[SHIATSU] Jedinstvena kombinacija drevne dalekoistočne medicine i filozofije za postizanje savršene ravnoteže uma i tijela te prevenciju bolesti od 119 kn!

Odaberite tretman cijelog tijela uz mogućnost dodatnog tretmana fascije i gratis veliko istezanje

Shiatsu tretman uz mogućnost dodatnog tretmana fascije i gratis velikog istezanja od 119 kn!

Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
Shiatsu tretman -41% Trnje
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 2
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 3
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 4
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 5
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 6
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 7
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 8
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 9
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 10
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 11
Shiatsu tretman -41% Trnje - slika 12
-41%

[SHIATSU] Jedinstvena kombinacija drevne dalekoistočne medicine i filozofije za postizanje savršene ravnoteže uma i tijela te prevenciju bolesti od 119 kn!

Odaberite tretman cijelog tijela uz mogućnost dodatnog tretmana fascije i gratis veliko istezanje

Shiatsu tretman uz mogućnost dodatnog tretmana fascije i gratis velikog istezanja od 119 kn!

Pogledaj iskustva drugih »
 • Ponuda uključuje:
  shiatsu tretman po izboru u Nativa Bodywork centru
 • Klikom na "kupi" birate:
  - shiatsu tretman u trajanju do 45 minuta za 119 kn
  - shiatsu tretman i tretman fascije uz gratis veliko istezanje za 249 kn
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: 8.7.2019.
 • Shiatsu masaža specifičan je oblik rada na tijelu utemeljen na tradicionalnoj dalekoistočnoj medicini i filozofiji
  Učinkovito djeluje na rješavanje svake neravnoteže ili pomanjkanja energije koje se u tijelu manifestiraju kao umor, stres, bolovi u vratu, leđima, nogama itd.
 • Tretmanom fascije stvara se recipročna napetost određenog dijela tijela pomoću koje se opuštaju skupljene fascije (ovojnica koja podržava i pokriva sve mišiće, tkiva, organe, kosti, ligamente itd.), te se vraćaju u prirodan tonus i elastičnost
 • Veliko istezanje pogodno je za osobe koje većinom preferiraju sjedilački način života te zbog toga imaju narušenu kvalitetu života Napredak je vidljiv nakon 2-3 uzastopna Shiatsu tretmana - dolazi do poboljšanja cirkulacije, smirivanja uma i poboljšane kontrole pokreta
 • Tretmani se izvode na prostirci na podu, a klijent je u ležećem ili sjedećem položaju, u odjeći od prirodnih materijala u kojoj se osjeća ugodno
 • Tretmanima se tretira cijelo tijelo
 • Trajanje tretmana:
  - shiatsu tretman: 45 minuta
  - shiatsu tretman i tretman fascije uz veliko istezanje: cca 90 minuta
 • Termin je potrebno prethodno rezervirati 3 dana ranije
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24h ranije
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
  Ponudu možete pokloniti prijateljima
 • Radno vrijeme:
  pon - pet: 9h - 21h,
  sub: 9h - 16h
 • Posjetite Facebook stranicu Nativa Bodywork centra
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Shiatsu masaža


Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji klasične kineske medicine, filozofije i teorije pet elemenata, unaprijeđenoj zapadnim znanjima iz moderne anatomije, fiziologije i psihologije.


Energija tijela - energetska higijena 

Shiatsu ima preventivno djelovanje. Cilj je pronaći uzroke i djelovati na njih, a ne na simptome određenih stanja. Terapeutska masaža se bazira na aktivaciji autonomnog živčanog sustava, fascije i energetskih meridijana u tijelu

Ravnoteža u tijelu 

Shiatsu koristi instrument srca, a to su ruke. Dodir i pritisak su istinski i svjesni te ih tijelo prepoznaje kao podršku - dodir majke. Tretman se izvodi na prostirci na podu, a osoba je u ležećem ili sjedećem položaju, u odjeći od prirodnih materijala u kojoj se osjeća ugodno.

