[EXCEL] Pripremite se za testiranje na razgovoru za posao!
Specijalizirani jednodnevni tečaj u trajanju 6 školskih sati za 239 kn!

Uključen certifikat o informatičkoj pismenosti, osigurani materijali i individualan pristup, početak 17.10.

Excel tečaj, priprema za testiranje za posao u trajanju 6 šk. sati za 239 kn!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 93
5 zvjezdica: 74
4 zvjezdice: 13
3 zvjezdice: 2
2 zvjezdice: 1
1 zvjezdica: 3
Pogledaj iskustva drugih (61) »

  		
				  		
	      
Excel tečaj, priprema za testiranje za posao u trajanju 6 šk. sati za 239 kn!
Excel tečaj, priprema za testiranje za posao u trajanju 6 šk. sati za 239 kn! - slika 2
Excel tečaj, priprema za testiranje za posao u trajanju 6 šk. sati za 239 kn! - slika 3
Excel tečaj, priprema za testiranje za posao u trajanju 6 šk. sati za 239 kn! - slika 4
-40%
Budimo odgovorni zajedno :)
 • Ponuda uključuje:
  tečaj Excela za pripremu za testirane na razgovoru za posao u trajanju 6 školskih sati u centru za edukaciju Numericus Zagreb
 • Početak tečaja: 17.10.2018. u 17h
 • Skripte i priručnici za rad su uključeni
 • Po završetku tečaja, nakon položenog ispita, dobivate certifikat kao dokaz informatičke pismenosti
 • Ispit se polaže ukoliko želite, a prilagođen je razini koju polažete (početna ili napredna)
 • Potrebno je osnovno znanje rada na računalu
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Nakon kupovine obavezno se javiti na
  098 9896 108, minimalno 5 dana prije početka tečaja
  kako bi se oformile grupe te
  doći na upis
 • Upisati se možete svaki radni dan
  od 10h do 18h
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste se prijavili za tečaj, a niste ga pohađali
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Posjetite Facebook stranicu centra
 • Preko portala kupujete rezervaciju, a ostatak plaćate na licu mjesta u gotovini
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Detalji ponude
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom „moje kupovine“
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
Specijalizirani tečaj – priprema za testiranje iz Excela

Poznavanje Microsoft Excela neophodna vještina koju budući poslodavci traže na testiranjima za posao. Mogućnosti korištenja Excela su brojne poput organizacije podataka, stvaranja lista ili baze podataka. On sadrži alate za analizu koji omogućuju kreiranje tablica i generiranje grafikona iz podataka u proračunskim tablicama. Odličan je analitički alat za poslovanje jer se proračunske tablice često koriste za pohranu financijskih podataka, a poslodavcima je bitno da se uvjere da zaista odlično vladate alatima koji su važni za efikasno obavljanje posla.

Testovi na razgovoru za posao veoma su raznovrsni, a težina zadataka ovisi o radnom mjestu za koje se prijavljujete. Oni pružaju objektivni prikaz znanja i vještina kojima raspolažete što znači da ih trebate shvatiti ozbiljno kako bi ste se znanjem mogli izdvojiti iz konkurencije. Zahtjevi poslodavaca često se mijenjaju, kao i vještine koje je potrebno neprestano usavršavati.

Specijalizirani tečaj uključuje rješavanje konkretnih zadataka iz područja Excel-a koji se pojavljuju prilikom testiranja za određeno radno mjesto kao i zadataka koji će unaprijediti vaše znanje kako bi ste se svakodnevno znali koristiti Excel alatom u praksi.

Tečaj uključuje mogućnost pisanja ispita koji je koncipiran ovisno o razini koja se polaže (početna i napredna razina) kao i dobivanje certifikata koji prilažete kao dokaz informatičke pismenosti ukoliko isti položite.

Polaznici također dobivaju skup zadataka s rješenjima za rješavanje preko tjedna kako bi ih zajedno s našim predavačem mogli analizirati i time dobiti konkretniji uvid u svoje znanje.


Tečaj provodi dugogodišnji predavač Luka Kobeščak koji je iskustvo stekao radeći sa brojnim tvrtkama koje su iskazale interes za educiranje i unaprjeđivanje znanja i vještina svojih zaposlenika iz područja informatičke pismenosti. Iza sebe ima tisuće sati predavanja i ujedno je autor knjige ''Excel u poslovanju''. Knjiga je napisana s ciljem da bude oslonac prilikom svakog razgovora za posao, za vrijeme posla ili svakodnevnog korištenja Excel-om. Pored detaljno objašnjenih funkcija, kratica, ikona, kartica i 248 ilustracija objašnjenih postupaka, knjiga sadrži i 160 najčešćih teoretskih zadataka s rješenjima sa testiranja kako bi se mogli maksimalno pripremiti i iskazati prilikom testiranja za posao.

Praktični zadaci koje ćete proći prilikom pohađanja tečaja predstavljaju kvalitetan i efikasan način provjere znanja i vještina kako biste se što bolje mogli pripremiti za proces zapošljavanja. Tečaj obuhvaća sve tipove zadatka početne i napredne razine Excel-a koji se pojavljuju prilikom razgovora za posao i koji su potrebni kako bi se mogli zaposliti na željeno radno mjesto. Radi se u malim grupama radi mogućnosti individualnog pristupa svakom polazniku što rezultira boljim učenjem i kvalitetnijim nastavnim procesom, koristeći najmoderniju opremu i pametnu ploču koja dokazano povećava angažman i uspjeh korisnika te pretvara suhoparne prezentacije u interaktivne događaje. Predavač kroz zadatke objašnjava sve osnovne i napredne funkcionalnosti programa Excel na jednostavan, praktičan i zanimljiv način čime olakšava usvajanje novih znanja i vještina.

Kvalitetna priprema ključ je svakog uspjeha, a specijalizirani tečaj odličan je, efikasan i kvalitetan način kako da se sigurno pripremite za poslovno testiranje iz područja Excel-a jer obuhvaća sve ono što je potrebno svakom pojedincu kako bi došao do željenog cilja odnosno kako bi se zaposlio na željenom radnom mjestu.

Numericus Zagreb
Vinogradska 4, Zagreb

Kontakt podaci
Telefon: 098 9896 108
E-mail:
Web: http://numericus-zagreb.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
NUMERICUS ZAGREB j.d.o.o.
Ulica Republike Austrije 36, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 93
5 zvjezdica: 74
4 zvjezdice: 13
3 zvjezdice: 2
2 zvjezdice: 1
1 zvjezdica: 3

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti samo karticama