SUNČANI ODMOR d.o.o.

Turistička agencija Sunčani odmor

Ulica Lavoslava Ružičke 1, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 01 555 2130
"Ponuda je sama po sebi djelovala idilicno. Osoblje je bilo ljubazno. Hotel sa 5 zvijezdica izrazito prljav. Prljava kupaonica,tepisi,flekavi rucnici,posteljina... Hrana katastrofalna. Snack bar sa necim za prigristi ne radi,kao ni disco ni bar na plazi.Pica se nakon 23h placaju.(all inclusive nije all inclusive). U hotelu ne dobijes nikakve informacije sa ponudama i sto je sve ukljuceno,prakticki se snalazis sam.Vrlo,vrlo lose. Cijeli put je popravio izlet u Saharu,zbog toga vrijedi ici."
Tamara Curd 08.06.2018.
"Poštovana, Zahvaljujemo na povratnoj informaciji jer nam je Vaše mišljenje važno. Prigovor smo uputili na hotel te čekamo odgovor. Žao nam je što ste nezadovoljni korištenom ponudom. Svakako Vas pozivamo da nam se javite direktno u agenciju radi daljnje komunikacije. Hvala i srdačan pozdrav, Sunčani odmor"
SunčaniOdmor 13.06.2018.
"Poštovana Tamara, hvala Vam na javljanju, žao nam je na nezadovoljstvu hotelom. Poslali smo Vaš komentar agenciji pa se javimo povratno po primitku odgovora."
PonudaDana.hr 08.06.2018.
"Zadovoljan sam vrlo, preporučio bi svakom da posjeti tu skromnu zemlju, sa skromnim životom običnih uslužnih ljudi i svaka pohvala svim hotelskim uslugama. Svatko iz Europe bi se trebao zapitati i shvatiti, koliko malo je potrebno, da čovijek živi slobodno i neopterećen mnogim nepotrebnim svakodnevnim opterećenjima i glupostima, koje nam nameću drugi i mi sami."
ŽELJKO 22.05.2018.
"Fantastični odmor i još posebno smo bili zadovoljni s vodičko Nejo."
Nataša 17.05.2018.
"Super putovanje,hotel,odlična hrana,tko god da ide neće požaliti."
Marin 16.05.2018.
"Pa malo je prerano!Ponuda još nije iskorištena,a sam postupak ostvarenja je bio ugodan i svrsishodan.Djevojke iz Sunčanog odmora su jako ljubazne i uslužne."
Zlatko 30.04.2017.
"Dragi Zlatko, zahvaljujemo na javljanju, drago nam je na Vasim dosadasnjim pozitivnim iskustvima, a svakako ocekujemo povratne komentare i nakon koristenja ponude :)"
PonudaDana.hr 01.05.2017.
"Boravak na Djerbi -Tunis bio je ugodan, tunizani uljudni, pazljivi sa osmijehom na licu i ako je sezona pri kraju.citav dan se nesto dog adja na urednim bazenima sa morskom vodom, animatori odlicni, joga na bazenu odlicna kao i sva druga dogadjanja u nocnim satima. UPOZNAS DOBRE I DRAGE LJUDE DONACE I IZ GRUPE."
JADRANKA 29.09.2016.
"Sve je bilo savršeno...preporučio bi svakom odlazak u Tunis."
TOMISLAV 28.09.2016.
Pričaj s nama :) Chat