Kanuing na Uni, gratis noćenje u kampu, preko 20 sportskih aktivnosti, koktel dobrodošlice i party uz logorsku vatru za 159kn umjesto 500kn

Prepustite se divljoj Uni i uživajte


	      
Prepustite se divljoj Uni i uživajte
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
Prepustite se divljoj Uni i uživajte - slika 10
-68%
500kn
159kn
Cijena uključuje PDV
KUPI PONUDU
500kn
159kn
Cijena uključuje PDV
Kupljeno više od 90

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama
PROMOTIVNE CIJENE VRIJEDE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM PORTALA PONUDADANA.HR.
 • Ponuda uključuje dva dana nezaboravne zabave: kanuing na čarobnoj Uni uz potpunu opremu, gratis noćenje u kampu, koktel dobrodošlice, preko 20 sportskih, društvenih i zabavnih programa i aktivnosti te večernji party uz logorsku vatru i osvjetljenje baklji
 • Redovne cijene pojedinačnih usluga možete pogledati na CJENIKU
 • Jedna osoba može iskoristiti čak 10 potvrda na svoje ime
 • Jedna osoba može kupiti više potvrda - kupite prijateljima
 • Stranicu eko centra možete pogledati na Eko centar Beke
 • U kanuu moraju biti minimalno 2, a maksimalno 3 osobe
 • Prijevoz do Dvora samostalno organizirate
 • Obavezna najava na 097/ 798-3787 ili 099/ 885-7895
 • Usluga se može iskoristiti do 26.11.2011.
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku PonudaDana
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Zamislite dva dana nezaboravne zabave u prirodi, okruženi čarobnom rijekom Unom i šumom. Eko centar sa vlastitim izvorom pitke vode, koktel iznenađenja ludog imena Okus divljine kao piće dobrodošlice, vrhunska gastronomska ponuda u potpunosti domaće hrane, party uz logorsku vatru i osvjetljenje baklji, a sve to uz probrano društvo najdražih Vam ljudi. Divljina i njezino carstvo šumskih životinjica i sezonskih šumskih plodova, kupanje, fotkanje, šetnja, razgledavanje, preko 20 sportskih programa uključenih u ponudu i nepresušne mogućnosti 420 000 m2 velikog prostora neće Vas ostaviti ravnodušnima jer ćete, ma koliko voljeli more i plažu, u ovoj šumi naći raj kakav niste ni probali zamišljati.

EKO CENTAR BEKE ODGOVARA NA VAŠA PITANJA :)

Ponuda dana: Što uključuje ponuda?
Eko centar Beke: Ponuda uključuje dva dana nezaboravne zabave: kanuing na čarobnoj Uni uz potpunu opremu, gratis noćenje u kampu, koktel dobrodošlice, preko 20 sportskih, društvenih i zabavnih programa i aktivnosti te večernji party uz logorsku vatru i osvjetljenje baklji.
Ponuda dana: Kako izgleda kanuing ruta?
Eko centar Beke: Nakon kratke obuke i preuzimanja opreme kreće se na 6km dugu kružnu turističku rutu prilikom koje se prelazi mnoštvo kaskada i bukova. Možda najljepši dio rute je vožnja uz adu - stanište bijele i sive čaplje, kormorana, bijele i crne rode, divljih pataka i gusaka te ostatka ptičjeg svijeta nedirnutog od ljudske ruke. Naša vožnja biti će isprekidana usputnim zaustavljanjima na mjestima pogodnim za kupanje, fotkanje i odmor.
Ponuda dana: Je li kanuing na rijeci siguran i provjeren?
Eko centar Beke: Kanuing je provjeren i siguran, u usporedbi s raftingom kanuing je šetnja u parku :)
Ponuda dana: Gdje možemo pogledati Vaš redovni cjenik?
Eko centar Beke: Redovne cijene pojedinačnih usluga možete pogledati na CJENIKU.
Ponuda dana: Imate li internet stranicu?
Eko centar Beke: Našu stranicu možete pogledati na stranici Eko centar Beke.
Ponuda dana: Koji je maksimalan, a koji minimalan broj osoba po kanuu?
Eko centar Beke: Maksimalan broj osoba po kanuu je 3, a minimalan je 2. Ukoliko netko dođe sam, mi ćemo mu dodjeliti partnera.
Ponuda dana: Kako doći do Vas?
Eko centar Beke: Do Dvora može se doći autobusom, od kuda lokalni taxi do Eko centra Beke košta 20kn u jednom smjeru. Osobnim automobilom najbolje je pratiti rutu Zagreb - Velika Gorica - Petrinja - Glina - Vratnik - Donji Žirovac - Komora - Gvozdansko. Samo 500m nakon Gvozdanskog potrebno je skrenuti lijevo te se odmah nakon skretanja može vidjeti tabla "Eko centar Beke". Od Zagreba preko Gline Vaš put iznosi 114km, a preko Kostajnice 120km.
Ponuda dana: Je li potrebno najaviti dolazak?
Eko centar Beke: Optimalno bi bilo tjedan dana ranije najaviti dolazak, no ne želimo ograničavati korisnike, već ih molimo da vode računa o tome da mi imamo ograničen broj kanua i da se može dogoditi da termin koji žele nije slobodan ukoliko nas nisu pravovremeno obavjestili. U slučaju najave ružnog vremena njihov zakazani termin nećemo smatrati iskorištenim ukoliko nas ranije nazovu i obavjeste da je ono razlog njihova odgađanja. U tom slučaju omogućiti ćemo im novi termin.
Ponuda dana: Vrijedi li ponuda i za vikend?
Eko centar Beke: Naravno. Ponuda vrijedi za svaki dan, pa i vikend.
Ponuda dana: Postoji li dobno ograničenje za kanuing?
Eko centar Beke: Djeca ispod 5 godina ne mogu koristiti uslugu.
Ponuda dana: Je li možda uračunat obrok u ponudu?
Eko centar Beke: U ponudu nije uračunat obrok, međutim vjerujemo da će naša gastronomska ponuda zadovoljiti svačiji ukus, a i cijene obroka su više nego povoljne, pa je tako pravi bogati seoski doručak 30kn, ručak 50kn, a sva pića korisnici će konzumirati po simboličnoj cijeni od 10kn. U ponudi imamo sve vrste roštilja i kotlovine.
Ponuda dana: Moraju li korisnici ponjeti opremu za spavanje?
Eko centar Beke: Svaki šator ima svoj karimat i vreće za spavanje te privatni solarni tuš.
Ponuda dana: Gdje se nalazi Dvor?
Eko centar Beke: Dvor se nalazi u južnom dijelu Banovine nedaleko od ušća rječice Žirovac u Unu. Okolica Dvora obiluje pretpovijesnim nalazištima, pa u slučaju da se zaželite dodatnog razgledavanja, mogućnosti su nepresušne. Korisnici imaju mogućnost odlaska u BiH na plažu u samom ušću Une i u tom slučaju nije potrebna dodatna nadoplata nego ćemo im mi naručiti lokalni taxi koji će ih tamo prevesti i vratiti za svega 40kn.

Eco Centar Beke
Rujevac 185, Dvor, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 097 798 3787 , 099 885 7895
E-mail:

Detalji o partnerovom sjedištu:
REHABILITACIJSKO-ŠPORTSKO DRUŠTVO FUTURUM
Rujevac 185, Dvor

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Javi nam se :) Chat