Pismena garancija za gubitak minimalno 25cm u 3 mjeseca - 40 tretmana za mršavljenje baš za Vas za 1.290kn umjesto 7.300kn

40 tretmana za mršavljenje - 25 cm manje

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 131
5 zvjezdica: 49
4 zvjezdice: 25
3 zvjezdice: 24
2 zvjezdice: 20
1 zvjezdica: 13
Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
40 tretmana za mršavljenje - 25 cm manje
-82%
KUPNJOM PONUDE MOŽEŠ OSVOJITI SAMSUNG GALAXY A51 :) Saznaj više
 • Ponuda uključuje 40 personaliziranih tretmana za mršavljenje (15 aktivnih vježbi u termo kapsulama, 15 tretmana suhim ozonom ili infra crvenim zrakama i 10 Narl lipolitičkih ultrazvuka na dvije zone)
 • Redovne cijene tretmana možete pogledati na CJENIKU
 • Body creator nudi sličnu zanimljivu ponudu i u Varaždinu
 • Jedna osoba može iskoristiti jednu potvrdu na svoje ime
 • Jedna osoba može kupiti više potvrda na poklon prijateljima
 • Moguće je kupiti još potvrda na svoje ime po istim uvjetima u centru do 1.11.2011.
 • Ponuda se može iskoristiti na dvije lokacije
 • Radno vrijeme:
 • Ponedjeljak, srijeda i petak od 12h do 22h
 • Utorak, četvrtak od 8h do 16h
 • Subota od 8h do 14h
 • Uz gubitak od 10kg ili više korisnice na poklon od Body creatora dobijaju tretmane u vrijednosti 2.500kn - 10 endermovibratornih masaža
 • Dolazak je potrebno najaviti 5 - 7 dana ranije
 • Ukoliko se termin ne otkaže 12 sati ranije, smatra se iskorištenim
 • Marulićev trg 10: 01 4812 571
 • Listopadska 11: 01 3873 913
 • Potvrdu možete iskoristiti do 17.2.2012.
 • Brže nego očekujete nudimo Vam istu ponudu u Varaždinu :)
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku PonudaDana
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Cijeli svijet je na dijeti, još malo i počet ćemo puzati po podu, a stolac ćemo vjerojatno ukomponirati u svaki segment života. Hodat ćemo samo u slučaju nužde, a klupice na trgovima i stanicama vjerojatno će se poravnati sa rubnim rinzolom kako bismo ih približili pruzi i smanjili neugodnost talasanja tijela pri trčanju na tramvaj. Svi oni filozofski razgovori o tome kako nam je stereotip kilaže nametnut pada u vodu jer je na kraju dana to i dalje Vaša glavna muka - cviljenje što više ne stanete u hlače kupljene prošli tjedan. Prestanite kriviti nemoćni želudac i pomirite se s tim da je problem u Vašoj glavi pa ga tamo treba i rješiti. Ponuda dana neće Vas tješiti, ali Vam nudi kvalitetno rješenje u Centru za zdravo mršavljenje Body creator. Korisnice koje uspiju skinuti 10kg na poklon će u Centru dobiti tretmane u vrijednosti od 2500kn, a brže nego očekujete nudimo Vam istu ponudu u Varaždinu :)

BODY CREATOR CENTAR ZA ZDRAVO MRŠAVLJENJE ODGOVARA NA VAŠA PITANJA :)

