Skijanje s konjima, sanjkanje te kuhano vino ili čaj - Cjelodnevna snježna avantura u blizini Plitvičkih jezera za 129kn umjesto 265kn

Konjički klub Jaska

Skijanje s konjima+cjelodnveno sanjkanje za129kn

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 12
5 zvjezdica: 9
4 zvjezdice: 2
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 0
1 zvjezdica: 1
Pogledaj iskustva drugih (1) »

  		
				  		
	      
Skijanje s konjima+cjelodnveno sanjkanje za129kn
-51%

Skijanje s konjima, sanjkanje te kuhano vino ili čaj - Cjelodnevna snježna avantura u blizini Plitvičkih jezera za 129kn umjesto 265kn

Konjički klub Jaska

Skijanje s konjima+cjelodnveno sanjkanje za129kn

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 12
5 zvjezdica: 9
4 zvjezdice: 2
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 0
1 zvjezdica: 1
Pogledaj iskustva drugih (1) »
 • Ponuda uključuje skijanje s konjima u trajanju od 45min, cjelodnevno sanjkanje na sanjkalištu s vučnicom te kuhano vino ili čaj
 • Korisnici ostvaruju 10% popusta na dodatne usluge: vožnja quadovima, paintball
 • Dolazak je potrebno najaviti najmanje tjedan dana ranije na 092 1090 522 ili 099 87 18181, a rezervacije se primaju do 01.02.2012
 • Potrebno je imati svoje pancerice, skije i sanjke
 • Klub se nalazi u Bročancu na glavnoj cesti Karlovac - Plitvice, 7 km od Slunja i Rastoka, 20 km od samog ulaza u Plitvička Jezera
 • Radno vrijeme: Svaki dan od 10h do 17h
 • U blizini su također i predivne Baračeve špilje
 • Uslugu možete iskoristiti do 15.3.2012.
 • Rezervacije se primaju do 15.02.2012.
 • Uslugu možete iskoristiti čim potvrda bude vidljiva na Vašem profilu
 • Redovne cijene usluga pregledajte na CJENIKU
 • Jedna osoba na svoje ime može iskoristiti neograničen broj usluga no u jednom danu moguće je iskoristiti samo jednu uslugu po osobi
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj usluga kao poklon prijateljima
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku PonudaDana
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
KONJIČKI KLUB JASKA ODGOVARA NA VAŠA PITANJA :)

Ponuda dana: Što uključuje ponuda?
Konjički klub Jaska: Ponuda uključuje skijanje s konjima u trajanju od 45min, cjelodnevno sanjkanje na sanjkalištu s vučnicom te kuhano vino ili čaj.
Ponuda dana: Gdje se nalazi Konjički Klub Jaska?
Konjički klub Jaska: Klub se nalazi u Bročancu na glavnoj cesti Karlovac - Plitvice, 7 km od Slunja i Rastoka, 20 km od samog ulaza u Plitvička Jezera. U blizini su također i predivne Baračeve špilje.
Ponuda dana: Kako točno izgleda skijanje sa konjima?
Konjički klub Jaska: Korisnici na nogama imaju skije i pancerice te se rukama drže za uže koje je spojeno za konje. Moguće je skijati u paru te je potrebno ponjeti svoje pancerice i skije.
Ponuda dana: Imaju li korisnici na sanjkalištu neke dodatne sadržaje?
Konjički klub Jaska: Korisnici, osim sanjkanja, mogu odabrati vožnju quadom ili paintball. Za sve informacije o cijenama navedenih dodatnih aktivnosti možete nas kontaktirati na brojeve 092 1090 522 ili 099 87 18181.
Ponuda dana: Koliko ranije je potrebno najaviti dolazak?
Konjički klub Jaska: Dolazak je potrebno najaviti najmanje tjedan dana ranije na 092 1090 522 ili 099 87 18181, a rezervacije se primaju do 01.02.2012.
Ponuda dana: Mogu li korisnici umjesto skijanja s konjima izabrati nešto drugo?
Konjički klub Jaska: Korisnici skijanje s konjima mogu zamijeniti za jahanje u dogovoru s nama.
Ponuda dana: Postoji li gastro ponuda u blizini?
Konjički klub Jaska: Restoran se nalazi 4 km od Kluba.

Konjički klub Jaska
Bročanac, Rakovica, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 092 1090 522 ili 099 87 18181
E-mail:

Detalji o partnerovom sjedištu:
Konjički klub Jaska
Novaki Petrovinski bb, Jastrebarsko

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama