5 transion tretmana vip clinic aparatom, 5 aromawickela i 5 anticelulitnih masaža
15 tretmana mršavljenja u Beauty salonu Colette za 579 kn!

Učinkovita kombinacija koja vas rješava svih muka - učvršćuje mišiće, smanjuje obujam i razbija masne naslage

Pogledaj iskustva drugih »
5 tretmana transion vip aparatom, aromawickel tretman
-72%
2.100kn
579kn

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  - 5 transion tretmana vip clinic aparatom, 5 aromawickela i 5 anticelulitnih masaža u Beauty salonu Colette
 • Tretmani su raspoređeni u 5 dolazaka i u svakom se odrađuje sva tri navedena tretmana
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU

 • Razmak između dolazaka: 2 - 3 dana
 • Trajanje jednog tretmana: 75 minuta
 • Sve tretmane potrebno je iskoristiti do roka iskoristivosti: 12.6.2017.
 • Potrebno je rezervirati termin minimalno 4 dana ranije
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Tretman se smatra iskorištenim ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • Radno vrijeme:
  pon - pet: 11h - 20h
  sub: 8h - 15h
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Salon Colette otvoren je 2002. godine s idejom da dobijete kompletnu njegu i uljepšavanje na jednom mjestu i u tome uspijevaju već 14 godina.

Transion vip aparat

Transion vip aparat učvršćuje mišiće, smanjuje obujam tretiranog područja i razbija masne naslage elektrostimulacijom te poboljšava uklanjanje celulita.Trenutno jedini uređaj elektrostimulacije koji osim linearnih kontrakcija putem posebnih električnih impulsa uzrokuje uvijanje mišića i daje torzijski twist učinak sličan vježbanju pilatesa - istezanju mišića, a ne bildanju. Aparat VIP LINE je uređaj proizveden u Europi , već više od 20 godina uspješno se primjenjuje u estetskim klinikama.

Aromawickl tretman

Tretmani se temelje na toplo-hladnom efektu kojim se postiže četverostruko sagorijevanje masnoća. Ovim tretmanom se na površini kože podiže temperatura dok se istovremeno snižava unutarnja tjelesna temperatura što tjera organizam u akciju izjednačavanja unutarnje i vanjske temperature. Aromawickl tretman je tretman zavojima za smanjenje obujma i protiv celulita. Sastoje se od 4 različite faze sa različitom jačinom tretiranja željenog područja tijela aromawickel preparatima.

opisslike

Izvor: PonudaDana.hr blog

Sretnice koje se nikada nisu susrele s celulitom, zakletim neprijateljem ženske kože, vjerojatno niti ne znaju kolike su sretnice.  Jer borba s ovim „sizifovim kamenom“ prilično je iscrpna i zahtijeva upornost i ustrajnost. Pojavu celulita ponajviše uvjetuje genetska predispozicija, hormoni (estrogen) te građa vezivnog tkiva dijela kože gdje su kod žena pregrade postavljene okomito na površinu kože za razliku od muškaraca kod kojih one čine mrežu. Osim tih prirodom dodijeljenih predispozicija, još je nekoliko čimbenika koji utječu na pojavu ili širenje celulita. 

Prije svega to su nezdrava, neredovita prehrana i stres. Iako se celulita skoro nemoguće u potpunosti riješiti, moguće ga je držati pod kontrolom redovnim odlascima na anticelulitne masaže i ostale prikladne tretmane. Kod anticelulitne masaže se koristi niz različitih pokreta kao što su glađenje, gnječenje, pinch i trljanje  koji ne smiju biti bolni, ali su usmjereni prema srcu, stimulirajući pritom limfni odvod koji završava u najvećoj veni u blizini srca. 

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u riješavanju celulita, ali i toniziranja kože te njene veće čvrstoće i bolje cirkulacije. Jednom kad dođete do tih rezultata, neophodno je nastaviti s masažom kako se celulit ne bi vratio.

Ljepota počinje zdravom kožom. Svi smo svjesni važnosti njene njege, ali često u nastojanju da za sebe napravimo najbolje odabiremo proizvode koji ne odgovaraju potrebama naše kože. Svaka je koža, kao i osoba jedinstvena i zato zahtjeva takvu njegu.

Beauty salon Colette nudi Vam anti-age tretmane lica, te klasične i intenzivne tretmane prilagođene Vašim potrebama. Prepustite se u stručne ruke i isprobajte neke od tretmana mršavljenja.

Beauty salon Colette
Martićeva 14/E, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 4646 466
E-mail:
Web: https://colette.fullbusiness.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
NAS3 d.o.o.
Martićeva 14/E, Zagreb

Vrh stranice