30 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela - kavitacije, radiofrekvencije, anticelulitne masaže, vakuum terapije i termodeke za 720 kn!

30 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela - kavitacije, radiofrekvencije, anticelulitne masaže, vakuum terapije i termodeke za 720 kn!

Započnite put prema tijelu iz snova već danas i nemojte dopustiti da vaš muffin top dočeka ljeto

Pogledaj iskustva drugih »
30 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela
30 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela - slika 2
30 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela - slika 3
30 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela - slika 4
30 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela - slika 5
-86%
5.000kn
720kn

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  - 5 kavitacija
  - 5 radiofrekvencija
  - 5 anticelulitnih masaža
  - 5 vakum terapija
  - 10 termodeka
  u Studiju Nice
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Broj dolazaka: 10
  Razmak između tretmana:
  - kavitacija: 7 - 14 dana
  - ostali tretmani: 2 - 3 dana
  Trajanje tretmana: svaki od tretmana traje po 20 min
 • S tretmanima je potrebno započeti najkasnije do roka iskoristivosti: 29.7.2017.
 • Radno vrijeme:
  pon - pet: 8h - 20h
  sub: 8h - 15h
 • Potrebna je prethodna najava dolaska minimalno 3 dana unaprijed
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko niste došli na rezervirali termin, a isti niste otkazali 48h ranije
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrdu nije potrebno printati
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
30 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela

Problematično pitanje - kako smršaviti postaje sve hitnije kako vrijeme postaje sve toplije. Ove godine nemojte dopustiti da vaš muffin top dočeka ljetne praznike nego otpočnite svoj put prema savršenoj ljetnoj figuri već danas!

Studio Nice pripremio vam je učinkovitu kombinaciju tretmana za mršavljenje koja će vam pomoći da ostvarite figuru o kojoj ste oduvijek sanjali. Uz pomoć ove sjajne kombinacije izgledat ćete sjajno, osjećati se bolje i zdravije!

Ultrazvučna kavitacija
Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete izgubiti centimetre i smanjiti obujam u struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova  metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! 

Masnoće se uklanjaju tako da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijene masnoće se razlažu metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju. 

kavitacija

Radiofrekvencija
Želite ubrzati metabolizam, poboljšati elastičnost kože i ukloniti masne naslage? Pravo je vrijeme da isprobate radiofrekvenciju!

Riječ je o njezi baziranoj na elektromagnetskim valovima koji proizvode toplinu. toplina dolazi iz unutrašnjosti, a kreće se  od 41 do 44 °C. Uz to, radiofrekvencija također stimulira proizvodnju novog kolagena, vlakna elastina te hijaluronske kiseline; poboljšava cirkulaciju krvi, drenažu i pomaže kod smanjenja tekućine, čime se poboljšava elastičnost kože.

Ubrzava metabolizam u kojem se proizvodi temperatura viša od 41 °C. Kao rezultat ubrzanog metabolizma povećava se potreba za kisikom i proizvodnja katabolita i metabolita. Pomaže kod eliminacije masnih naslaga pomoću anticelulitne njege.

Anticelulitna masaža
Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, ljepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije. Kada se postignu dobri rezultati, učinkovitost traje kroz jedno vrijeme. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti s masažom kako se celulit ne bi vratio.

U cilju najboljeg rezultata, ljepšeg izgleda i boljeg subjektivnog osjećaja, anticelulitna masaža se kombinira sa kvalitetnim anticelulitnim kremama ili uljima.

Cilj anticelulitnog programa je vraćanje normalne elastičnosti i gipkosti vezivnom tkivu, stvaranje preduvjeta i eliminacija limfnog bremena (štetnih sastojaka).
Pogledaj iskustva drugih »

Studio Nice
Barčev trg 6, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 7077 225
E-mail:
Web: http://bit.ly/StudioNice

Detalji o partnerovom sjedištu:
MEGA BAR d.o.o.
Barčev trg broj 6, Zagreb

Vrh stranice