NO-TO PROMET d.o.o.

Restoran Salut

Mošćenička 18, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 01 3692 - 061
"Ponudu sam kupila slučajno kao zamjenu za kupljeni tečaj koji je odgođen. Što se tiče restorana Salut, sve pohvale: bilo je vrlo ugodno i zabavno, a hrana ukusna. Pozvali smo prijatelje i dodatno naručili hranu i piće i ostali više od 6 sati! Što se vas tiče, osobno bih radije da me oslovljavate sa Vi jer imam 60 godina. Iako znam da je to u engleskom jeziku izašlo iz upotrebe, u našem jeziku nije. S poštovanjem."
Dubravka 28.06.2016.
"Postovana, zahvaljujemo na Vasem javljanju i povratnom komentaru, drago nam je sto ste bili zadovoljni kupljenom ponudom! S ciljem da ostvarimo prijateljski odnos s nasim korisnicima, u odredjenim segmentima poslovanja koristimo neformalni oblik komunikacije, a svakako cemo se i dalje truditi kako bismo Vam omogucili najbolje usluge po najpovoljnijim cijenama te bismo Vam bili zahvalni kada biste s nama podijelili i Vasa buduca iskustva koristenja ponuda kupljenih na nasem portalu kako bismo sto bolje mogli pratiti kvalitetu nasih oglasenih usluga."
PonudaDana.hr 29.06.2016.
"Pohvalio bih stručno i uslužno osoblje, isto kao i sami ambijent restorana i ljetnu terasu. Hrana je odlična i dobro pripremljena, kako kvalitetom tako i koantitetom. Preporučam svakako. Lp."
Branimir 27.06.2016.
"Ukusna plata, peceno bas kako i koliko treba."
Denis 15.06.2016.
Vrh stranice
Pričaj s nama :) Chat