DOČEK NOVE GODINE SARAJEVO - MOSTAR - VRELO BOSNE - provedite doček
za pamćenje uz 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* i uključenim prijevozom

Uživajte na popularnoj Baščaršiji i u bosanskim specijalitetima, polazak 30.12.

DOČEK NOVE GODINE SARAJEVO - MOSTAR - VRELO BOSNE - provedite doček za pamćenje uz 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 240
5 zvjezdica: 161
4 zvjezdice: 37
3 zvjezdice: 15
2 zvjezdice: 9
1 zvjezdica: 18
Pogledaj iskustva drugih (150) »

  		
				  		
	      
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 2
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 3
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 4
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 5
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 6
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 7
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 8
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 9
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 10
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 11
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 12
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 13
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 14
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 15
Nova Godina u Sarajevu i Mostaru - slika 16

DOČEK NOVE GODINE SARAJEVO - MOSTAR - VRELO BOSNE - provedite doček
za pamćenje uz 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* i uključenim prijevozom

Uživajte na popularnoj Baščaršiji i u bosanskim specijalitetima, polazak 30.12.

DOČEK NOVE GODINE SARAJEVO - MOSTAR - VRELO BOSNE - provedite doček za pamćenje uz 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 240
5 zvjezdica: 161
4 zvjezdice: 37
3 zvjezdice: 15
2 zvjezdice: 9
1 zvjezdica: 18
Pogledaj iskustva drugih (150) »
 • Ponuda uključuje:
  - 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Sarajevu
  - posjet Mostaru i Vrelu Bosne
  - prijevoz visokoturističkim autobusom
  - razglede prema programu
  - lokalnog vodiča
  - sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Darojković promet
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Datum polaska: 30.12.2022.
  Povratak: 1.1.2023.
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Polazak iz Dugog Sela u 5 h uz stajanje na usputnim stanicama u Zagrebu
 • Kupnjom ove ponude uživat ćete u razgledu Sarajeva počevši s Baščaršijom, kušanju bosanskih specijaliteta, mirisu turske kave, razgledu careve džamije te ćete posjetiti jedno od najljepših mjesta Sarajeva, spomenik prirode, Vrelo Bosne. Na području Vrela Bosne nalazi se glavni izvor pitke vode grada Sarajeva - Bačevo
 • Uz to razgledat ćete Mostar i prošetati se poznatim Starim mostom te pogledati ostale znamenitosti
 • U Sarajevu se održava koncert Dubioze Kolektiv na otvorenom
 • Moguća nadoplata za novogodišnju večeru uz muziku uživo u hotelu (tko želi, nadoplata pratitelju putovanja u busu): 50 €/osoba
 • Ostale moguće nadoplate: (nadoplata pratitelju putovanja u autobusu):
  - nadoplata za jednokrevetnu sobu: 60 €
  - ulaznica za Vrelo Bosne: 2 KM/osoba
 • Potrebno je minimalno 40 polaznika da bi se putovanje održalo
 • Nakon kupovine potrebno je kontaktirati Agenciju na putovanja@darojkovicpromet.hr i poslati ime i prezime te kod potvrda osoba koje putuju kako biste dobili sve potrebne informacije o putovanju
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Posjetite Facebook stranicu agencije
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN ZAGREB-SARAJEVO
Polazak u 05:00h iz Dugog Sela te unaprijed dogovorenih stanica u Zagrebu. Po dolasku u Sarajevo sastanak s lokalnim vodičem i odlazak u razgled grada. Prošetat ćemo se središtem grada kroz Baščaršiju – najatraktivniji dio grada, pješačka zona na kojoj se nalaze brojne suvenirnice, ugostiteljski objekti i građevine od povijesnog značaja za Sarajevo poput Sebilja. Sebilj je riječ arapskog porijekla koja znači i “put”, a kao termin označava dobrotvornu, vrlo staru instituciju, fontanu na trgovima, na kojoj je sebiljdžija dijelio vodu žednima. Sebilj u središtu Sarajeva potječe iz 18. st., a sam trg oko njega se u narodu naziva još i “Trg golubova”. Posjetit ćemo Kazanđžiluk – ulicu starih zanata, poznatu po obrtnicima koji su proizvodili bakreno posuđe, filđžane i džezve iz kojih se i danas tradicionalno pije kava. Zatim je tu Gazi Husrev – begov bezistan iz 16. st, koji i danas služi kao mjesto trgovanja, Kuršumli medresa, Begova džamija – prva izgrađena džamija u Sarajevu iz 1462., Ferhadija džamija, katolička katedrala Srca Isusova, Sahat Kula, Gradska vijećnica s Latinskom ćuprijom – mjesto je poznato po atentatu na prijestolonasljednika Franza Ferdinanda 1914., nakon čega počinje Prvi svjetski rat. Latinska ćuprija je most preko Miljacke koji je povezivao desnu obalu s dijelom grada gdje je stanovalo kršćansko stanovništvo koje je u narodu bilo poznato kao Latinluk, vječna vatra… Nakon razgleda i upoznavanja s gradom odlazak u hotel. Smještaj. Slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.

2.DAN  MOSTAR-SARAJEVO
Doručak. Polazak u dogovoreno vrijeme do Mostara. Po dolasku u grad obilazak i razgled starog grada u pratnji lokalnog vodiča: Bulevar, Sinagoga, Kriva ćuprija – to je mali i ujedno najstariji jednolučni most, iz sredine 16. st., a nalazi se 30-ak metara zapadno od Starog mosta i predstavlja njegovu minijaturnu verziju. Uz Stari most i stari dio grada čini zaokruženu graditeljsku cjelinu koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Tu je i Tabačica džamija, Hamam, Kujundžiluk, Koski- Mehmed pašina džamija, Turska kuća, Karadžoz-begova džamija… Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe; šetnju, kavu, ručak i sl.  U dogovoreno vrijeme polazak za Sarajevo. Slobodno poslijepodne i večer za vlastite programe i pripremu za doček!
*Mogućnost doplate za novogodišnju večeru u hotelu sa muzikom
* na otvorenom pjeva Dubioza Kolektiv

3.DAN SARAJEVO-VRELO BOSNE- ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu, kupnju suvenira. Polazak prema spomeniku prirode, Vrelu Bosne. Vrelo Bosne je morfološki, hidrološki i botaničko-hortikulturni fenomen, jedno od najljepših mjesta Sarajeva i njegove okoline. Na području Vrela Bosne nalazi se glavni izvor pitke vode grada Sarajeva – Bačevo. Ovo područje, koje se prostire na površini od 603 hektara, stanište je za najmanje 26 različitih biljnih zajednica i 20 životinjskih vrsta, od kojih su neke endemske. Slobodno vrijeme za šetnju i razgled.
Dolazak u Zagreb predviđen je u kasnijim večernjim satima.

Darojković travel
ID kod: HR-AB-01-080530750

Trnošćica 15, Dugo Selo, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 099 2333 277 , 091 9170 423
E-mail:
Web: http://www.darojkovicpromet.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
DAROJKOVIĆ PROMET d.o.o.
Sajmišna 15, Dugo Selo

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom, ZABA Mastercardom i Dinersom do 6 rata