Japanska terapija Isogai Dynamic Therapy - ispravite držanje, vratite zdjelicu u prirodan položaj i riješite se boli - pregled i tretman za 199 kn!

Odmah primjetno olakšanje uz bezbolan tretman koji izvodi certificirani terapeut

Japanski tretman popravljanja držanja


	      
Japanski tretman popravljanja držanja
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 2
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 3
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 4
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 5
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 6
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 7
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 8
Japanski tretman popravljanja držanja - slika 9
-50%
400kn
199kn
Cijena uključuje PDV

ili

60kn
Cijena uključuje PDV

Razliku od 139kn plaćaš prilikom korištenja ponude

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 2 rate

 
 
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem profilu pod kategorijom „moje kupovine“
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  japanski tretman Isogai Dynamic Therapy za popravljanje držanja uz pregled u Isogai Dynamic Therapy Zagreb
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Tretman izvodi Jasenko Palekčić, certificirani Isogai Dynamic Therapy terapeut
 • Termin je potrebno prethodno rezervirati
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24h ranije
 • Rok iskoristivosti: 13.4.2018.
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva unutar roka iskoristivosti, Ponuda Dana će vam vratiti sredstva uplaćena preko portala.
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru.
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć.
 • Radno vrijeme:
  pon - pet: 17h - 20h
  sub: 9h - 14h
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Ukoliko preko portala kupite rezervaciju, ostatak plaćate na licu mjesta
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Isogai Dynamic Therapy

U svakodnevnom životu možemo primijetiti da nismo savršeno simetrični i da ne koristimo vlastito tijelo na potpuno balansiran način, odnosno obje strane tijela u podjednakim omjerima. Svakodnevno naglašavanje jedne strane tijela s vremenom može dovesti do kroničnih disbalansa u tijelu i posljedično do savijanja kralježnice u jednu stranu. Kontinuirano savijanje u jednu stranu, ukoliko se ne korigira sportom, vježbanjem, pravilnim držanjem i korištenjem tijela, može dovesti do trajnih iskrivljenja kralježnice (skolioze, kifoze, itd.) i s njima povezanim disfunkcijama, bolovima i bolestima.

Dr. Isogai je na svojim pacijentima ustanovio da često imaju razlike u dužinama nogu. Kada je gledao rendgenske slike kostiju pacijenata, utvrdio je da se (u preko 90% slučajeva) ne radi o stvarnim razlikama u dužini kostiju, već o tome da jedna noga (ili obje) ne stoji stabilno i čvrsto u zdjelici, već da je malo „labava“. Ta, na prvi pogled, duža noga, je u biti subluksirana, odnosno glava femura je labavo uzglobljena u zdjelici.

Korekcijom subdislokacije kuka, zdjelica se vraća u prirodni položaj, kralježnica se ispravlja i nestaje pritisak sa spinalnih živaca. Posljedično bolovi, napetosti i trnci, žarenja, itd. nestaju.

opisslike

Kako izgleda tretman?

Prilikom prvog posjeta, u razgovoru s klijentom, Isogai terapeut provodi detaljnu dijagnostiku i utvrđuje opće tjelesno stanje klijenta. Svrha dijagnostike je identificiranje disbalansa posture što je potrebno za određivanje tijeka terapije, odnosno na što će se terapija fokusirati u prvih nekoliko tretmana. Jedan od temeljnih principa Isogai terapije vezano uz tretiranje dijagnosticiranih disbalansa je prioritizacija prema jačini boli odnosno, prema razini neugode. Uvijek se prvo rješava najbolnije/najneugodnije stanje.

Da bi se dijagnosticirao disbalans/i, nakon razgovora i početne dijagnostike, slijedi opći-vizualni pregled tijela. Pritom se promatraju znakovi koji mogu ukazivati na status i položaj zdjelice i kukova. Pažnja se usmjerava na sljedeće znakove: asimetriju lica, položaj glave i ramena, opće držanje tijela, hod, noga na kojoj osoba duže stoji, noga koja je gore kad se sjedi s prekriženim nogama, itd.

Nastavno na opći pregled, slijedi pregled zdjelice i kukova u stojećem i ležećem položaju. Osoba pritom može biti tip L“ (lijeva duža noga), „tip R“ (desna duža noga) ili „tip S“ (simetrična dužina nogu). Nakon odrađene dijagnostike, utvrđenog disbalansa i tijeka terapije, slijedi sam tretman.

Tretman ima nekoliko sastavnica. Prva je „pushanje“ klijenta, odnosno ritmično gibanje nogu, sa savijenim koljenima, čime se želi postići opuštanje ligamenata koji obavijaju i učvršćuju kukove. Slanjem impulsa kroz tijelo osobe može se utvrditi postoje li blokade u tijelu i ako da, na kojem dijelu kralježnice se nalaze. Opušteni ligamenti također dozvoljavaju lakše namještanje kukova u novu, ispravniju poziciju.

Nakon opuštanja ligamenata, laganim kružnim pokretima re-pozicionira se glava femura u čašici zdjelice u anatomski ispravniji položaj. Da bi se novi položaj nogu zadržao, noge se vežu remenom iznad koljena i klijenta se stavlja u poziciju, u kojoj se istežu mišići natkoljenice. Potom slijedi serija specifično dizajniranih trbušnjaka kojima se dodatno pomaže tijelu da zapamti i učvrsti novi, korigirani položaj tijela.

Nakon vježbi za jačanje trbušnjaka, slijedi terapija Isogai kamenom. Dok je klijent u ležećem položaju, do maksimalno 20 minuta, ispod leđa se stavlja Isogai kamen u tri pozicije (ispod donjeg djela kralježnice, ispod lopatica, ispod vratne kralježnice). Vrijeme provedeno na kamenu potrebno je kako bi se kukovi namjestili i opustili u novom položaju.

Isogai Dynamic Therapy Zagreb
Vilima Korajca 7, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 099 8022 510
E-mail:
Web: https://www.facebook.com/IsogaiDynamicTherapyZagreb/

Detalji o partnerovom sjedištu:
ISOGAI DYNAMIC THERAPY, OBRT ZA HOLISTIČKI PRISTUP ZDRAVLJU
Ulica Vilima Korajca 7, Zagreb

Vrh stranice