Ne postoji dobna granica za primanje Shiatsu tretmana. 

Shiatsu masaža pomaže vam kod svake neravnoteže, pomanjkanja ili zablokiranosti energije koje u tijelu prepoznajemo kao umor, stres, bolove u vratu i leđima, nogama, rukama, PMS, menstrualne bolove, glavobolju, nemir, tugu, napetost, nesanicu, nervozu, slabu probavu, zatvor i druge poremećaje.

Djeluje na čitavo tijelo i podržava svaki vaš potencijal i ljepotu. Dovodi do bolje tjelesne i umne svjesnosti, bolje percepcije, te osjećaja zadovoljstva i mira. Shiatsu se također koristi u kombinaciji s konvencionalnim terapijama, kao što su psihoterapija, fizioterapija i konvencionalni medicinski tretmani. 
Napomena: Shiatsu tretmani su podrška vašem zdravlju i ne zamjenjuju posjet vašem liječniku.


Tretman fascije

Najbolji opis tretmana fascije dala je jedna od klijentica svojoj prijateljici: 

"Znaš ono kada se sve zgusne i zapetlja u tijelu? Ivani dolazim na raspetljavanje. Sluša me dodirom, a onda zaspim. Kada se probudim, sve bude raspršeno, ponovo gipko i raspetljano! Imam osjećaj da sam narasla 10 cm.".

Uloga fascije Anatomsko-fiziološka uloga fascije jest da podržava i pokriva sve mišiće, tkiva, organe, kosti, ligamente, krvne žile i živce. 

Fascija se dijeli na: 
površinsku - u ovom sloju nalaze se akupunkturne točke meridijana koje tretiramo za vrijeme Shiatsu masaže, a predstavlja dio fascije koji spaja kožu i slojeve potkožnih tkiva 
duboku - dio koji oblaže kosti, mišiće, krvne žile i živce i 
visceralnu - koja pokriva unutarnje organe i zidove velikih tjelesnih šupljina.

Tretman fascije je ugodan, bezbolan i nježan. Iznimno nježnim dodirom svega 3-5 grama pritiska na tijelo stvaramo recipročnu napetost određene regije kojom opuštamo skupljene fascije i vraćamo im prirodan tonus i elastičnost. Shiatsu masaža u koju je integriran i tretman fascije traje cca 90 minuta i izvodi se na odjevenom tijelu. Ne koriste se nikakva ulja niti bilo koje drugo kontaktno sredstvo.

Uz prosječan broj dolazaka, napredak će biti vidljiv nakon 2-3 uzastopna tretmana na fasciji u pravilnim razmacima od po 7-14 dana. Doći će do osjetnog smanjenja boli, vidljivog poboljšanja mobiliteta cjelokupne strukture i pravilnog držanja tijela, napretka u percepciji, komunikaciji, svjesnosti, fokusu, jasnoći, te slobodnom fascijalnom protoku informacija cijelim tijelom.

Veliko istezanje 
 
Sjedite veći dio dana? Sjedenje je najčešće vaš izbor? Ukoliko je uz "sjedenje" prisutan i dugotrajni osjećaj napetosti, stresa i anksioznosti, sigurno ste svjesni da si ozbiljno narušavate kvalitetu života. 
Kada nemate vremena za vježbanje, svakako izdvojite vrijeme za Shiatsu masažu u koju je integriran i tretman velikog istezanja. 
Tretman traje cca 90 minuta i izvodi se na odjevenom tijelu. 
Uz prosječan broj dolazaka, napredak će biti vidljiv nakon 2-3 uzastopna Shiatsu tretmana s integriranim velikim istezanjem, u pravilnim razmacima od po 7-14 dana. Prvi rezultati vidljivi su na cirkulaciji, smirivanju uma i poboljšanoj kontroli i rasponu pokreta.

Nativa Bodywork
Pile III. 23, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 099 489 8345
E-mail:
Web: https://www.nativabodywork.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
Nat-Iva, obrt za usluge
Pile III. 23, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama