[PRIPREME ZA MATURU] Uz EducirajMe web i mobilnu aplikaciju možete pripremati SVE predmete i razine - 1 ili 2 mjeseca online pristupa već od 50 kn!

Svakodnevni pristup prijašnjim testovima i svim rješenjima, pristup osobnoj statistici znanja i rješavanje zadataka!

Online pripreme za maturu! Web i mobilna aplikacija za SVE predmete i razine već od 50 kn!


	      
Online pripreme za maturu! Web i mobilna aplikacija za SVE predmete i razine već od 50 kn!
Online pripreme za maturu! Web i mobilna aplikacija za SVE predmete i razine već od 50 kn! - slika 9
Online pripreme za maturu! Web i mobilna aplikacija za SVE predmete i razine već od 50 kn! - slika 9
Online pripreme za maturu! Web i mobilna aplikacija za SVE predmete i razine već od 50 kn! - slika 9
-50%
100kn
Od 50kn
Cijena uključuje PDV
KUPI PONUDU
100kn
Od 50kn
Cijena uključuje PDV
Kupljeno 10

Možete uplatiti samo karticama
PROMOTIVNE CIJENE VRIJEDE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM PORTALA PONUDADANA.HR.
 • Ponuda uključuje:
  1 ili 2 mjeseca online pristupa EducirajMe aplikaciji za pripremu polaganja državne mature za sve predmete i razine
 • Mobilna verzija aplikacije bila je rangirana na 4. mjestu u svijetu u kategoriji edukacije Android Trgovine Play
 • Klikom na "kupi" birate:
  - 1 mjesec online pristupa za 50 kn
  - 2 mjeseca online pristupa za 75 kn
 • Korištenje aplikacije vam omogućuje: rješavanje svih testova neograničeni broj puta svaki dan, bilo kada i s bilo kojeg uređaja (mobitel, računalo, tablet), pristup svim predmetima i razinama (obvezni i izborni), interaktivnu osobnu statistiku i usporedbu s drugima koji koriste aplikaciju te pristup svim testovima iz prijašnjih godina i s točnim rješenjima koji simuliraju stvarnu maturu
 • S jedinstvenom aplikacijom EducirajMe (web i mobile) možete u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu (računalo, mobitel, tablet) provjeriti svoje znanje (automatskim ocjenjivanjem) iz svih predmeta i svih razina putem stvarno održanih državnih matura, neograničeni broj puta
 • EducirajMe imaju desetogodišnje iskustvo u učioničkim pripremama za mature, a neki njihovi polaznici su bili i među najboljim maturantima s ostvarenim rezultatima na državnim maturama
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Nakon kupovine potrebno je besplatno se registrirati na stranici EducirajMe sa svojim mailom i lozinkom po izboru, potom trebate s istog registracijskog maila poslati potvrdu o kupovini koju ćete dobiti od nas, na mail mature@educirajme.com za aktivaciju ponude
 • Rok iskoristivosti: 30.4.2019.
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko se niste registrirali u aplikaciju do roka iskoristivosti
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Položiti maturu nikad nije bilo lakše! :)

Jedinstvena EducirajMe web i mobilna aplikacija za tvoje samostalno temeljno pripremanje, testiranje i stopostotnu spremnost za polaganje državne mature!

Maturanti, s jedinstvenom aplikacijom EducirajMe (web i mobile) možete u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu (računalo, mobitel, tablet) provjeriti svoje znanje (automatskim ocjenjivanjem) iz svih predmeta i svih razina putem stvarno održanih državnih matura, neograničeni broj puta!

Ponavljati i testirati se znači utvrđivati gradivo i biti automatski spreman na sve oblike stvarnih pitanja koja su se pojavljivala na državnoj maturi. Također ćete rangiranjem s drugima u korištenju aplikacije točno znati gdje ste u kojem trenutku u odnosu na druge maturante u Hrvatskoj, a da vaš stvarni identitet bude skriven i zaštićen u skladu s GDPR-om.

Korištenje aplikacije vam omogućuje: 

➻ rješavanje svih testova neograničeni broj puta svaki dan, bilo kada i iz bilo kojeg mjesta (mobitel, računalo, tablet) 

➻ pristup svim predmetima i razinama (obvezni i izborni)

➻ interaktivnu osobnu statistiku i usporedbu s drugima koji koriste aplikaciju 

 ➻ testove iz prijašnjih godina i s točnim rješenjima simuliraju stvarnu maturu

EducirajMe imaju desetogodišnje iskustvo u učioničkim pripremama za mature, a neki njihovi polaznici su bili i među najboljim maturantima s ostvarenim rezultatima na državnim maturama.


EducirajMe grupacija edukacijama se počela baviti prije 10 godina, a u tom vremenu pozicionirala se kao lider u edukacijama u sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj. EducirajMe tim čine mladi i motivirani djelatnici, uz stručnjake, predavače i kolumniste u različitim područjima bitne za osobni i razvoj karijere. 

Završavanjem nekih njihovih tečajeva i edukacija doći ćeš do međunarodne certifikacije za usvojeno znanje. Surađivali su ili surađuju s Algebrom, Prestom, British Councilom, Certiportom te brojnim drugim uglednim tvrtkama iz Europe i svijeta. 

Dugo godina su bili i koordinatori Tjedna cjeloživotnog obrazovanja. Bave se poslovnim i informatičkim edukacijama, edukacijama za web dizajnere, tečajevima stranih jezika, knjigovodstvenim tečajevima, srednjoškolskim edukacijama i prekvalifikacijama, seminarima i radionicama, projektima te svime što donosi napredak i razvoj u segmentu cjeloživotnog obrazovanja. 

Također, bitan segment kojim se bave je i profesionalno prevođenje s ili na mnoge svjetske jezike od strane iskusnih profesora i predavača stranih jezika. 

EducirajMe centar
Ferde Rusana 10, Bjelovar, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 0922660890
Web: https://mature.educirajme.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
Pučko otvoreno učilište Adeptio
Matice hrvatske 1, Bjelovar

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!


Pričekaj trenutak...

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na American express, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Pričaj s nama :) Chat