[GRUPNI TRENINZI] Mjesec dana pod vodstvom stručnog trenerskog tima, 3 puta tjedno! Iskoristite priliku, izaberite jedan od treninga za 99 kn!

Funkcionalni trening, pilates, aerobik, body shape, fatburn, zumba, stretching, body tehnika ili sportski trening za djecu

Grupni trening po izboru u trajanju mjesec dana za 99 kn!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 11
5 zvjezdica: 11
4 zvjezdice: 0
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 0
1 zvjezdica: 0
Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
Grupni trening 1mj -60% Utrine
Grupni trening 1mj -60% Utrine - slika 2
Grupni trening 1mj -60% Utrine - slika 3
Grupni trening 1mj -60% Utrine - slika 4
Grupni trening 1mj -60% Utrine - slika 5
Grupni trening 1mj -60% Utrine - slika 6
Grupni trening 1mj -60% Utrine - slika 7
Grupni trening 1mj -60% Utrine - slika 8
Grupni trening 1mj -60% Utrine - slika 9
Grupni trening 1mj -60% Utrine - slika 10
Grupni trening 1mj -60% Utrine - slika 11
-60%

[GRUPNI TRENINZI] Mjesec dana pod vodstvom stručnog trenerskog tima, 3 puta tjedno! Iskoristite priliku, izaberite jedan od treninga za 99 kn!

Funkcionalni trening, pilates, aerobik, body shape, fatburn, zumba, stretching, body tehnika ili sportski trening za djecu

Grupni trening po izboru u trajanju mjesec dana za 99 kn!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 11
5 zvjezdica: 11
4 zvjezdice: 0
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 0
1 zvjezdica: 0
Pogledaj iskustva drugih »
 • Ponuda uključuje:
  mjesec dana grupnih treninga po izboru (3 puta tjedno) pod vodstvom stručnog trenerskog tima ProFit
 • Klikom na "kupi" birate:
  - funkcionalni trening
  - pilates
  - aerobik
  - body shape
  - fatburn
  - zumba
  - stretching
  - body tehnika
  - sportski trening za djecu stariju od 5 godina
 • Trenutni raspored treninga pogledajte na linku
 • Sportski trening za djecu počinje 10.9.2018.
 • Ponuda se odnosi na nove članove
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • S treninzima je potrebno početi najkasnije do roka iskoristivosti: 31.10.2018.
 • Treninzi se održavaju u prostoru Fitness centra Karate klub Croatia
 • Minimalan broj članova u grupi za početak s treningom: 12
 • Prije kupovine potrebno je kontaktirati Fitness centar radi provjere raspoloživosti mjesta u grupi te rezervacije istog na broj 091 4593 489
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko niste započeli s treninzima do navedenog roka
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Radno vrijeme: 17h - 22h
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Možete kupiti 5 ponuda na poklon
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Detalji ponude
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
ProFit - fitness u Karate klubu "Croatia"

Ako želite upoznati mogućnosti vlastitoga tijela i njegove limite, naučiti pomicati granice svojih fizičkih mogućnosti, kvalitetno i organizirano vježbati, biti zadovoljni vlastitim izgledom, dođite u fitness u kojemu ćete svoje slobodno vrijeme provesti u zanimljivom, kvalitetnom i dinamičnom treningu. Ukoliko se vježbe izvode nepravilno i bez stručnoga nadzora vježbanje može biti neefikasno, ali i štetno. Stoga je potrebno vježbati isključivo uz stručni nadzor trenera, a što vam omogućuju educirani treneri dvorane za grupne treninge ProFit.

Stretching

Bilo da ste sportaš ili se sportom bavite rekreativno ili jednostavno želite dobro i kvalitetno funkcionirati kroz dan, istezanje ili stretching ima važnu ulogu u zadovoljenju svakog od navedenih uvjeta. Redovitim prakticiranjem ovoga programa poboljšat ćete držanje tijela, povećati opseg pokreta, uspostaviti bolju cirkulaciju, spriječiti mogućnost nastanka ozljeda i smanjiti bol u mišićima, što će kao posljedicu imati jednostavnije obavljanje svakodnevnih zadataka, veselje i užitak vlastitoga života.

