Zumba, reggaeton, salsa, pilates, korektivna gimnastika ili kružni trening kroz mjesec dana za 110kn umjesto 220kn – izbacite višak energije

Centar za ples, sport i fitness Savska

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 26
5 zvjezdica: 16
4 zvjezdice: 3
3 zvjezdice: 6
2 zvjezdice: 1
1 zvjezdica: 0
Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
Centar za ples, sport i fitness Savska
-50%
KUPNJOM PONUDE MOŽEŠ OSVOJITI IPHONE :) Saznaj više
 • Ponuda uključuje mjesec dana treniranja u Centru za ples, sport i fitness Savska
 • Termini svih aktivnosti će biti objavljeni na stranici kroz par dana
 • Korisnici mogu birati između kružnog treninga, zumbe, reggaetona, pilatesa, korektivne gimnastike i salse
 • Korisnici mogu početi koristiti ponudu od 01.09.2011.
 • Ponuda se odnosi samo na nove članove centra
 • Rok iskoristivosti je 24.11.
 • Nije potrebna prethodna najava
 • Radno vrijeme je
 • ponedjeljak - četvrtak od 09h do 22h
 • petkom od 09h do 21h
 • subotom od 10h do 21h
 • nedjeljom od 17h do 21h
 • Jedna osoba može iskoristiti jednu potvrdu na svoje ime
 • Jedna osoba može kupiti dvije potvrde te pokloniti svojim prijateljima
 • Redovne cijene usluga možete pogledati na linku CJENIK
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku PonudaDana
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Samo se sjetite koliko ste puta izgovorili rečenicu: „Od sutra se počinjem nečime baviti“. Taj dan nikako da dođe, ali savjest Vam i dalje ne daje mira. Ponuda dana Vam izlazi u susret i želi zajedno s Vama poraditi na toj odluci. Vjerujemo da ste jako lukavi kad je u pitanju Vaša aktivnost pa smišljate razne razloge da ništa nije dovoljno korisno niti dobro za Vas. Centar za ples, sport i fitness Savska je i taj problem riješio te Vam nudi veliki izbor pa tako imate na raspolaganju kružni trening, zumbu, reggaeton, pilates, korektivnu gimnastiku i salsu. Sada napokon možete reći: „Od sutra počinjem raditi na svom tijelu“!

CENTAR ZA PLES, SPORT I FITNESS SAVSKA ODGOVARA NA VAŠA PITANJA:)

Ponuda dana: Što uključuje ponuda?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Ponuda uključuje mjesec dana treniranja u Centru za ples, sport i fitness Savska. Korisnici mogu birati između kružnog treninga, zumbe, reggaetona, pilatesa, korektivne gimnastike i salse.
Ponuda dana: Kako se mogu kombinirati treninzi?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Korisnici mogu izabrati jednu od navedenih aktivnosti te kroz mjesec dana pohađati treninge koji će se održavati dva puta tjedno u trajanju od 90min. Raspored termina će kroz par dana biti objavljen na našoj stranici. Bitno je naglasiti da se ova ponuda odnosi samo na nove članove.
Ponuda dana: Od kada korisnici mogu početi koristiti ponudu?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Korisnici mogu početi koristiti ponudu od 01.09.2011.
Ponuda dana: Do kada korisnici mogu iskoristiti ponudu?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Korisnici mogu iskoristiti ponudu kroz tri mjeseca.
Ponuda dana: Je li potrebna prethodna najava?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Nije potrebna prethodna najava. Korisnici mogu samo doći u jedan od termina koji će biti navedeni za aktivnost koju odaberu te će tada biti zabilježeni u grupu koju će pohađati.
Ponuda dana: Koliko prostorija imate u centru?
Centar za ples, sport i fitness Savska: U ugodnom prostoru na površini od 1000 m2 imamo 3 dvorane za ples i aerobik, teretanu i multifunkcionalnu dvoranu za nogomet, košarku i odbojku. Svaka od prostorija ima grijanje i klimu.
Ponuda dana: Što je to kružni trening?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Kružni trening je baziran na određenom redosljedu vježbanja. Vježbe su određene po stanicama (obično od 6 do 12) koje pokrivaju pojedinu topološku regiju tijela koje se izvode jedna za drugom te na taj način čine krug.
Ponuda dana: Što je to korektivna gimnastika?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Korektivna gimnastika obuhvaća ciljane vježbe koje djeluju kao prevencija nastanka iskrivljenja kralježnice i slabljenja muskulature te na ispravljanje deformiteta i lošeg držanja. Namijenjena je osobama koje tijekom dana dugo sjede te se ne kreću dovoljno.
Ponuda dana: Što je to pilates?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Pilates je metoda prilagođena izvođenju na podu s naglaskom na jačanje centralnih mišića tijela. Ima veliki utjecaj na povećanje fleksibilnosti, ojačava i pravilno formira tijelo te smjanjuje probleme s kralježnicom.
Ponuda dana: Koji plesovi ulaze u ponudu?
Centar za ples, sport i fitness Savska: U ponudu ulaze zumba, reggaeton i salsa.
Ponuda dana: Možete li nam nešto reći o zumbi i reggaetonu?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Zumba se vježba uz vruće ritmove merengue, salse, cumbie, reggetona i hip hopa. Reggaeton je mješavina jamajćanskog reggea, latino-američkih plesova te vrsta glazbe poput bombe i plene te hip hopa. Ovo je jedan od rijektih plesova gdje žena ima potpunu kontrolu te vodi ples.
Ponuda dana: Imate li garderobe i tuš kabine?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Imamo garderobe te svaka od njih ima wc i tuš kabine.
Ponuda dana: Koje je radno vrijeme centra?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 09h do 22h, petkom od 09h do 21h, subotom od 10h do 21h i nedjeljom od 17h do 21h.
Ponuda dana: Imate li internet stranicu?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Imamo, našu internet stranicu možete pogledati na linku Centar za ples, sport i fitness Savska.
Ponuda dana: Gdje možemo pregledati Vaše redovne cijene?
Centar za ples, sport i fitness Savska: Naše cijene možete pregledati u našem cjeniku.

Centar za ples, sport i fitness Savska
Savska 120, Zagreb, Hrvatska


Kupi ponudu na portalu i osvoji iPhone Saznaj više »

Kontakt podaci
Telefon: 01 6191 177
E-mail:

Detalji o partnerovom sjedištu:
MODE PROMOCIJA d.o.o.
Florijana Andrašeca 18, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 26
5 zvjezdica: 16
4 zvjezdice: 3
3 zvjezdice: 6
2 zvjezdice: 1
1 zvjezdica: 0

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama