[EVENT PLANNER] Steknite praktična znanja, vrijedne savjete i industrijske tajne iz svijeta planiranja događaja - online tečaj za samo 35 kn!

Naučite sve o organizaciji događaja kroz 7 modula i steknite certifikat akademije i CPD certifikat

Event planner online tečaj za samo 35 kn!

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 246
5 zvjezdica: 140
4 zvjezdice: 37
3 zvjezdice: 20
2 zvjezdice: 6
1 zvjezdica: 43
Pogledaj iskustva drugih (67) »

  		
				  		
	      
Event planner online tečaj -96% HR
Event planner online tečaj -96% HR - slika 2
Event planner online tečaj -96% HR - slika 3
Event planner online tečaj -96% HR - slika 4
Event planner online tečaj -96% HR - slika 5
-96%

[EVENT PLANNER] Steknite praktična znanja, vrijedne savjete i industrijske tajne iz svijeta planiranja događaja - online tečaj za samo 35 kn!

Naučite sve o organizaciji događaja kroz 7 modula i steknite certifikat akademije i CPD certifikat

Event planner online tečaj za samo 35 kn!

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 246
5 zvjezdica: 140
4 zvjezdice: 37
3 zvjezdice: 20
2 zvjezdice: 6
1 zvjezdica: 43
Pogledaj iskustva drugih (67) »
 • Ponuda uključuje:
  online tečaj za event plannera u organizaciji International Open Academy
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Event planner je osoba koja kreativno primjenjuje potrebne profesionalne vještine u organiziranju događaja za ciljanu publiku kako bi postigli željenu namjeru
 • Tečaj obuhvaća praktična znanja, vrijedne savjete i industrijske tajne iz svijeta planiranja događaja, od osnovnih praksi pa sve do manjih detalja
 • Tečaj se sastoji od 7 modula, ovdje možete pogledati što točno obuhvaćaju
 • Upute za aktivaciju tečaja:
  - nakon kupovine ponude dobit ćete mail s potvrdom o kupovini i pristupnim kodom
  - dobiveni kod potrebno je aktivirati putem linka najkasnije do roka iskoristivosti: 16.7.2019.
  - nakon aktivacije koda tečaj je potrebno završiti unutar 60 dana
 • Tečaj je na engleskom jeziku
 • U sklopu tečaja dostupni su vam tekstualni materijali i slikovni prikazi
 • Nakon što prođete sve materijale i položite online ispit s točnošću od minimalno 55% stječete International Open Academy certifikat koji će vam biti poslan mailom odmah nakon uspješno položenog ispita
  Možete dobiti fizički primjer certifikata izravno na stranici ICOES-a
  Ukoliko želite međunarodni CPD certifikat možete ga zatražiti putem maila [email protected]
 • Za vrijeme trajanja tečaja dostupna vam je online podrška putem maila [email protected]
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Event planner

Imate li dobre organizacijske sposobnosti? Jeste li učinkoviti i temeljiti u gledanju projekta? Onda ste na pola puta da postanete veliki menadžer događaja. Međutim, organizacijske sposobnosti i učinkovitost nisu dovoljne. Postoji značajna količina znanja specifičnih za industriju i neke dodatne vještine koje su neophodne prije početka planiranja.

Dobro isplanirani i stilizirani događaji više nisu ograničeni na poslovni sektor. Dobrotvornosti, sportski sektor, politički svijet, svijet zabave i pojedinci sada koriste događaje za promicanje i slavljenje raznih pitanja, prigoda i tema. Njegova učinkovitost u rastućoj svijesti, prikupljanju sredstava, slavljenju postignuća, promicanju prodaje i obilježavanju osobnih iskaza široko je prihvaćena. 

Posao upravljanja događajima je u procvatu. Nalazimo se u novoj eri u kojoj je marketinška industrija narasla i proširila se na razinu bez presedana, a upravljanje događajima je uspješan dio ovog sektora. 

Dosadio vam je vaš posao? Prihvatite priliku za uzbudljivu novu karijeru!

Upravljanje događajima sada je zaista uzbudljiv izbor karijere. Postavljanje vlastitog posla na ovom području je vrlo ostvariv cilj. Budući da ne trebate prostor, proizvode ili opremu, postavljeni troškovi bili bi vrlo niski. To je karijera koja vam daje neovisnost, fleksibilnost i slobodu rada prema vlastitom planu. Omogućuje vam da se kreativno i profesionalno razvijate. 

Naučit ćete: važna načela u upravljanju događajima, učinkovite strategije u privlačenju i osvajanju ugovora, kako upravljati proračunima, savjetovati se o ugovorima, rezervirati mjesta i osigurati sponzore, kako pripremiti i predstaviti prijedlog događaja, savjete za uspješne sastanke s klijentima, koje kvalitete treba tražiti prilikom zapošljavanja pružatelja usluga, kako planirati raspored događaja s vodičem korak po korak, uključujući detaljan kontrolni popis prije događaja i događaja, opći bonton i protokol (priprema pozivnica, raspored sjedenja za stolom, ponašanje stolova i pravila oblačenja). kako upravljati krizom, kako izgleda posao upravitelja događaja.

Tečaj je prepun jasnih, praktičnih znanja, savjeta i uvida iz industrije planiranja događaja. Kroz tečaj navodimo ilustrativne primjere i uključimo korisne grafikone. Gledat ćete video tutoriale koji doista oživljavaju sadržaj. Postoji mnogo unosnih sektora unutar industrije za upravljanje događajima. 

Možete se specijalizirati u jednom ili se plasirati na više područja: 

✽ sportski svijet: pozornice, pro-am turniri ili mini maratoni,
✽ industrija zabave: upravljajte glazbom uživo, kazalištem, plesom, filmom ili komedijom,
✽ neprofitni sektor: pomoći dostojnom cilju prikupljanja sredstava i izgradnje rasprostranjene svijesti o događajima koji se okreću glavom ili galama slavnih

Što sve možete nakon tečaja?

✽ započnite vlastiti posao planiranja događaja
✽ organizirajte osobne, intimne obiteljske prigode poput vjerskih obreda, rođendana ili vjenčanja
✽ pridružite se timu postojeće tvrtke za planiranje i upravljanje događajima 
✽ budite dio tvrtke koja stvara festivale, kazališna iskustva, vjenčanja ili mnoge druge zanimljive i zanimljive događaje 
✽ podignite svoj postojeći posao planiranja događaja na višu razinu s poboljšanim vještinama i sposobnostima

International Open Academy
Dublin, Irska

Kontakt podaci
Telefon: /
E-mail:
Web: https://internationalopenacademy.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
NORTH ROYAL TRAINING LIMITED
Floor 1, Filmbase, Curved Street, Dublin 2 (Dublin)

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti samo karticama