Japanska terapija Isogai Dynamic Therapy - ispravite držanje, vratite zdjelicu u prirodan položaj i riješite se boli - pregled i tretman za 199 kn!

Odmah primjetno olakšanje uz bezbolan tretman koji izvodi certificirani terapeut

Japanski tretman popravljanja držanja


	      
Japanski tretman popravljanja držanja
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 2
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 3
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 4
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 5
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 6
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 7
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 8
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 9
-50%
400kn
199kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 2 rate
Kupljeno 2

Ponuda je vremenski i količinski ograničena!

 
 
 • Ponuda uključuje:
  japanski tretman Isogai Dynamic Therapy za popravljanje držanja uz pregled u Isogai Dynamic Therapy Zagreb
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Tretman izvodi Jasenko Palekčić, certificirani Isogai Dynamic Therapy terapeut
 • Termin je potrebno prethodno rezervirati
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24h ranije
 • Rok iskoristivosti: 13.4.2018.
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva unutar roka iskoristivosti, Ponuda Dana će vam vratiti sredstva uplaćena preko portala.
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru.
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć.
 • Radno vrijeme:
  pon - pet: 17h - 20h
  sub: 9h - 14h
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Ukoliko preko portala kupite rezervaciju, ostatak plaćate na licu mjesta
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Detalji ponude
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem profilu pod kategorijom „moje kupovine“
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
Isogai Dynamic Therapy

U svakodnevnom životu možemo primijetiti da nismo savršeno simetrični i da ne koristimo vlastito tijelo na potpuno balansiran način, odnosno obje strane tijela u podjednakim omjerima. Svakodnevno naglašavanje jedne strane tijela s vremenom može dovesti do kroničnih disbalansa u tijelu i posljedično do savijanja kralježnice u jednu stranu. Kontinuirano savijanje u jednu stranu, ukoliko se ne korigira sportom, vježbanjem, pravilnim držanjem i korištenjem tijela, može dovesti do trajnih iskrivljenja kralježnice (skolioze, kifoze, itd.) i s njima povezanim disfunkcijama, bolovima i bolestima.

Dr. Isogai je na svojim pacijentima ustanovio da često imaju razlike u dužinama nogu. Kada je gledao rendgenske slike kostiju pacijenata, utvrdio je da se (u preko 90% slučajeva) ne radi o stvarnim razlikama u dužini kostiju, već o tome da jedna noga (ili obje) ne stoji stabilno i čvrsto u zdjelici, već da je malo „labava“. Ta, na prvi pogled, duža noga, je u biti subluksirana, odnosno glava femura je labavo uzglobljena u zdjelici.

Korekcijom subdislokacije kuka, zdjelica se vraća u prirodni položaj, kralježnica se ispravlja i nestaje pritisak sa spinalnih živaca. Posljedično bolovi, napetosti i trnci, žarenja, itd. nestaju.

opisslike

Kako izgleda tretman?

Prilikom prvog posjeta, u razgovoru s klijentom, Isogai terapeut provodi detaljnu dijagnostiku i utvrđuje opće tjelesno stanje klijenta. Svrha dijagnostike je identificiranje disbalansa posture što je potrebno za određivanje tijeka terapije, odnosno na što će se terapija fokusirati u prvih nekoliko tretmana. Jedan od temeljnih principa Isogai terapije vezano uz tretiranje dijagnosticiranih disbalansa je prioritizacija prema jačini boli odnosno, prema razini neugode. Uvijek se prvo rješava najbolnije/najneugodnije stanje.

Da bi se dijagnosticirao disbalans/i, nakon razgovora i početne dijagnostike, slijedi opći-vizualni pregled tijela. Pritom se promatraju znakovi koji mogu ukazivati na status i položaj zdjelice i kukova. Pažnja se usmjerava na sljedeće znakove: asimetriju lica, položaj glave i ramena, opće držanje tijela, hod, noga na kojoj osoba duže stoji, noga koja je gore kad se sjedi s prekriženim nogama, itd.

Nastavno na opći pregled, slijedi pregled zdjelice i kukova u stojećem i ležećem položaju. Osoba pritom može biti tip L“ (lijeva duža noga), „tip R“ (desna duža noga) ili „tip S“ (simetrična dužina nogu). Nakon odrađene dijagnostike, utvrđenog disbalansa i tijeka terapije, slijedi sam tretman.

Tretman ima nekoliko sastavnica. Prva je „pushanje“ klijenta, odnosno ritmično gibanje nogu, sa savijenim koljenima, čime se želi postići opuštanje ligamenata koji obavijaju i učvršćuju kukove. Slanjem impulsa kroz tijelo osobe može se utvrditi postoje li blokade u tijelu i ako da, na kojem dijelu kralježnice se nalaze. Opušteni ligamenti također dozvoljavaju lakše namještanje kukova u novu, ispravniju poziciju.

Nakon opuštanja ligamenata, laganim kružnim pokretima re-pozicionira se glava femura u čašici zdjelice u anatomski ispravniji položaj. Da bi se novi položaj nogu zadržao, noge se vežu remenom iznad koljena i klijenta se stavlja u poziciju, u kojoj se istežu mišići natkoljenice. Potom slijedi serija specifično dizajniranih trbušnjaka kojima se dodatno pomaže tijelu da zapamti i učvrsti novi, korigirani položaj tijela.

Nakon vježbi za jačanje trbušnjaka, slijedi terapija Isogai kamenom. Dok je klijent u ležećem položaju, do maksimalno 20 minuta, ispod leđa se stavlja Isogai kamen u tri pozicije (ispod donjeg djela kralježnice, ispod lopatica, ispod vratne kralježnice). Vrijeme provedeno na kamenu potrebno je kako bi se kukovi namjestili i opustili u novom položaju.

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!


Pričekaj trenutak...

Isogai Dynamic Therapy Zagreb
Vilima Korajca 7, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 099 8022 510
Web: https://www.facebook.com/IsogaiDynamicTherapyZagreb/

Detalji o partnerovom sjedištu:
ISOGAI DYNAMIC THERAPY, OBRT ZA HOLISTIČKI PRISTUP ZDRAVLJU
Ulica Vilima Korajca 7, Zagreb

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom “Moje kupovine” u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na “Prikaži detalje” otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na American express, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Vrh stranice
Pričaj s nama :) Chat