ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE Mija Šintić dr.med.dent., Zagreb, Krešićeva 31

Ordinacija dentalne medicine Mija Šintić (Pištalo)
dr. med. dent.

Krešićeva 31, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 01 2446 807, 095 5221 825, 091 3300 326
Ocjena naših korisnika:
Vrlo dobro!
3,55 od 5
Ukupno glasova: 42
Vrlo dobro!
3,55 od 5
Ukupno glasova: 42
5 zvjezdica: 24
4 zvjezdice: 2
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 5
1 zvjezdica: 11
"Sve pohvale i preporuke. Otvoren i ugodan razgovor, vrlo pazljiva i profesionalna. Nastavit cu koristii njihove stomatoloske usluge."
Maja Vidović 21.03.2019.
"Vrlo profesionalna stomatologica, ugodna, nisam osjećala strah ili nelagodu. Zadovoljna rezultatom"
Tamara Vudrag 20.03.2019.
"Sve pohvale za stručnost i ljubaznost doktorice. Nakon korištenja ponude, ostao sam njezin pacijent i puno mi je pomogla!"
Ivan Pavlić 16.01.2019.
"Ne znam odakle bih počela. :) Ordinacija je vrhunski uređena i skroz je moderna. Sve je čisto i uredno. Doktorica Šintić Pištalo je naprosto divna! I kao osoba i kao stručnjak. Profesionalna je, brza i apsolutno se vidi da zna što radi. Vidi se da taj posao voli, vrlo ga elegantno (i bezbolno) radi i stalo joj je do klijenta. Meni je jako puno pomogla. Ovo je vrhunska ponuda za koju dobijete vrhunsku uslugu. Toplo preporučam svima, posebice ako imate strah od stomatologa"
Kristina Ćuk 04.12.2018.
"Usluga povrsna,morate znati unaprijed da li Vam treba jednoplosna ili viseplosna plomba,pa kad kupite ovu ponudu,a treba Vam zapravo viseplosna plomba,ili cete platiti dodatnih 200kn ili nema koristenja ponude u tom dijelu! Sto se cisc.kamenca tice,ociscen je povrsno,a pjeskarenje je u ovoj ordinaciji u "estetskoj zoni",samo od 1.-5.zuba,a sto sam dozivjela po prvi put. Dr.strucna,al treba poraditi na usluzi,cisto da se pacijent osjeca kao da je placena usluga stvarno i izvrsena."
Andreja Prah 28.11.2018.
"Postovana Andreja, zao nam je sto ponuda nije ispunila Vasa ocekivanja. Kontaktirali smo ordinaciju i doktorica kaze kako je usluga u potpunosti izvrsena, odnosno da su Vam napravljene 2 jednoplosne plombe na zubima na kojima je to bilo moguce. Na zube na koje ste Vi zeljeli da se stave plombe, doktorica kaze da Vam je kod oba dolaska objasnila da isto nije izvedivo jer je te zube trebalo prethodno slikati i lijeciti pa tek onda eventualno plombirati te da Vas je uputila na daljnju obradu. Za ostale usluge nam je rekla da su izvrsene sukladno stomatoloskoj praksi, a prema tome i pjeskarenje kako ste naveli, odnosno da se zubi iza petice ne pjeskare. Zao nam je sto uslugom niste bili zadovoljni, doktorici takoder jer se posebno potrudila i odvojila vrijeme za konzultacije prije svakog termina kako bi Vam sve pojasnila prije odradivanja usluge."
PonudaDana.hr 29.11.2018.
"Za cjenu 2 plombe, čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje i poliranje uz stomatološki pregled dobila sam jednu zamjenu plombe i na istom zubu jednu mini plombu. Plomba je ispala skoro pa žuta."
Sanela Takus 19.11.2018.
"Poštovana Sanela, hvala Vam na javljanju. Kontaktirali smo ordinaciju za provjeru situacije, žao im je na Vašem nezadovoljstvu i što na licu mjesta niste reklamirali uslugu kako bi odmah mogli reagirati. Ovim putem prenosimo molbu da im se javite za dogovor oko termina popravka kako bi vidjeli što nije bilo u redu i popravili ono čime niste bili zadovoljni."
PonudaDana.hr 19.11.2018.
"Doktorica je profesionalna i jako ljubazna. Sve pohvale!"
Mile Kvesić 22.10.2018.
"Odlična ponuda, doktorica je profesionalna i ljubazna. Sve pohvale "
Tea Sertić 16.10.2018.
"Sve pohvale za stomatološku uslugu dr. Pištalo. Usluga je profesionalno i stručno obavljena. Izrazito kvalitetne i izdržljive plombe. Doktorica je vrlo ljubazno. Svakako preporučujem!"
Ivana Tkalčić 10.10.2018.
"Sve pohvale za vrlo profesionalno odrađenu uslugu te ljubaznu i pristupačnu stomatologicu."
Maja Obadić 01.10.2018.
"Postovani, čiščenje zubnog kamenca, pjeskarenje i poliranje je nesto sto redovito obavljam jednom godisnje, preko Ponude Dana kupovala sam kupone za tu uslugu u nekoliko stomatoloskih ordinacija i uvijek sam bila odusevljena rezultatima i uslugom koju sam dobila, obzirom na prijasnja iskustva znam kako taj proces izgleda, koliko traje i kakvi su ucinci, ovo sto sam dobila u ordinaciji dr. Pistalo nije imalo nikakve veze s tim, zubni kamenac mi nije ociscen uopce na unutarnjim dijelovima zubiju pod izgovorom da su mi zubi suvise stisnuti, pjeskarenje i poliranje odradjeno je na vanjskim dijelovima prvih nekoliko zubiju i sve zajedno je bilo gotovo za 10 min. Molim Vas ljubazno da mi ne odgovarate na nacin da je doktorica ucinila sve sto je mogla obzirom da nije mogla pristupiti odredjenim djelovima zubiju, jer svaki stomatolog do sada je to mogao i savrseno ih je ocistio, kao dokaz uslikala sam rad dr. Pistalo, a uslikat cu ih i nakon odlaska u drugu ordinaciju. Hvala."
