[TAJLANDSKA MASAŽA] Thai yoga tretman u trajanju 90 minuta koji pomaže kod bolnih leđa, u poboljšanju pokretljivosti te smanjuje stres za 149 kn!

Kombinacija akupresure i istezanja preporučuje se kod ukočenosti, umora i sličnih smetnji

Pogledaj iskustva drugih »
Tajlandska masaža u trajanju 90 minuta
Tajlandska masaža u trajanju 90 minuta - slika 2
Tajlandska masaža u trajanju 90 minuta - slika 3
Tajlandska masaža u trajanju 90 minuta - slika 4
-50%
300kn
149kn

Možete uplatiti samo karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 1 rate
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  thai yoga masažu u trajanju 90 minuta
  u Energo - Vitalu
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: 27.12.2017.
 • Ponuda je namijenjena ženama i muškarcima
 • Termin je potrebno prethodno rezervirati mailom na info@energovital.hr ili pozivom na 098 94 29 733
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Radno vrijeme: po dogovoru
 • Pogledajte kako doći do Energo - Vitala na LINKU
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Posjetite Facebook stranicu Energo - Vital
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Tajlandska masaža

Tajlandska masaža, thai joga masaža, thai masaža su neka od zapadnjačkih imena za tradicionalnu masažu koja dolazi iz područja današnjeg Tajlanda gdje se ona naziva nuad bo rarn. Utemeljena na međusobnom utjecaju Indije, Kine i Thai tradicije ova umjetnička forma se generacijama prenosila uglavnom u usmenoj formi i danas se prakticira po Tajlandu u mnogo oblika. Na zapadu, ovaj oblik rada na tijelu doživljava procvat u našem dobu.

Kompletna tajlandska masaža sadrži elemente akupresure, istezanja koja sliče na yoga asane (poze) i rada po energetskim linijama. Razlikuje se od zapadnjačkih masaža po tome da se radi na podu (futonu) bez upotrebne ulja i klijent ostaje obučen na masaži, uvijek se nastoji proći cijelo tijelo. Toliko je različita od uobičajenog shvaćanja masaže da se nekad opisuje kao da vam neko radi jogu ili “joga za lijenčine”.

Thai masaža se prilagođava širokom spektru fizičkih potreba, prikladna je za sve dobne skupine, za profesionalne sportaše i uredske radnike. Klinička ispitivanja su pokazala da thai masaža može smanjiti propadanje kostiju, umanjiti stres, tretirati probleme bolnih leđa i pridonijeti cjelokupnoj fiziološkoj dobrobiti, može se koristiti kao oblik fizikalne terapije koji pridonosi povećanju opsega pokreta i snage mišića.

thai_yoga

Kada je klijent spreman terapeut počinje sa sistematskim, ritmičkim pritiscima koji slijede energetske kanale po tijelu, a pritom koristi ruke, stopala, koljena, laktove i težinu svog tijela, kako bi na najbolji način stimulirao različita područja. Ova kombinacija akupresure i istezanja je dobra za sve koji se osjećaju ukočeno, tvrdo, umorno od prevelikih napora na poslu, sportskog treninga ili nekih drugih smetnji koje ograničuju pokretljivost.

Naravno, potrebno je poznavati i priznati ograničenja masaže. U slučajevima ozbiljnih (teških) bolesti potrebno je potražiti pomoć medicine a thai masaža sa svojim pristupom energiji može biti nadopuna terapiji.

Energo - Vital tim

Tim čine Nataša i Ivan. Nataša ima 10 godišnje iskustvo u masažama i preko nekoliko tisuća masaža u svojim rukama. Završila je osnovni tečaj sportsko medicinske masaže, zatim wellness edukaciju, početni i napredni tečaj iz tajlandske masaže, tečaj iz refleksoterapije i najvažnija edukacija – životna edukacija – tj radno iskustvo.

Ivan je mlađi po stažu, preko ljeta radi na moru u kampu u Rovinju, ima preko 1000 masaža u svojim rukama. Završio početni tečaj sportsko medicinske masaže, početni i napredni tečaj tajlandske masaže te 4-mjesečnu edukaciju pod vodstvom kinezioterapeuta s naglaskom na medicinsku masažu. Polaznik je škole za yoga učitelje, ponekad svira djembe (afrički bubanj). Član je međunarodnog udruženja Thai yoga terapeuta THAI ALIANCE.

Energo - Vital
Šulekova 12, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 098 9429 733
E-mail:
Web: http://energovital.hr

Detalji o partnerovom sjedištu:
ENERGO-VITAL j.d.o.o.
Kebel 85, Bedekovčina

Vrh stranice