Individualni tečaj njemačkog za medicinsko osoblje uz uključenu potvrdu po završetku - voucher za 59 kn kojim umanjujete cijenu za 600 kn!

Savladajte temeljni vokabular vezan za medicinu kroz 15 školskih sati, svi radni materijali na raspolaganju

Njemački jezik - voucher za 59 kn kojim umanjujete cijenu tečaja za 600kn

Pogledaj iskustva drugih »

	      
Njemački jezik - voucher za 59 kn kojim umanjujete cijenu tečaja za 600kn
59kn
Cijena uključuje PDV
59kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti samo karticama
Kupljeno 3

Ponuda je vremenski i količinski ograničena!

 
 
 • Ponuda uključuje:
  voucher za individualni tečaj njemačkog za medicinsko osoblje u trajanju 15 školskih sati (sve razine) u ponudi EuroBIZ Centra
 • Kupnjom vouchera za 59 kn ostvarujete popust od 600 kn, ostatak od 1500 kn plaćate Euro Biz-u kod dolaska
 • Ako ne znate na kojem ste stupnju znanja, u centru možete obaviti besplatno testiranje predznanja
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • S tečajem je potrebno započeti do roka iskoristivosti: 21.10.2018.
 • Termini i dinamika tečaja dogovaraju se s centrom
 • Voditeljica tečaja je izvorni govornik
 • Po završetku tečaja ostvarujete potvrdu o završenom tečaju na dva jezika
  Škola stavlja radne materijale na raspolaganje polaznicima
 • Minimalna dob: 18 godina
 • Nakon kupovine potrebno je javiti se na info@eurobiz-centar.com ili telefonski na
  099 6230 134 radi dogovora oko termina tečaja
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste se prijavili na tečaj, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Posjetite Facebook stranicu i Instagram EuroBIZ centra
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Detalji ponude
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
Tečaj individualnog njemačkog za medicinsko osoblje

Njemački jezik postao je vrlo zanimljiv liječnicima, medicinskim sestrama, njegovateljima, te stomatolozima koji odlaze na rad u Njemačku, Austriju, Švicarsku ili koji u Hrvatskoj u sklopu privatnih klinika rade s pacijentima s tog govornog područja. Te zemlje zahtijevaju visoko znanje njemačkog jezika, i to najmanje na razini B2/2. Kroz ovaj tečaj Vas vodi izvorna govornica njemačkog jezika, s dugogodišnjim iskustvom u području poduke medicinskog vokabulara i konverzacije.

S EuroBIZ Centrom naučite:
- ustroj bolnica, nazive medicinskog osoblja i hijerarhiju, temeljni vokabular vezan za anatomiju, nazive bolesti, organa, komunikaciju s pacijentom, kao npr. uzimanje anamneze, vizita, pripreme za operaciju, nazive instrumenata, primopredaja, te komunikaciju s kolegama i obiteljima pacijenta, pisanje otpusnih pisama, pisanja zamolbi za edukacije i sve što je vezano za vašu užu specijalizaciju.

Na tečaju njemačkog jezika za medicinsko osoblje, radite prema programu medicinskog njemačkog za odrađeni stupanj znanja tog jezika i obrađujete odabrane medicinske teme u skladu s vašom specijalizacijom ili djelokrugom rada.

opisslike

Uz nastavu, na raspolaganju su vam:
- dodatni eLearning sadržaji, rječnici, dodatni materijali i naglasak na konverzaciji.

Na taj se način spremate i za polaganje njemačkog pred njemačkom liječničkom komorom, a možete se i pripremati za polaganje Goethe ispita B2/2.

Uz tečaj, pruža se i mogućnost dodatnih sati i konzultacija oko:
- priprema za razgovor za posao (na dodatnim satima koje možete dogovoriti), pisanje CV-a (tzv. Bewerbung i Lebenslaufa) vrlo profesionalno i prema njemačkim standardima, te pomoć pri traženju poslova preko oglasa, korespondenciji s potencijalnim poslodavcima i stanodavcima i sl.,(što nije dio ove ponude, nego se ugovara zasebno u EuroBIZ Centru).

Polaznici tečajeva u organizaciji EuroBIZ Centra s punim uspjehom završavaju svoje upisane stupnjeve stranih jezika. Njihovi voditelji su izvorni govornici stranih jezika, s dugogodišnjim iskustvom u poučavanju stranih jezika. Njihovi polaznici od početka usvajaju pravilan izgovor, koriste uvriježene fraze jezika, jasna im je gramatika, te vježbaju svo gradivo kroz puno konverzacije na samom satu.

Živi primjeri iz stvarnoga života, te kultura i civilizacija pojedine zemlje, mnoštvo dodatnih informacija prenose također se na satovima. Iza položenih stupnjeva, polaznici uspješno uspostavljaju nove kontakte, suradnje, pronalaze bolje poslove i dobivaju potpuno novi iskustveni horizont i način gledanja na stvari i pojave.

EuroBIZ Centar
Maksimirska 78, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 099 6230 134
E-mail:
Web: http://www.eurobiz-centar.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
EUROBIZ CENTAR, OBRT ZA PODUKU I PREVOĐENJE
Maksimirska cesta 78, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!


Pričekaj trenutak...

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na American express, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Pričaj s nama :) Chat