Ponuda dana: Što je točno metoda Body Creator?
Body creator: To je vrlo uspješna metoda mršavljenja koja se u Hrvatskoj koristi od 2001 godine. Tom metodom u ovih 11 godina preko 3000 žena izgubilo je ukupno preko 29 000 kilograma (29 tona) i oko 165 000 centimetara u obujmu. Impozantne brojke zar ne? To je metoda koja se temelji na istraživanjima dvaju nobelovaca i jedina u Hrvatskoj koja do sada ima potporu Ureda za zdravstvo grada Zagreba, Udruge za prevenciju prekomjerne težine i Zagrebačkog dijabetičkog društva.
Ponuda dana: Što uključuje ponuda?
Body creator: Ponuda uključuje četrdeset personaliziranih tretmana ( 15 aktivnih vježbi u termo kapsulama, 15 tretmana suhim ozonom ili infra crvenim zrakama i 10 Narl lipolitičkih ultrazvuka na dvije zone ). Ponuda uključuje i metabiličku i antropometrijsku analizu tijela, nutricionistički pregled i personaliziranu dijetoterapiju te mjerenje vitaminsko mineralnog statusa.
Ponuda dana: Imate li internet stranicu?
Body creator: Naravno, pogledajte je na Centar za zdravo mršavljenje Body creator.
Ponuda dana: Koliko traje program?
Body creator: Program traje tri mjeseca, dolasci se preporučuju dva do tri puta tjedno, a svaki traje od 1h - 1.5h.
Ponuda dana: Molim Vas da nam pobliže objasnite svaki tretman koji ulazi u ponudu?
Body creator: Enzimi su važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi. U njihovoj prirodi je da im se rad ubrzava na višim temperaturama. Individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga, a s obzirom da radi topline tijelo treba veću mogućnost hlađenja, mozak uključuje ubrzano topljenje izolazije (salo).
Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje pora krvnih žila i mikrocirkulaciju. Toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice.
Ozonske suhe kupke (O3) ozon glasi kao jedan od najsnažnijih i najdjelotvornijih sterilizatora i dezinfeksa poznatih čovječanstvu. Pospješuje mikrocirkulaciju i razbija lance masnih kiselina ( opet salo). U sklopu tretmana šire se pore na koži i pospješuje mikrocirkulacija što opet olakšava molekuli ozona da uđe u masnu stanicu i pospješi njen raspad.
Ponuda dana: Koliko traje cijeli tretman, a koliko svaki pojedinačno?
Body creator: U svakom dolasku kombiniraju se sva tri tretmana, jedan iza drugog, tako da svaki dolazak traje otprilike sat i pol vremena.
Ponuda dana: Kako se tretmani kobiniraju?
Body creator: Ovisno o zdravstvenoj situaciji i analizi tijela.
Ponuda dana: U čemu leži posebnost Narl metode i zašto je toliko hvaljena?
Body creator: NARL 517 revolucionarna je metoda koja se, između ostalog, oslanja i na NARL princip lipolize pomoću Noradrenalina. Ovu ekskluzivnu tehniku osmislio je, razvio i patentirao dr. Hirohide Miwa, neurolog. Nakon sedam godina istraživanja u Japanu, u suradnji s nekoliko renomiranih bolnica i sveučilišta, tvrtka Miwa Science Laboratory znanstveno je potvrdila učinkovitost procesa. Studija objavljenja u znanstvenom časopisu „Pathophysiology“ 2002. godine potvrdila je otpuštanje masnoća iz stanica potenciranjem lokalnog izlučivanja Noradrenalina. Uvjet za uspjeh ovog tretmana je da su u roku od 60 minuta nakon tretman aktivno vježba makar 25 minuta. Ono što bi bilo preporučeno je i dodatak limfne drenaže, ako je to moguće.
Ponuda dana: Preporučaju li se ovi tretmani mršavljenja svima?
Body creator: Preporučaju se svima osim onima koji su akutno bolesni, ili imaju problema sa srcem, tlakom ili epilepsijom.
Ponuda dana: Mogu li i muškarci koristiti Vaše usluge?
Body creator: Mogu, ali u terminima kad žene nemaju dogovorene tretmane.
Ponuda dana: Koliko ranije je potrebno najaviti dolazak?
Body creator: Dolazak je potrebno najaviti od 5 - 7 dana ranije.
Ponuda dana: Ostvaruju li donosioci potvrde dodatne pogodnosti?
Body creator: Korisnice koje skinu 10kg ili više ( što je bezbolno moguće sa ovom ponudom) Body creator će nagraditi sa 10 endermovibratornih masaža u vrijednosti 2.500kn.
Ponuda dana: Koliko djelatnica radi u salonu?
Body creator: U salonu radi desetak djelatnica - uvijek dovoljan broj da bi se mogla dati brza i kvalitetna usluga. .
Ponuda dana: Imate li što dodati za kraj?
Body creator: Za one od vas koji imate želju krenuti u sličan posao znajte da Body Creator nije samo uspješna metoda za regulaciju tjelesne težine već i odlična poslovna investicija. Kupnjom franšize Vi u svojem gradu otvarate centar Body Creator i postajete dio lanca. To znači da ulazite u već uhodani posao po principu “ključ u ruke” pa ne bacate novac na vlastite pokušaje i pogreške. U sklopu franšize, Body Creator Vas uči sve tajne tog poslovanja i uključuje Vas u zajedničku reklamu. Osim centra za regulaciju tjelesne težine, Body creator je od ove godine ponudio i dvije nove franšize koje možete kupiti i otvoriti u Vašem gradu. Body Creator Gym – 30 minutni kružni trening za žene uz vlastitog trenera sve uz mjesečnu članarinu te Body creator Kids – rekreativni i preventivni centri za djecu od 0-2 godine s vježbama za mame i bebe, 2-6 godina preventivne vježbe kroz igru i od 6-12 godina kružni trening za djecu uz stručno vodstvo. Oni od Vas koji imaju poduzetničkog duha i žele raditi u sektoru koji ne poznaje krize i u stalnom je rastu, mogu se javiti na info@bodycreator.com.

Body Creator centar za zdravo mršavljenje
Marulićev trg 10, Zagreb, Hrvatska


Kupi ponudu na portalu i osvoji Samsung Galaxy A51
Saznaj više »

Kontakt podaci
Telefon: 01 4812 571
E-mail:
Web: http://www.bodycreator.com

Detalji o partnerovom sjedištu:
BODY CREATOR d.o.o.
Sokolgradska 28, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 131
5 zvjezdica: 49
4 zvjezdice: 25
3 zvjezdice: 24
2 zvjezdice: 20
1 zvjezdica: 13

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata