Seminar o sastavljanju godišnjih financijskih izvješća - naučite samostalno i ispravno sastavljati izvješća za mikro, male i srednje poduzetnike za 750 kn!

Uključen nastavni materijal i certifikat, birajte između dvodnevnog ili intenzivnog seminara

Seminar o sastavljanju godišnjih financijskih izvješća po akcijskoj cijeni za 750 kn!


  		
				  		
	      
Seminar o sastavljanju godišnjih financijskih izvješća po akcijskoj cijeni za 750 kn!
Seminar o sastavljanju godišnjih financijskih izvješća po akcijskoj cijeni za 750 kn! - slika 2
Seminar o sastavljanju godišnjih financijskih izvješća po akcijskoj cijeni za 750 kn! - slika 3
-50%
 • Ponuda uključuje:
  - seminar o sastavljanju godišnjih financijskih izvješća za mirko, male i srednje poduzetnike u organizaciji ARKSI 1
 • Redovne cijene i program seminara možete pogledati na CJENIKU
 • Termini seminara:
  - dvodnevni seminar:
  - četvrtak 21.10. - 17:30 h - 20 h i
  petak 22.10. - 17:30 h - 20 h
  - intenzivni seminar:
  - subota 23.10. - 9 h - 14 h
  - dvodnevni seminar:
  - četvrtak 28.10. - 17:30 h - 20 h i
  petak 29.10. - 17:30 h - 20 h
  - intenzivni seminar:
  - subota 30.10. - 9 h - 14 h
 • Početak i trajanje seminara:
  - dvodnevni seminar: 21.10. - 22.10.
  - intenzivni seminar: 23.10.
  - dvodnevni seminar: 28.10. - 29.10.
  - intenzivni seminar: 30.10.
 • Nastavni materijal i certifikat uključeni su u cijenu
 • Lokacija održavanja: Badalićeva 5, Zagreb (Trešnjevka)
 • Maksimalan broj polaznika po terminu (zbog epidemiloških mjera): 6 polaznika
 • Program predavanja:
  Predavanja se sastoje od teoretskog i praktičnog dijela
  U teoretskom dijelu obrađuje se: zakonska regulativa, tijek izrade završnog računa, inventura, kontrolno - analitički postupci u pripremi godišnjeg obračuna, najčešće pogreške i propusti iz prakse, određivanje računovodstvenog i poreznog rezultata poslovanja
 • Praktični dio sastoji se od radionice gdje se uči sastavljanje Bilance, RDG-a, PD obrsca (porezne prijave), završnih obračuna, bilješka uz financijske izvještaje i sl. na konkretnim primjerima
 • Seminar je namijenjen osobama zaposlenim u računovodstvnim servisima i na računovodstvenim poslovima u mikro, malim i srednjim društvima, svima onima koji žele naučiti izradu završnog računa ili se na vrijeme žele pripremiti za izradu završnog računa za 2021. godinu
 • Cilj seminara je uputiti polaznike u specifična znanja kako bi se ispravno sastavio završni račun (Bilanca i RDG), obrazac prijave Poreza na dobit, koji su osnovni elementi završnog računa, kako se provjeravaju računovodstvene evidencije i ostalo.
 • Seminar je zamišljen kao radionica s naglaskom na primjere iz prakse uz interaktivni pristup gdje polaznici mogu sudjelovati u predmetnoj tematici te postavljati pitanja
 • Odabrani termin potrebno je javiti organizatorima na email arksijedan@gmail.com
 • Dolazak se smatra iskorištenim ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48 h ranije
 • Ponudu možete koristiti nakon kupnje. Ključno je znati šifru potvrde koja se nalazi na potvrdi u privitku. Prilikom dolaska kod partnera možete imati potvrdu sa sobom ili umjesto printanja pokazati potvrdu preko mobitela i time sačuvati prirodu. Predočenjem šifre potvrde partneru, ponuda se smatra iskorištenom
 • Ponudu možete platiti karticama do 6 rata (PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, Diners)
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

ARKSI 1
Badalićeva 5, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 098 367 184
E-mail:

Detalji o partnerovom sjedištu:
ARKSI 1 d.o.o.
Ulica Ivana Rabara 33, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti samo karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata