Dočekajte Valentinovo u tango zagrljaju najdraže osobe - naučite
argentinski tango uz modernu glazbu, puno zabave i druženja

Tečaj uz male grupe i individualan pristup, početak 13.2.

Dočekajte Valentinovo u tango zagrljaju najdraže osobe - naučite argentinski tango uz puno zabave i druženja

Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
Argentinski tango -68% Kvatrić
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 2
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 3
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 4
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 5
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 6
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 7
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 8
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 9
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 10
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 11
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 12
Argentinski tango -68% Kvatrić - slika 13
-68%

Dočekajte Valentinovo u tango zagrljaju najdraže osobe - naučite
argentinski tango uz modernu glazbu, puno zabave i druženja

Tečaj uz male grupe i individualan pristup, početak 13.2.

Dočekajte Valentinovo u tango zagrljaju najdraže osobe - naučite argentinski tango uz puno zabave i druženja

Pogledaj iskustva drugih »
 • Ponuda uključuje:
  - tečaj argentinskog tanga (4 termina) za jednu osobu mlađu od 35 godina u organizaciji Tango Experientiala u sklopu udruge Može i drugačije
 • Početak tečaja: 13.2.2022.
  Dinamika treninga: pon: 20:00 h - 21:30 h (4 dolaska unutar mjesec dana)
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Maksimalan broj polaznika na tečaju je 5 parova
 • Tečaj se održava u baru Beleza, na adresi Tuškanova 37 (blizina Kvatrića)
 • Tango Experiential nudi vam poduku iz aregntiskog tanga uz suvremenu muziku u malim grupama, uz stalnu podršku iskusnih i pristupačnih voditelja
 • Voditelji Karla i Hrvoje pobrinut će se s puno strpljenja da Vaš ulazak u svijet tango plesa bude interesantan, interaktivan i ugodan
 • Više o voditeljima pročitajte OVDJE
 • Naučite plesati argentinski tango jer plesno umijeće je nešto što vam ostaje tijekom cijelog života!
 • Ukoliko još niste pronašli svoga partnera svakako kontaktirajte Tango Experiential PRIJE KUPOVINE jer Vaš partner možda već čeka na Vas!
 • Nakon kupovine potrebno se u što kraćem vremenskom periodu (3-5 dana) javiti na Facebook Tango Experientiala ili na 091 4400 400
 • Dolazak se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Argentinski tango

Želite iznenaditi svoju bolju polovicu nečime što nije romantična večera, ali nemate nikakvu ideju? Tango Experiential ima rješenje za Vas i nudi vam tečaj argentinskog tanga. Priuštite si nezaboravno Valentinovo!

Tango Experiential, u sklopu udruge 'Može i drugačije', nudi vam plesnu poduku argentinskoga tanga u malim grupama kroz individualan pristup. Poduka počinje s osnovama tradicionalnog argentinskog tanga, no ide i korak dalje, glazba je suvremena, prilagođena današnjoj kulturi i načinu življenja. S obzirom da je ples pokret na glazbu, suvremeni tango dobiva slobodniju formu, kretanje, te mogućnost iskrenog izražavanja osobnih emocija. On obuhvaća otvoreno i zatvoreno držanje, pokretanje bokova, ramena i glave, kontakt improvizaciju, miješanje različitih plesnih stilova i nadasve snažnu poveznicu s tlom. Posebna pažnja posvećuje se dahu kao ključnom elementu za priču koju pripovijeda plesni par.

Tango Experiential (Iskustveni Tango) nije novi stil ili forma tanga, nego pristup pojedincu unutar plesnog para, što snažno utječe na oba partnera i njihovo kretanje. Takav pristup proizlazi iz dugogodišnjeg iskustva voditelja u različitim plesnim stilovima (klasični balet, suvremeni ples, latino-američki i standardni plesovi, salsa...).

Voditelji

Hrvoje Gebavi je svoje plesno umijeće počeo graditi 2004. godine baveći se latinoameričkim i standardnim plesovima. Višegodišnja takmičenja u ovim sportskim plesovima dale su mu osnovu u koju je ugrađivao elemente salse, jazz dancea, baleta i - tanga. S tangom se počinje baviti u Italiji 2009. godine. Njegov plesni stil najsnažnije se razvija u Velikoj Britaniji gdje dolazi u kontakt sa suvremenim/neo tangom i argentinskim učiteljima. U njegovom plesu mogu se vidjeti elementi svih plesova s kojima je došao u dodir. Zajedno sa svojim prijateljima 2014. godine pokreće Tango Experiential klub u Zagrebu unutar kojega vodi plesne tečajeve i plesne večeri.

Karla Jakušić Babeli započela je svoje plesne korake u ranoj dobi kroz jazz i ritmiku te se kasnije nastavila razvijati u izričaju suvremenog plesa. Pohađala je brojne radionice suvremenog plesa, partneringa i kontakt improvizacije u Hrvatskoj i inozemstvu, educirajući se kod renomiranih plesnih pedagoga i članova velikih plesnih kompanija. Imala je prilike nastupati i u predstavama suvremenog plesa. S argentinskim tangom se upoznaje 2015. godine te je s obzirom na iskustvo u suvremenom plesu odmah privlači neo/suvremeni tango i mogućnost povezivanja znanja, principa, kreativnosti i senzibiliteta iz suvremenog plesa i partneringa s tangom. Nakon nekoliko godina neo tanga, počinje se intenzivnije baviti i tradicionalnim tangom te se, želeći biti što svestranija plesačica, trenutno aktivno bavi objema granama u kojima se i dalje kontinuirano educira kroz međunarodne evente. Osim tečajeva tanga za građanstvo, održava i prigodne radionice tanga za izvedbene umjetnike.

Beleza Brazilian Bar
Tuškanova 37, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 091 4400 400
E-mail:
Web: http://bit.ly/2kwKQ7Z

Detalji o partnerovom sjedištu:
MOŽE I DRUGAČIJE
Babukićeva 2, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti samo karticama