Pročišćavanje ventilacijskog sustava vozila, kompletan pregled i kontrola klimatizacijskog sustava i izmjena filtera za 65kn umjesto 311kn

Pročišćavanje ventilacijskog sustava vozila, kompletan pregled i kontrola klimatizacijskog sustava i izmjena filtera za 65kn umjesto 311kn

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 71
5 zvjezdica: 36
4 zvjezdice: 16
3 zvjezdice: 10
2 zvjezdice: 7
1 zvjezdica: 2

  		
				  		
	      
-79%

Pročišćavanje ventilacijskog sustava vozila, kompletan pregled i kontrola klimatizacijskog sustava i izmjena filtera za 65kn umjesto 311kn

Pročišćavanje ventilacijskog sustava vozila, kompletan pregled i kontrola klimatizacijskog sustava i izmjena filtera za 65kn umjesto 311kn

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 71
5 zvjezdica: 36
4 zvjezdice: 16
3 zvjezdice: 10
2 zvjezdice: 7
1 zvjezdica: 2
 • Ponuda uključuje dezinfekciju i pročišćavanje ventilacijskog sustava u kabini vozila, kompletan pregled i kontrolu klimatizacijskog sustava i izmjenu filtera peludi te se odnosi isključivo na uslugu
 • Jedna osoba može iskoristiti više potvrda
 • Jedna osoba može kupiti više potvrda - poklonite prijatelju
BERTOL AUTOMOBILI ODGOVARA NA VAŠA PITANJA:)
Ponuda dana: Što uključuje ponuda?
Bertol automobili: Ponuda uključuje dezinfekciju i pročišćavanje ventilacijskog sustava u kabini vozila, kompletan pregled i kontrolu klimatizacijskog sustava i izmjenu filtera peludi.
Ponuda dana: Od čega se točno sastoji pregled i što se kontrolira u klima sustavu?
Bertol automobili: Pregled se sastoji od kontrole visokog i niskog tlaka u klimatizacijskom sustavu, količine plina, izlazne temperature rashlađenog zraka, stanje filtera peludi.
Ponuda dana: Ulaze li filteri u cijenu ponude?
Bertol automobili: Filteri ne ulaze u cijenu ponude. Besplatna izmjena se odnosi na filtere kupljene u našem servisu po unaprijed dogovorenoj cijeni.
Ponuda dana: Što se podrazumijeva pod uslugom dezinfekcije ventilacijskog sustva?
Bertol automobili: Podrazumijeva se čišćenje kanala kroz koje struji zrak koji ulazi u kabinu.
Ponuda dana: Zašto je bitno napraviti dezinfekciju ventilacijskog sustava?
Bertol automobili: Dezinfekciju je potrebno napraviti kako bi se iz ventilacijskog sustava eliminirale čestice prljavštine, bakterije i gljivice koji stvaraju neugodan miris, a ujedno su i potencijalni alergeni. Zbog konstantnog rada ventilacijskog sustava u kabini vozila, njihov nastanak je nemoguće izbjeći, stoga je preporučljivo napraviti dezinfekciju, posebice prije sezone paljenja klima uređaja.
Ponuda dana: Zašto je bitno provjeravati tlakove i izlaznu temperaturu u kabini?
Bertol automobili: Provjera navedenih parametara je bitna kako bi se postiglo i održalo pravilno (maksimalno) rashlađivanje kabine vozila.
Ponuda dana:Preporuča li se ovu uslugu redovno koristiti? Koliko često?
Bertol automobili: Preporučljivo ju je koristiti prije svake sezone, odnosno prije paljenja klima uređaja.
Ponuda dana: Koliko traje usluga?
Bertol automobili: Oko 30 minuta.
Ponuda dana:Kome se preporuča korištenje usluge?
Bertol automobili: Korištenje usluge se preporuča svim vozačima koji brinu o svom zdravlju i koji žele održavati optimalnu temperaturu i kvalitetu zraka u kabini svog vozila.
Ponuda dana:Koliko često se preporuča obavljati kompletnu dezinfekciju i pročišćivanje ventilacijskog sustava?
Bertol automobili:Dezinfekciju je potrebno napraviti kada se počinje osjećati neugodan miris u kabini vozila nakon izmjene filtera peludi. Preporučljivo ju je napraviti i prije sezone hlađenja.
Ponuda dana:Odnosi li se ponuda na sve automobile?
Bertol automobili: Da :)
Ponuda dana:Gdje je moguće pregledati Vaš cjenik?
Bertol automobili:Cjenik navedenih usluga moguće je pregledati klikom na slijedeći link Bertol Autmobili.

Bertol automobili
Pavlinska 32, Velika Mlaka - Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 62 22 228 , 01 622 2144
E-mail:
Web: http://www.bertol-automobili.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
Bertol d.o.o.
Pavlinska 32, Velika Mlaka

Barice Rapić bb, Sisak, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 044 5266 66 , 091 622 2229
E-mail:
Web: http://www.bertol-automobili.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
Bertol d.o.o.
Pavlinska 32, Velika Mlaka

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama