AUTOTURIST - PARK d.o.o.

Putnička agencija Autoturist - Park
ID kod: HR-AB-01-080015747

Junija Palmotića 3, Zagreb, Hrvatska

Ocjena naših korisnika:
Izvrsno!
4,65 od 5
Ukupno glasova: 419
Izvrsno! Ukupno glasova: 419
5 zvjezdica: 333
4 zvjezdice: 51
3 zvjezdice: 19
2 zvjezdice: 8
1 zvjezdica: 8
"Mario, naš Vodić iz Autoturista bio je fantastičan vodić"
MIRNA BARAC 12.10.2020.
"Odlična organizacija, jeleni lopatari, priroda, more i povijest kao dio nas, pohvale i preporuke ekipi koja voli avanturizam."
KORNELIJA ANTUNOVIĆ HODAK 24.09.2020.
"PREDIVAN IZLET. TOTALNI ODMAK IZ GRADSKE VREVE. PRIRODA KOJA NADAHNJUJE I OPUŠTA. IZVRSTAN VODIČ. REPRIZA BI SVAKAKO DOBRODOŠLA :)"
KORNELIJA ANTUNOVIĆ HODAK 14.09.2020.
"Bilo je veoma lijepo, zadovoljan sam sa ponudom, i prijevoznikom, i vodicem. Nemam zamjerke."
Igor Farszky 31.08.2020.
"Prelijep izlet,odlicni vodici i organizacija.I dalje putujemo zajedno !"
vlasta uremovic 24.08.2020.
"Odličan izlet. Predivan kanjon gdje nema gužve i zanimljiva šetnja među borovnicama u Ravnoj Gori. Svakako preporučam."
Dijana Šprem Frkovic 07.07.2020.
"Super izlet,odlična organizacija,vodič i vozač.Idem ponovo !"
vlasta uremovic 06.07.2020.
"Vodič odličan, opuštajući krajolik, ugodan i edukativan izlet na svježem zraku okruženi zelenilom!!!"
Romana Grizelj 06.07.2020.
"Super.....vizc i vidic5+"
Diana Filipin 22.06.2020.
"Izlet je bio sjajan, Kopački rit preporučam svima koji nisu bili, vrijeme je bilo kao naručeno. Realizacija izleta, vozač i vodič odlični! "
Lana Kralj 12.06.2020.
"Predivan izlet, može biti zahtjevan, a i ne mora. Vodič je bio jako simpatičan i od pomoći, a cijeli izlet je išao po planu."
Lada Sviben 09.03.2020.
"Predivan izlet vrijedan svake kune. Udoban autobus. Sve pohvale za voditelja puta Maria."
Gordana Kiš 09.03.2020.
"Zabavno, međutim ostali smo bez jela jer agencije nisu dogovorile sa restoranom da se dolazi, pa su bili nepripremljeni, i ljuti, i nismo dobili ručak, jer je samo jedan dio putnika iz autobusa koji je došao prvi uspio dobiti"
Natalija Fijolič 18.01.2020.
"Kao i svake godine lijepa veselica za stare i mlade koju svakako preporucam! Dodatni izlet u Opatiju je pun pogodak! Zelim vam svima sretnu Novu 2020 i vidimo se na jos puno divnih izleta koje nam nudite!!!"
zdenka marković 01.01.2020.
"Postojna prekrasna, odlično odrađene "žive jaslice" ali premalo vremena ostaje za posjet Ljubljani koja je prelijepa i ima se svašta za vidjeti."
JASENKA CINDRIĆ 29.12.2019.
"Postovani Put je bio odlican uz predivnu gospodju koja nas je vodila i vozaca koji je bio extra super! Svakako cu ponovit putovanje! Hvala Vam na svemu i svako dobro zelim :-) Lp"
Anita Matejak 25.12.2019.
"Ponuda je ok, ali premalo vremena je za obici i Ljubljanu i Bled u jednom danu, sto je pretpostavljam i bio razlog zbog kojeg je nas je vodicka cesto pozurivala, jako brzo hodala i zapravo vrlo malo toga rekla (vise je pricala u autobusu, nego prilikom obilaska samih mjesta)..."
Marina Milković 23.12.2019.
"Nezaboravno,ugodno i lijepo,hvala nasem prijevozniku i vodicu,.Cijelo putovanje je bilo super,pozdrav svima....."
Ljubica Škorjanec 22.12.2019.
"Odlično!"
Kristina Šesto 17.12.2019.
"Želim pohvaliti turističku pratiteljicu na putovanju u Beč - Kseniju. U ranim jutarnjim satima započela je detaljnu priču o Grazu, nadalje je priča kulminirala na tako da smo slušali o cijeloj povijesti od Frana Krste Frankopana do Marije Terezije. Naučili smo odakle potječe riječ cappuccino, kako je nastala Sacher torta te zašto je Hundertwasserova spalionica otpada cool, gdje je živio Mozart i još mnogo toga. Hvala na prenesenom znanju i prelijepom putovanju."
Sandro Brljafa 15.12.2019.
"Odlično organizirano putovanje, profesionalna i simpatična vodičica, bus moderan i udoban. Super!"
Iva Tešanović 15.12.2019.
"Ponuda je odlična,dobili smo i više od očekivanog.Vodičkinja je bila temeljita i pružila nam je puno informacija i povijesnih činjenica o samom Grazu,ali i o Austriji.Iako je to bio izlet u tvornicu čokolade, trudila se da vidimo sve što je u gradu važno,podijelila brošuru i kartu Graza i povela grupu u obilazak, preporučila je što pojesti i popiti.Sve pohvale organizatorima, njoj i vozačima."
Snježana Krilčić 01.12.2019.
"Udoban autobus, super vodič, vrijedilo svake kune, definitivno ćemo ići ponovno "
Mateja Šeketa 21.10.2019.
"Sve je izvrsno, osim što bi bilo lijepo da otvorite rezidencije za javnost. A da se sat vremena kasnije kreće s otoka, imali bismo vremena za razgled."
Ljiljana Mitić 09.10.2019.
"Ugodan izlet s puno različitih sadržaja, za svakog po nešto :)"
Nikolina Tuškan 09.10.2019.
"Planinarenje je bilo zabavno i vrlo poučno. Vodići su se jako trudili (možda malo i previše ;) ), i uspjeli. Gulaš je bio izvrstan, valjalo bi da ga je bilo malo više. Dodatno želim pohvaliti ekipu iz Autoturista, koji su vrlo susretljivi, pa u dogovoru vas pokupe negdje na drugoj lokaciji. Sve u svemu...uspješan izlet."
DAMIR KEVIĆ 09.10.2019.
"Volim agenciju Autoturist park i njihove izlete..odlicna organizacija, nikad nema problema u komunikaciji i vodici svi zanimljivi i profesionalni..jedva cekam slijedeci izlet!"
Sanja Ćorić 07.10.2019.
"Bus sa preuskim i premalim sjedalima za tako dugacak put. Samo zbog njega ne bi vise izabrala tu agenciju jer je put bio tortura. A za vodicku sve pohvale."
Ivana Ferenčak 06.10.2019.
"Organizacija agencija na nivou. "
Nikolina Hegol 30.09.2019.
"Jedan od ljepsih izleta na kojem sam bila.Bus,pratitelj,program...sve ok,jedini prigovor....nemam pojma zasto smo platili vodiča za Kudin most....nije nam rekao bas nista o destinaciji,a spustiti smo se mogli i sami jer je staza označena."
vlasta uremović 23.09.2019.