Ćevapi, svinjska vratina i grill pileći medaljoni uz pomfrit, salatu, luk i ajvar za 95 kn!

Gurmanska gozba za 4 osobe uz živu muziku subotom u Bistrou Arka

Pogledaj iskustva drugih »

	            
Ćevapi, svinjska vratina, grill pileći medaljoni s prilogom
Ćevapi, svinjska vratina, grill pileći medaljoni s prilogom
Ćevapi, svinjska vratina, grill pileći medaljoni s prilogom - slika 2
Ćevapi, svinjska vratina, grill pileći medaljoni s prilogom - slika 3
Ćevapi, svinjska vratina, grill pileći medaljoni s prilogom - slika 4
Ćevapi, svinjska vratina, grill pileći medaljoni s prilogom - slika 5
-50%
190kn
95kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama

 
 

Klikni na uvjete korištenja
  • Za korištenje ponude potrebno je isprintati potvrdu koja vam je dostupna za printanje s vašeg profila pod "Moje kupovine"
  • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
  • Možete pokloniti 5 ponuda prijateljima
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
  • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
  • Posjetite naš
    Facebook PonudaDana

  • Ponuda uključuje:
    gurmansku platu za do 4 osobe u Bistrou Arka
  • Plata uključuje:
    - 3 porcije pomfrita
    - porciju ćevapa
    - porciju svinjske vratine
    - porciju grill pilećih medaljona
    - 3 salate po izboru (zelena, zelje i miješana)
    - luk i ajvar
  • Redovne cijene možete pogledati na
    CJENIKU 1 i CJENIKU 2
  • Ponuda se odnosi na konzumaciju u restoranu
  • Za korištenje ponude potrebno je isprintati potvrdu koja vam je dostupna za printanje s vašeg profila pod "Moje kupovine"
  • Subotom od 19.30h nastupa Bumbar band
  • Rok iskoristivosti: 20.8.2018.
  • Bistro će biti zatvoren u periodu 16.7. - 30.7.2018. radi korištenja godišnjeg odmora
  • Jedna osoba može na svoje ime kupiti najviše 8 potvrda
  • Ponuda nije iskoristiva za veće proslave poput rođendana, krstitki, karmina, svadbi, pričesti, ponuda je za maksimalno 8 ljudi u istom društvu
  • Termin je potrebno rezervirati 24h unaprijed
  • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 12h ranije
  • Radno vrijeme: pon - sub: 8h - 23:30h
  • U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
  • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
  • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru
  • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
  • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
  • Posjetite Facebook stranicu
  • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Izvor: PonudaDana.hr blog

Mesne delicije

Postoje teme o kojima se u društvu ne diskutira i ne nameće vlastito mišljenje i uvjerenje. To su redom politika, vjera i ćevapi.  Kad god se spomene neka od tih tema, povišen ton je neizostavan, obrazi rumeni, a strastveno argumentiranje zašto je baš tvoje iskustvo ili mišljenje najvjerodostojnije, na vrhuncu
Možda niste toga svjesni, ali postoji cijela jedna mala znanost i kult o ćevapima.  

Jesu li taman pečeni ili su prepečeni i koji je najbolji omjer mesa u njima, a koji začina? Da li je lepinja dovoljno natopljena, odnosno suha? Sve su to vrlo delikatne stvari, osobito za one kojima je nepce vrlo moćan alat. Štovatelju ćevapa nije daleko potegnuti preko granice u susjednu Bosnu i Hercegovinu na izvorni okus te mesne delicije.  Pravom gurmanu i obožavatelju ćevapa bitan je i ambijent, okruženje i mirisi kako bi iskustvo bilo potpuno. Ovo srednjovjekovno jelo je u bosanskoj kuhinji prisutno već nekoliko stotina godina i niti jedna zabava, okupljanje ili druženje ne može proći bez njih. 

Naizgled tako jednostavno, ma i na drugi pogled jednostavno, ali kako to biva, jednostavne stvari su na kraju i najkompliciranije. Treba znati jako dobro baratati s omjerima, a Bosanci ruku na srce to znaju. Nekako im je zapisano u genotip već po rođenju. Ukusi se razlikuju, netko više voli ovako, netko onako. Zato nam ostaje onaj najlakši dio posla. Probavanje, degustiranje i da – diskutiranje.  


Bistro Arka
Varoška ulica 50, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 092 3231 453, 01 2984 522
E-mail:
Web: http://www.bistroarka.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
ARKA, OBRT ZA UGOSTITELJSTVO
Varoška 50, Zagreb

Vrh stranice