grada Sicilije uz lokalnog vodiča: Corso Vittorio Emanuele II, Normanska palača – Kraljevska palača, Capela Palattina, katedrala, Quatro Canti – Stara gradska jezgra, Piazza Pretoria, Piazza Bellini, La Martoriana, San Cataldol. U 20:00 ukrcaj na brod – trajekt. Smještaj u kabine, isplovljavanje. Slobodno vrijeme ispunite brojnim sadržajima: disco-klub, restorani. Noćenje.

6. dan
Dolazak broda u Napulj u ranim jutarnjim satima. Šetnja Napuljem: Anžuvinska tvrđava Castel Nuovo iz 13. st., Piazza Municipio, kazalište teatro Mercadante, Crkva sv. Marije Neokrunjene – Santa Maria Incoronata, Palača San Giacomo, Ulica Vittorio Emanuele koja vodi prema Piazza Trieste e Trento, zanimljiv zbog kazališta Teatro di San Carlo i galerije Umberto I. Slobodno vrijeme za kavu i polazak do Pompeja. Posjet Pompeima, poznatom antičkom gradu stradalom u erupciji vulkana Vezuv. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj. Dolazak na mjesto polaska u ranim jutarnjim satima 09.10.

Turistička agencija Svijet putovanja
ID-KOD HR-AB-01-080755286

Froudeova 1-3, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 8891 267
E-mail:
Web: http://www.svijetputovanja.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
Svijet putovanja d.o.o.
Draganići 12, Zagreb

Vrh stranice