Pismena garancija gubitka 20 cm! Program od 22 tretmana ciljano prilagođenih dobi i kondiciji klijenta uz prehrambene konzultacije za samo 699 kn!

10 vježbanja s osobnim trenerom u fit box-u, 10 presso terapija ili 10 EMS mišićnih elektrostimulacija uz 2 UZV kavitacije

Pogledaj iskustva drugih »
22 tretmana za mršavljenje
22 tretmana za mršavljenje - slika 2
22 tretmana za mršavljenje - slika 3
22 tretmana za mršavljenje - slika 4
22 tretmana za mršavljenje - slika 5
22 tretmana za mršavljenje - slika 6
22 tretmana za mršavljenje - slika 7
22 tretmana za mršavljenje - slika 8
22 tretmana za mršavljenje - slika 9
-83%
4.200kn
699kn

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  - 10 vježbanja na Fit Box spravi sa osobnim trenerom
  - 10 presso terapija ili 10 EMS mišićnih elektrostimulacija
  - 2 UZV kavitacije
  - mjerenje na prvom dolasku u Salonu Healthy Lines
 • Uključena je pismena garancija gubitka 20 cm u obujmu (ako ne izgubite toliko, dobijete gratis 5 vježbanja na Fit Box spravi i 2 UZV kavitacije)
 • Dodatne pogodnosti: inicijalni pregled i prehrambene konzultacije gratis
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Ponudu je potrebno početi koristiti do roka iskoristivosti: 11.9.2017.
 • Broj dolazaka: 10
 • Trajanje tretmana: 20-30 min
 • Razmak između tretmana: 1 dan
 • Termin je potrebno rezervirati 4 dana ranije
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • Možete kupiti 2 ponude na svoje ime
 • Radno vrijeme:
  pon, sri, pet: 12h - 21h
  uto i čet: 8h - 20h
  sub: 8h - 13h
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
HEALTHY LINES- centar za ugodno, brzo, učinkovito i ciljano mršavljenje

Pretilost je na žalost danas nešto što muči sve više žena i muškaraca, pa se tako kontinuirano susrećemo s novim načinima mršavljenja i popularnim „dijetama“ koje često imaju upitne rezultate s YO-YO efektom. Pronaći onu metodu koja najbolje odgovara vašim željama, mogućnostima, kondiciji, dobi i zdravstvenom stanju je izuzetno važno jer je gubljenje kilograma i oblikovanje tijela proces kojem treba cjelovito i individualno pristupiti. Upravo zbog toga postoje i načini gubljenja kilograma koji se temelje na fiziološkim principima našeg tijela, a jedna od takvih metoda je i sve popularnije vježbanje u FIT BOX spravi, u kojoj se vježba na fiziološkoj temperaturi od 37 stupnjeva.

Kako funkcionira metoda vježbanja u FIT BOX-U?

Kako bi se ujedinili svi procesi koji utječu na rad enzima koji su važni u razgradnji masti, stvoren je poseban oblik vježbi koje umjesto utega koriste vlastitu težinu i izvode se na fiziološkoj temperaturi od 37 stupnjeva. Nema kvalitetnog način gubitka kilograma bez sagorijevanja masnih naslaga, odnosno fizičke aktivnosti isto kao što fizička aktivnost bez promjene u načinu prehrane nije dovoljna. U FIT BOX spravi se izvode vježbe na fiziološkoj temperaturi od 37 stupnjeva na podlozi i to u horizontalnom položaju zahvaljujući čemu nema opterećenja na kralježnicu i zglobove. Vježbe su prilagođene vašim kritičnim zonama na tijelu, starosnoj dobi, kondiciji i vašim mogućnostima na temelju inicijalnog pregleda.Thermo slim metoda u Fit box spravi je optimalna kombinacija konstantne temperature i aktivno vođenih vježbi uz pomoć asistenata koja omogućava brze rezultate kod gubitka suvišne tjelesne težine kao i gubitka obujma na kritičnim dijelovima tijela. Zbog uvjeta povećane topline unutar Fit box-a i stretch folije kojom zamatamo tijelo prije vježbanja dobivamo učinak znojenja, koje ubrzava potrošnju kilokalorija. Za vrijeme vođenog treninga u fitbox-u glava se nalazi izvan box-a, što omogućuje pristup kisika u tijelo. Koristimo trake, lopte manjih dimenzija i utege manjeg opterećenja za definiciju mišića. Vježbanje traje od 20 do 30 minuta što znači veliku uštedu vremena. Vježbe u fit box-u ciljano smanjuju udio masnog tkiva, a povećavaju udio mišićnog tkiva, ubrzavaju metabolizam, poboljšavaju tonus te elastičnost koze. Treningom u Fit box-u tijelo može potrošiti i do 1000 kcal, a u mjesec dana izgubiti i do jedan konfekcijski broj.

Presso terapija je mehanička limfna drenaža kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Ultrazvučna kavitacija je neinvazivna metoda za smanjenje masnih naslaga i celulita. Ultrazvuk je niske frekvencije koji troši tvrdokorne masne stanice ispod kože. Ultrazvuk pomaže u transformaciji tijela. Ukoliko imate tvrdokorne naslage masnoće, možda na bedrima ili na trbuhu, ultrazvučni – kavitacijski sustav bi mogao biti rješenje za vas. Ultrazvučni valovi olakšavaju topljenje masnoće doprinoseći smanjenu obujma kritičnih dijelova tijela čak i nakon prve terapije.

Mišićna elektrostimulacija temelji se na izazivanju (podraživanju) nastanka mišićne kontrakcije pomoću električnih impulsa.Omogućuje brzo tjelesno mršavljenje,oblikovanje skladne figure i smanjenje celulita.

Salon Healthy Lines
Kranjčevićeva 3a, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 7980 950, 092 3350 193
E-mail:
Web: http://on.fb.me/1Jqw0m0

Detalji o partnerovom sjedištu:
HEALTHY LINES j.d.o.o.
Kranjčevićeva 3A, Zagreb

Vrh stranice