Želite pokrenuti posao, osnovati udrugu, pronaći bolji posao ili se samozaposliti - naučite kako!

Naučite kako pretvoriti ideju u stvarnost za 395kn umjesto 2.700kn

Pretvorite ideju u stvarnost

Pogledaj iskustva drugih »

	      
Pretvorite ideju u stvarnost
Pretvorite ideju u stvarnost - slika 10
Pretvorite ideju u stvarnost - slika 10
Pretvorite ideju u stvarnost - slika 10
Pretvorite ideju u stvarnost - slika 10
Pretvorite ideju u stvarnost - slika 10
Pretvorite ideju u stvarnost - slika 10
Pretvorite ideju u stvarnost - slika 10
-85%
2.700kn
395kn
Cijena uključuje PDV
KUPI PONUDU
2.700kn
395kn
Cijena uključuje PDV
Kupljeno 10

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 4 rate
PROMOTIVNE CIJENE VRIJEDE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM PORTALA PONUDADANA.HR.
 • Ponuda uključuje:
  Seminar na kojem ćete naučiti kako izraditi poslovni projekt tj. realizirati poslovnu ideju
 • Nakon kupovine Vas molimo da pošaljete svoje ime, prezime i kontakt broj na e-mail geologika@post.t-com.hr kako biste dobili sve informacije vezano uz početak seminara
 • Redovne cijene seminara možete pogledati na linku CJENIK
 • Cilj seminara: izrada vlastite poslovne strategije
 • Svi materijali uključeni
 • Seminar traje 2 dana, ukupno 16 nastavnih sati + 1 sat individualnih konzultacija za polaznike, nakon seminara, kako bi lakše implementirali nove informacije i znanja
 • Ako nekome ne odgovara slušati seminar cijeli vikend (2 dana), postoji mogućnost da seminar slušate dva vikenda za redom po jedan dan
 • Seminar se održava:
  vikendom od 10h do 18h
 • Predviđen početak seminara: 20. i 21.10:
 • Seminar je namijenjen svima koji imaju poduzetnički duh i ambiciju za ostvarenjem neke ideje
 • Dobna granica: minimalno 18 godina
 • Svi polaznici dobit će potvrdu o odslušanom seminaru
 • Metode rada: prezentacije, vježbe - individualni rad, rad u paru, radu manjim grupama, rad u velikoj grupi
 • Broj polaznika po grupi:
  min: 12
  max: 25
 • Uslugu možete iskoristiti do 31.12.2012.
 • Nakon kupovine mole se svi polaznici da kontaktiraju trenericu i voditeljicu seminara
 • Trenerica: Nikolina Bošnjak, osnivačica udruge o kojoj možete saznati malo više klikom na reference
 • Kontakt trenerice:
  091 2279 958
 • Adresa:
  ovisi o broju polaznika i saznat će se kad se oforme sve grupe polaznika
 • Moguće lokacije: Centar i Novi Zagreb
 • Možete iskoristiti dvije ponude na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku PonudaDana
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Edukacija pokriva sljedeća područja:

Proces samoprocjene i analize osobnosti - jeste li poduzetnički tip:
Saznat ćete na koji način najbolje funkcionirate u poslovnom svijetu? Imate li potrebna znanja i vještine, kako se nosite sa izazovom i jeste li spremni učiti.

Osnove upravljanja projektnim ciklusom i izrada financijskog proračuna projekta:
Učite kako uobličiti ideju u konkretan projektni prijedlog, izraditi proračun i provoditi aktivnosti koje će Vas dovesti do željenih rezultata i ciljeva - od ideje do projekta. Skorim pristupanjem Hrvatske u EU, biti će sve više mogućnosti za korištenje financijskih sredstava iz različitih programa i fondova. Sredstva iz fondova i programa namijenjena su udrugama, javnoj upravi, obrazovnim institucijama, tvrtkama. U svima njima rade građani i zato oni trebaju biti educirani o izradi projektnog prijedloga.

Osnivanja udruge i način poslovanja udruga:
Financiranje udruge, vođenje knjiga i izdavanje računa te druge pojedinosti vezane uz poslovanje udruge. Naučit ćete o mogućnostima financiranja, natječajima domaćih donatora, mogućnostima financiranja putem fondova EU, proći kalendar natječaja i druge prilike koje se otvaraju jednom kada registrirate udrugu. Udruge imaju pravo pokrenuti gospodarsku djelatnost sa ciljem postizanja financijske neovisnosti o sredstvima donatora, kako bi ostvarile ciljeve zbog kojih su osnovane. Socijalno poduzetništvo relativno je novi koncept u Hrvatskoj, a označava pokretanje poduzetničkog pothvata sa socijalnim ciljevima, koji ćemo predstaviti tijekom ovog seminara.

Izrada vlastite poslovne strategije:
Cilj ovog seminara je ponuditi alate i izgraditi vještine te potaknuti sudionike da osmisle vlastitu strategiju provedbe ideje na kojoj rade. Ovaj seminar dobar je temelj za sve koji žele pokrenuti vlastiti posao, osnovati udrugu, pronaći bolji posao ili se samozaposliti, kroz primjerice otvaranje obrta ili registraciju udruge. U posljednjem dijelu treninga polaznicima se omogućuje da osmisle individualnu strategiju i vlastiti način realizacije poslovnog poduhvata.

Obrt za savjetovanje i poduku Geologika
Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 091 2279 958
E-mail:
Web: http://www.facebook.com/pages/Geologika/120476397977340?sk=info

Detalji o partnerovom sjedištu:
OBRT ZA SAVJETOVANJE I PODUKU GEOLOGIKA
REMETINEČKA CESTA 13A, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Javi nam se :) Chat