Martina Hlebec 13.09.2018.
"Postovana, hvala na javljanju, zao nam cuti da niste bili zadovoljni. Kontaktirali smo ‎ordinaciju i kazu nam da je kod velike kompresije zubi onemoguceno ciscenje kamenca u potpunosti. Doktorica kaze da pjeskarenje i poliranje sveukupno traju nekoliko minuta, a da je pozornost obracena vise na prednje zube jer ste tako zatrazili. Zao im je sto na licu mjesta niste reklamirali kako bi Vam odmah pokusali popraviti ono s čim niste bili zadovoljni, no ovim Vas putem pozivaju da im se javite za dogovor oko ponovnog dolaska kako bi popravili ono cime niste bili zadovoljni.  "
PonudaDana.hr 13.09.2018.
"Profesionalna,stručna,ljubazna."
Marina 15.04.2018.
"Sve pohvale!☺"
Antonija 26.03.2018.
"ljubazni, profi, zadovoljni smo uslugom, preporuke svima"
Igor 23.03.2018.
"Dragi Igore, drago nam je da ste zadovoljni uslugom. :)  "
PonudaDana 23.03.2018.
"Čišćenje kamenca traje cca 10 do 15 min, pjeskarenje 2 min. Poražavajuće loše očišćen kamenac u prekratkom vremenu. Osim navedenog dr. je imala pokušaj navlačenja i zastrašivanja da imam sa svojih 35 godina paradontitis i da će mi ga ona izliječiti za 3000 kn, skupljim tretmanom...nakon čega sam odjurila svom stalnom stomatologu koji se na to sve nasmijao. Molim vas da me ne kontaktirate povratno po pitanju istog...kažem eto svoje iskustvo i preporuke izbjegavati uslugu!"
Sanda 20.03.2018.
"Poštovana Sanda, žao nam je na Vašem nezadovoljstvu i lošem iskustvu. Vezano za Vašu situaciju doktorica kaže da čišćenje kamenca traje onoliko koliko kamenca ima, a pjeskarenje se vrši tako da se pod jakim mlazom i tlakom puštaju sitne čestice po zubnoj površini i odstranjuju dodatne pigmentacije od pića i hrane, tako da se vrlo brzo odstrani sve navedeno. Oba tretmana ne mogu trajati duže nego što je potrebno kako ne bi došlo do oštećenja. Prema simptomima koje je zatekla, doktorica kaže da je preporučila snimanje rtg snimke kako bi se postavila prava dijagnoza, naravno da na isto niste obvezni, već je na Vama da dalje odlučite što želite i kod koga. U svakom slučaju preporuka rtg snimke bila je savjetodavna i u dobroj namjeri, žao nam je ako ste drugačije shvatili."
PonudaDana.hr 30.03.2018.
"Profesionalno odradeno , preporucujem..."
NINA 19.03.2018.
"Poštovani, Ponudu sam "iskoristila" - umjesto zamjene crne plombe za bijelu "popravljen" mi je manji karijes na manjem zubu bez čišćenja kamenca i poliranja uz napomenu da dođem sljedeći put i ponesem 200 kn za zamjenu plombe te da podsjetim na čišćenje kamenca jer će inače zaboraviti na to. Sljedeći put ću provjeriti da li su svi uvjeti i z ponude važeći prije izvršenja uplate. Lp"
Ana 19.03.2018.
"Pozdrav Ana, hvala Vam na javljanju. Provjerili smo situaciju s ordinacijom, doktorica kaže da je plomba koju ste htjeli mijenjati bila veća od jednoplošne koja je uključena u ponudu, no zamolila nas je da Vam prenesemo da se javite za dogovor oko termina kako biste iskoristili preostale usluge iz ponude i obavili zamjenu plombe bez nadoplate."
PonudaDana.hr 20.03.2018.
"Sve preporuke za dr. Pištalo! Došla sam na konzultacije i ostala vjerni pacijent - doktorica sve probleme rješava strpljivo, stručno, temeljito i ljubazno, uz puno konzultacija i dobrih savjeta. Čista petica!"
Katarina 05.02.2018.
"Odlična usluga. Za svaku preporuku :)"
Žarko 27.01.2018.
"Ako bas ne volite odlazak zubaru, poput mene, onda toplo preporucam ordinaciju dr Sintic Pistalo. Izuzetno profesionalan pristup, uredan i vrlo ugodan prostor. Sve pohvale!"
Sandra 23.01.2018.
"Nisam uopce zadovoljna.Djelomicno sam je iskoristila jer mi nije radila vecu plombu za 149,00kn a kamenac me narucila slijedeci put na koji nisam otisla.Oszalo se trebalo posebno platiti."
Dunja 07.11.2017.
"Poštovana Dunja, hvala na Vašem javljanju, žao nam je na nastaloj situaciji. Pokušali smo Vas dobiti telefonski kako bismo provjerili koje usluge niste iskoristili, a koje je bilo potrebno dodatno platiti da na temelju toga možemo provjeriti s ordinacijom. Ljubazno Vas molimo da nam javite kada ćete biti u mogućnosti razgovarati da se čujemo."
PonudaDana.hr 08.11.2017.
Pričaj s nama :) Chat