Funkcionalni trening

Funkcionalni trening označava koncept treninga kojim se utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela. Drugim riječima, funkcionalni trening će utjecati na razvoj motoričkih sposobnosti kao što su snaga, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina, fleksibilnost, razvoj energetskih sustava (fosfatni, glikolitički i aerobni) te na smanjenje masnog tkiva i povećanje mišićne mase.


Pilates

Pilates, vrlo popularna metoda vježbanja, kombinira blagotvorne tehnike opuštanja i sportsko-rekreacijske aktivnosti. To je program vježbi laganog do srednjeg intenziteta koji uz vježbe disanja pomaže u povećanju kapaciteta pluća, oslobađanju od stresa, te učvršćivanju tijela. Vježbe se izvode uglavnom na podu, a po načinu vježbanja, ovaj je program najsličniji yogi. Pomaže u postizanju fizičke i psihičke ravnoteže, jača, učvršćuje muskulatura cijelog tijela, povećava se kapacitet pluća, poboljšava cirkulacija i izmjena tvari.

Aerobik

Aerobik je vrsta treninga koja kombinira ritmičke aerobne vježbe s istezanjem i vježbama snage. Najčešće se izvodi grupno na čelu s instruktorom uz glazbenu podlogu, iako se može prakticirati samostalno i bez glazbe. Cilj aerobika je jačanje fizičke spreme, a osobe koje se bave aerobikom vježbe izvode radeći različite pokrete slične plesnim. Aerobik je podijeljen prema intenzitetu treninga, te omogućuje sudionicima da odaberu svoj program vježbi ovisno o fizičkoj spremi.

Body tehnika

Fokus je na komunikaciji mentalne i mišićne komponente te učenju osobne tjelesne svjesnosti. Ako težite lijepo formiranom, zdravom i funkcionalnom tijelu Body tehnika je idealan izbor vaše sportske rekreacije, jer ćete u kratkom vremenu učinkovito djelovati na sve komponente zdravstvenog fitnesa i tako utjecati na kvalitetu vašega života.

Body shape

je prilagođeni aerobik namijenjen početnicima i svima koji su iz bilo kojeg razloga duže izbivali od tjelesnoga napora. Za realizaciju programa koriste se trenažna pomagala: male lopte, velike pilates lopte, mali ručni utezi te gumene trake. Program iako prilagođen nije statičan.

Fat burn trening

Fat burning program poboljšava opću tjelesnu kondiciju, idealan je za redukciju potkožnog masnog tkiva i učvršćivanje tijela. Poboljšava rad srčanožilnog i dišnog sustava, utječe na razvoj snage i izdržljivosti. Vježbe s rekvizitima ili bez rekvizita na step klupici nešto su dinamičniji oblik vježbanja, omogućuju nam jači intenzitet vježbanja čime je i sam učinak na oblikovanje tijela jači. Ovakva vrsta aerobnog treninga idealna je za rekreativce i osobe koje se žele vratiti u formu nakon duže pauze.

Zumba

Jedinstvena kombinacija plesa i vježbe, napravljena tako da Fitness učini uzbudljivim i zabavnim iskustvom. Koraci koji se plešu u zumbi su nevjerojatno jednostavni, a posebni pedagoški pristup omogućuje njihovo lagano usvajanje i izvođenje.

Sportski trening za djecu

Sportski program za djecu podrazumijeva razvoj opće i specifične motorike svladavanjem različitih motoričkih zadataka kroz igru i zabavu. Program je namijenjen djeci od 5 godina starosti i više.

ProFit u sklopu Fitness centra Karate klub Croatia
Avenija Dubrovnik 36, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 091 4593 489
E-mail:
Web: http://bit.ly/2DWKLjS

Detalji o partnerovom sjedištu:
Karate klub Croatia
Trnsko 25, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti samo karticama