Pripremite se za međunarodno priznate diplome IELTS, CPE, BEC, ILEC!

Čak 50 školskih sati detaljnih priprema za 1.090kn umjesto 3.500kn

Međunarodno priznate diplome


	      
Međunarodno priznate diplome
Međunarodno priznate diplome - slika 10
Međunarodno priznate diplome - slika 10
Međunarodno priznate diplome - slika 10
-69%
3.500kn
1.090kn
Cijena uključuje PDV
KUPI PONUDU
3.500kn
1.090kn
Cijena uključuje PDV
Kupljeno 7

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata i ZABA Visom, ZABA Mastercardom do 12 rata
PROMOTIVNE CIJENE VRIJEDE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM PORTALA PONUDADANA.HR.
 • Ponuda uključuje:
  pripreme za polaganje engleskog jezika za međunarodno priznate ispite u trajanju od 50 školskih sati
 • Internet stranicu možete pogledati na Udruga Husco
 • Redovne cijene usluga možete pogledati na linku CJENIK
 • Ponuda uključuje pripremanje za polaganje međunarodnih ispita:
  IELTS, CPE, BEC, ILEC
 • Nastava će se održavati:
  2x3, 3x2, 3x3 sata tjedno
  vikendom: subota i/ili nedjelja 1x5 sati
 • Nastava počinje po popunjenju grupe, najranije 12.11.2012.
 • Nakon kupovine ponude, potrebno se je naviti na mail adresu info@husco.hr
 • Ponudu možete iskoristiti do 31.12.2012.
 • Kontakt:
  01 4577 192
  091 4146 789
  info@husco.hr
 • Adresa:
  I. Lackovića Croate 18
 • Vodimo Vas u virtualnu šetnju do Udruge Husco
 • Možete iskoristiti jednu ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku PonudaDana
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Udruga Husco provodi pripremne tečajeve za polaganje navedenih ispita za međunarodno priznate diplome koje se priznaju pri zapošljavanju ili nastavku školovanja u svim europskim zemljama .
Ispiti se mogu polagati na nekoliko razina, ovisno o predznanju jezika, a provode ih za to ovlaštene institucije.

Tečaj je namijenjen:
- svima koji žele raditi u međunarodnim tvrtkama i natjecati se za bolje radno mjesto
- za razmjenu studenata viših godina (magistri i doktorandi)
- osobama koje prvi puta traže posao

Način rada:
- ponavljanje cijelog gradiva i gramatike
- vježbanje slušanja i čitanja s razumijevanjem
- komunikacija usmeno i pismeno
- pisanje eseja i vježbanje za polaganje ispita u nadležnoj instituciji

Opis međunarodnih ispita
IELTS (International English Testing System) ispit je potreban za upis na studij u Ujedinjenom Kraljevstvu i na neke ustanove u SAD-u te kao uvjet za imigraciju u Australiju, Novi Zeland i Kanadu.
CPE je drugi od dva najviša stupnja Cambridge ispita iz engleskog jezika i na skali Zajedničkog okvira Savjeta Europe on nosi oznaku C2. Od polaznika se očekuje potpuno snalaženje u svim situacijama, kako na poslu tako i u društvu. Posebno se preporučuje osobama iz pravne i medicinske struke. Razina poznavanja jezika je najbliža izvornim govornicima. Ispit je uvjet za licencu sudskog tumača
BEC je međunarodno priznati ispit kojim se procjenjuje sposobnost korištenja engleskog jezika u poslovnom okruženju. BEC se može polagati na tri razine:
- BEC Preliminary – odgovara razini Europskog vijeća B1
- BEC Vantage – odgovara razini Europskog vijeća B2
- BEC Higher – odgovara razini Europskog vijeća C1

Zašto je dobro imati BEC certifikat?
BEC testovi priznati su od strane poslodavaca i obrazovnih institucija širom svijeta. Više od 2000 poslodavaca koriste BEC za potrebe zapošljavanja i evaluacije zaposlenika te za potrebe edukacije i profesionalnog razvoja. Vodeća europska sveučilišta prihvaćaju BEC diplomu pri upisu na postdiplomske studije i razne tečajeve struke.
Kako izgleda BEC test?
Sva tri BEC testa procjenjuju sposobnost korištenja engleskog jezika u četiri područja: čitanje, pisanje, slušanje i govor. Tekstovi i teme zadani su iz područja međunarodnog poslovanja te su tematski slični za sva tri testa. Testovi se razlikuju po razini poznavanja i vještini korištenja jezika tako da je BEC Preliminary najlakši, a BEC Higher najzahtjevniji.
Sastavni dio tečaja je i pripremni ispit.
ILEC Ispit ILEC (International Legal English Certificate) je Cambridge ESOL ispit kojim možete dokazati svoje znanje pravnog engleskoga jezika. Ispit se održava u British Councilu. Na tečaju nećete samo naučiti kako položiti ispit, već ćete naučiti pravni jezik i steći znanje pomoću kojega ćete bolje poslovati u međunarodnoj sredini.
Tečaj pokriva teme prava društava, radno pravo, trgovačko pravo, ugovori, nekretnine, te intelektualno vlasništvo. Učit ćete kako na engleskom jeziku, koristeći ispravnu terminologiju, pripremiti pravne prezentacije, rasprave, ugovore, statute i pravna mišljenja
Sastavni dio tečaja je i pripremni ispit, istovjetan pravom ispitu

po završetku pripremnog tečaja polaznici će dobiti potvrdu o odslušanom tečaju predavači su profesori engleskog jezika nije potrebno položiti završni ispit broj polaznika: 5-10 u grupi obavezno testiranje osim za polaznike koji su unazad šest mjeseci pohađali B.1/B.2 tečaj engleskog jezika; testiranje je uključeno u cijenu programi se održavaju cijelu godinu, individualno i u grupi

Udruga Husco
Ivana Lackovića Croate 18, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 091 4146 789
E-mail:
Web: http://www.husco.hr

Detalji o partnerovom sjedištu:
HRVATSKA UDRUGA STRUČNJAKA ZA CJELOŽIVOTNO OBRAZOVANJE
I. Lackovića Croate 18, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Javi nam se :) Chat