Osjetite duh Francuske u svakodnevnom životu - Intenzivni tečaj francuskog jezika i druženja na francuski način za 195kn umjesto 600kn

Intezivni tečaj francuskog za 195kn

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 55
5 zvjezdica: 49
4 zvjezdice: 3
3 zvjezdice: 2
2 zvjezdice: 0
1 zvjezdica: 1
Pogledaj iskustva drugih (11) »

  		
				  		
	      
Intezivni tečaj francuskog za 195kn
-68%
KUPNJOM PONUDE MOŽEŠ OSVOJITI IPHONE :) Saznaj više
 • Ponuda se odnosi na intenzivni tečaj francuskog jezika te tematsku radionicu subotom koja podrazumijeva druženje na francuski način
 • Tečaj traje 20 školskih sati
 • Postoje dva termina tečaja:
 • Prvi počinje 12.9.2011.
 • Drugi počinje 19.9.2011.
 • Predavanja se održavaju svaki dan po 2 školska sata
 • Jedna osoba može iskoristiti jednu potvrdu na svoje ime
 • Jedna osoba može kupiti više potvrda - poklonite prijateljima
 • Redovne cijene usluga možete pogledati na CJENIKU
 • Korisnici se mogu javljati iza 16h na broj telefona 01 3766 617
 • Korisnici se mogu javiti putem maila info@jezicniatelier.com
 • Uslugu možete iskoristiti do 19.9.
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku PonudaDana
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Francuska je zemlja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ponuda Dana se pobrinula da i Vas oduševi. Svojom kulturom, zanimljivim mentalitetom te prekrasnim pjevnim jezikom zainteresirati će baš sve. Kroz intenzivni tečaj francuskog jezika Jezični atelier Vam omogućuje da se približite mirisima francuske kuhinje i profinjenosti francuske umjetnosti, jer ponuda uključuje subotnja druženja u francuskom duhu.

JEZIČNI ATELIER ODGOVARA NA VAŠA PITANJA :)

Ponuda dana: Što uključuje ponuda?
Jezični atelier: Ponuda se odnosi na intenzivni tečaj francuskog jezika te tematsku radionicu subotom koja podrazumijeva druženje na francuski način.
Ponuda dana: Možete li nam objasniti o kakvom se tečaju radi?
Jezični atelier: Korisnici mogu birati između specijaliziranih tečajeva kao što su: poslovni, turistički, pravni ili opći tečaj.
Ponuda dana: Koji je sadržaj tematske radionice?
Jezični atelier: Što se tiče radionica predviđene su različite aktivnosti u francuskom duhu koje će poboljšati kvalitetu tečaja. Tematske radionice subotom su druženje na francuski način uz francuska vina i sir, društvene igre na francuskom i francuske filmove.
Ponuda dana: Na koji način je organizirana nastava?
Jezični atelier: Nastava je osmišljena tako da se tečaj provede u roku 10 radnih dana. Tečaj se pohađa svaki dan. Sveukupno, radi se o 20 školskih sati i 3 sata subotnjeg druženja, točnije dvije subote po sat i pol.
Ponuda dana: Kome se preporučuje tečaj?
Jezični atelier: Tečaj je predviđen za sve stupnjeve, i početne i napredne. Mogu se prijaviti svi korisnici koji su zainteresirani za francuski jezik i kulturu.
Ponuda dana: Koliko traje jedan sat?
Jezični atelier: Jedan sat tečaja traje 2 školska sata, točnije sat i pol.
Ponuda dana: Kada počinje tečaj?
Jezični atelier: Postoje dva termina tečaja. Prvi počinje 12.9. dok drugi počinje nakon tjedan dana 19.9.
Ponuda dana: Koji je minimalan broj polaznika potreban da bi se oformila grupa?
Jezični atelier: Da bi se oformila grupa potrebno je 5 polaznika. Za prvi termin 12.9. predviđeno je šezdeset, a za drugi 19.9. sto polaznika.
Ponuda dana: U kojim terminima se održavaju predavanja?
Jezični atelier: U prvoj skupini koja počinje 12.9. korisnici mogu birati između popodnevnih ili večernjih termina predavanja, a drugoj skupini predavanja od 19.9. korisnicima je na raspolaganju jutarnji, popodnevni ili večernji termin.
Ponuda dana: Mora li se polagati test predznanja ukoliko polaznik želi upisati viši stupanj?
Jezični atelier: Početnici ne moraju polagati test predznanja, dok bi ostali korisnici, ukoliko nisu sigurni koji su stupanj, trebali polagati test predznanja.
Ponuda dana: Kada će se on održati?
Jezični atelier: Test predznanja će se održati po dogovoru korisnika kada se jave.
Ponuda dana: Postoji li dobna granica za pohađanje tečaja?
Jezični atelier: Dobna granica je iznad 15 godina.
Ponuda dana: Dobije li se po završetku tečaja diploma ili potvrda o završenom tečaju?
Jezični atelier: Po završetku tečaja se dobije potvrda da ste pohađali sate francuskog.
Ponuda dana: Na kojoj se adresi nalazite?
Jezični atelier: Uslugu možete iskoristiti na adresi Krajiška 10.

Škola stranih jezika Jezični Atelier
Ilica 101/4, Zagreb, Hrvatska


Kupi ponudu na portalu i osvoji iPhone Saznaj više »

Kontakt podaci
Telefon: 098 619 871 (Marina)
E-mail:
Web: http://www.jezicniatelier.com

Detalji o partnerovom sjedištu:
JEZIČNI ATELJE, d.o.o.
Ilica 101/4, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 55
5 zvjezdica: 49
4 zvjezdice: 3
3 zvjezdice: 2
2 zvjezdice: 0
1 zvjezdica: 1

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 2 rate