Razvoj poslovnih vještina - online edukacija za buduće menadžere s e - certifikatom za 330kn!

Povećajte poslovne mogućnosti i ojačajte konkurentnost na tržištu rada

Razvoj poslovnih vještina - online edukacija za poduzeća


	      
Razvoj poslovnih vještina - online edukacija za poduzeća
Razvoj poslovnih vještina - online edukacija za poduzeća - slika 10
Razvoj poslovnih vještina - online edukacija za poduzeća - slika 10
Razvoj poslovnih vještina - online edukacija za poduzeća - slika 10
-67%
1.000kn
330kn
Cijena uključuje PDV
KUPI PONUDU
1.000kn
330kn
Cijena uključuje PDV
Kupljeno 4

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 3 rate
PROMOTIVNE CIJENE VRIJEDE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM PORTALA PONUDADANA.HR.
 • Ponuda uključuje:
  online edukaciju za razvoj poslovnih i osobnih vještina talenata - budućih menadžera u ponudi centra Moj razvoj
 • Klikom na "kupi" birate:
  - edukaciju za razvoj talenata - budućih menadžera unutar organizacije - osnovni modul za 330kn
  - edukaciju za razvoj talenata - budućih menadžera unutar organizacije - napredni modul za 330kn
  - edukaciju za razvoj talenata - budućih menadžera unutar organizacije - napredni plus modul za 330kn
 • Edukacija obuhvaća razvoj poslovnih vještina unutar poduzeća kao što su: komuniciranje, menadžment, jačanje samopouzdanja, moć pregovaranja te upravljanje projektima
 • Redovne cijene te plan i program pogledajte na CJENIKU
 • Nakon položenog ispita dobit ćete e-certifikat putem maila
 • Period trajanja: kroz 90 dana je potrebno proći sav sadržaj
 • Nakon kupovine potrebno se javiti na kontakt mail kako bi dobili podatke za prijavu
 • Tečaj je u potpunosti na hrvatskom
 • Nije potrebno predznanje
 • E-certifikat u tiskanom obliku možete naručiti putem kontakt e-mail: info@mojrazvoj.hr i doći će vam poštom na kućnu adresu (uz nadoplatu oko 70kn)
 • Svaki ispit možete polagati 3 puta
 • Svaki polaznik dobit će pristupne podatke s kojima može pristupati edukacijama (tekstovima i ispitima te opcionalno vježbama, primjerima, zadacima, grafičkim prikazima i ilustracijama te testovima samoprocjene)
 • S tečajem je potrebno početi najkasnije do 2.12.2014.
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Kontakt:
  info@mojrazvoj.hr ili kontakt obrazac
 • Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linku PonudaDana

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Razvoj talenata - budućih menadžera unutar organizacije

Osnovni modul (8 edukacija)

- osnove uspješnog komuniciranja, kako bolje razumjeti druge, kultura poslovnog komuniciranja, menadžment - upravljanje poslovima i ljudima, timski rad, jačanje samopouzdanja, uslužna kultura - odnos prema klijentima, alati za poslovne analizeNapredni modul (8 edukacija)

- upravljanje konfliktima, moć pregovaranja, umijeće prezentiranja, stilovi vođenja, motivacija - ključ uspješnog poslovanja, učinkoviti sastanci, budite kreativni i inovativni, kako postati poduzetnikNapredni plus modul (11 edukacija)

- što bi trebali znati budući vođe, delegiranje zadataka, uvod u upravljanje projektima, poslovna etika, društveni izvori moći, upravljanje vremenom, donošenje odluka, rješavanje problema, emocionalna inteligencija, društveno
odgovorno poslovanje, zaštita osobnih podataka

Portal Moj razvoj

Portal Moj razvoj pruža edukacije za svakog, svugdje i u svako doba. Na jednostavan način dostupan vam je širok spektar online edukacija za usavršavanje odraslih, i to na hrvatskom jeziku.

Ove će vam edukacije pomoći u stjecanju i razvoju vještina (poznatih kao soft skills) koje jačaju vašu konkurentnost na tržištu rada.

Naši neformalni programi usmjereni su na stjecanje i razvoj kompetencija potrebnih za život i rad u suvremenom, globalnom, tržišnom okruženju koje od ljudi zahtijeva brzu prilagodbu, nova znanja i vještine te trajno učenje.
Portal Moj razvoj je vaše mjesto za cjeloživotno učenje.

Moj razvoj
Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon:
E-mail:
Web: http://www.mojrazvoj.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
MIRINE d.o.o.
Hrvatskog proljeća 9/A, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na American express, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Javi nam se :) Chat