Procjena rizika za rak jajnika! IOTA pretraga uz odmah gotove nalaze u Ordinaciji Gynnova koja jedina u Hrvatskoj radi ovu za život važnu pretragu!

Pretraga koja u 90% slučajeva otkriva zloćudnu bolest već u ranom stadiju za 499 kn!

Procjena rizika za rak jajnika! IOTA pretraga uz nalaze odmah u Ordinaciji Gynnova za 499 kn!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 147
5 zvjezdica: 141
4 zvjezdice: 2
3 zvjezdice: 1
2 zvjezdice: 2
1 zvjezdica: 1
Pogledaj iskustva drugih (64) »

  		
				  		
	      
Procjena rizika za rak jajnika!
Procjena rizika za rak jajnika! - slika 2
Procjena rizika za rak jajnika! - slika 3
Procjena rizika za rak jajnika! - slika 4
Procjena rizika za rak jajnika! - slika 5
Procjena rizika za rak jajnika! - slika 6
Procjena rizika za rak jajnika! - slika 7
Procjena rizika za rak jajnika! - slika 8
Procjena rizika za rak jajnika! - slika 9

Procjena rizika za rak jajnika! IOTA pretraga uz odmah gotove nalaze u Ordinaciji Gynnova koja jedina u Hrvatskoj radi ovu za život važnu pretragu!

Pretraga koja u 90% slučajeva otkriva zloćudnu bolest već u ranom stadiju za 499 kn!

Procjena rizika za rak jajnika! IOTA pretraga uz nalaze odmah u Ordinaciji Gynnova za 499 kn!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 147
5 zvjezdica: 141
4 zvjezdice: 2
3 zvjezdice: 1
2 zvjezdice: 2
1 zvjezdica: 1
Pogledaj iskustva drugih (64) »
 • Ponuda uključuje:
  IOTA pretraga (International Ovarian Tumor Analysis) za procjenu rizika za rak jajnika u Ginekološkoj ordinaciji Gynnova
 • Pretraga se obavlja pomoću ultrazvučnog aparata Samsung WS-80A Elite koji sadrži IOTA softwer
 • Prilikom ultrazvučnog pregleda analizira se morfologija jajnika (veličina, rubovi, gustoća sadržaja ciste, prisutnost izraslina unutar ciste, sjene oko ciste) kao i količina krvnih žila jajnika. U kombinaciji sa vrijednostima CA 125 kompjutorskim izračunom dobiva se procjena rizika za rak jajnika (u postotcima)
 • Pročitajte detaljnije o IOTA pretrazi
 • Za provođenje pretrage potrebno je donijeti nalaz vrijednosti tumorskog biljega CA 125, ne stariji od 30 dana
 • Pretraga se posebno preporučuje ženama koje u obitelji imaju slučajeve raka dojke, jajnika, vrata maternice ili debelog crijeva te ženama s cistama na jajnicima
 • Pregled obavlja dr. med. Gordan Crvenković, jedini liječnik u Hrvatskoj certificiran za provođenje ove pretrage, a na linku pogledajte životopis
 • Nalazi su gotovi odmah po završetku pretrage
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: 7.1.2020.
 • Radno vrijeme:
  pon, sri, pet: 9h - 14h
  uto, čet: 14h - 20h
 • Termin je potrebno prethodno rezervirati 5 - 7 dana ranije
 • Preko portala kupujete rezervaciju, a ostatak plaćate na licu mjesta gotovinom ili debitnim karticama (nema mogućnosti plaćanja kreditnim karticama)
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24 h ranije
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Posjetite Facebook stranicu ordinacije
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • .
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
IOTA ultrazvučna metoda procjena rizika raka jajnika

Rak jajnika je vrlo opasna bolest. Smrtnost od ove zloćudne bolesti se kreće izmedju 70 i 80%. U medicini je poznat i pod nazivom “tihi ubojica”. Otkriva ga se najčešće u poodmaklom stadiju jer je do tada praktički bez simptoma (nadutost, pritisak ili bolovi u donjem abdomenu, otežano mokrenje i stolice). Stoga je rana detekcija ove bolesti od vrlo važnog značaja. Petgodišnje preživljavanje u tom slučaju iznosi 80%.

Brojne metode rane detekcije su korištene u posljednjih 30tak godina – color Doppler ultrazvučna analiza prokrvljenosti jajnika, tumorski biljezi, 3dimenzionalni ultrazvuk, magnetska rezonanca, genetska analiza…, no niti jedan se nažalost nije pokazao dovoljno osjetljivim za ranu dijagnozu bolesti. Od 2013 godine u upotrebi je IOTA (International Ovarian Tumor Analysis) procjena rizika za rak jajnika.

Međunarodni tim stručnjaka (Belgija, Engleska, Švedska i dr.) je na osnovi dotadašnjih rezultata dijagnostike raka jajnika napravila algoritam po kojem se ova bolest otkriva u 90% slučajeva, najčešće već u ranoj fazi. Baziran je na kombinaciji ultrazvučne slike, prokrvljenosti jajnika i tumorskih biljega (CA 125). Stručnost i iskustvo ginekologa i kvaliteta ultrazvučnog aparata su od velikog značaja u donošenju precizne dijagnoze.

Ordinacija “GynNova” (dr Crvenković) je jedina u Hrvatskoj od 2015 godine licencirana za ovu pretragu.

Ujedno posjeduju i ultrazvučni aparat (Samsung WS-80A Elite) koji jedini sadrži IOTA softwer. Tijekom posljednjih 30 godina dr Crvenković je svoje znanje u ranoj dijagnostici raka jajnika stjecao u vrhunskim klinikama širom svijeta pod mentorstvom najzvučnijih imena iz tog područja (Prof Asim Kurjak, Prof Lawrence Platt-SAD, Prof Dirk Timmerman-Belgija).

Ciljna grupa pacijentica za ovu pretragu su žene sa opterećenom obiteljskom anamnezom (majka, sestra, teta ili baka oboljele od raka jajnika, dojke, maternice ili debelog crijeva), te žene sa dijagnosticiranom cistom jajnika. Prilikom ultrazvučnog pregleda analizira se morfologija jajnika (veličina, rubovi, gustoća sadržaja ciste, prisutnost izraslina unutar ciste, sjene oko ciste) kao i količina krvnih žila jajnika.

U kombinaciji sa vrijednostima CA 125 kompjutorskim izračunom dobiva se procjena rizika za rak jajnika (u postotcima). Ova informacija je od velike vrijednosti ginekologu i pacijentici za odluku o načinu liječenja (ekspetativni ili operacija, zračenje i kemoterapija), a u konačnici i o kvaliteti daljnjeg života.

Rana dijagnoza = uspješno izlječenje!

Ginekološka ordinacija GynNova
Trg Marka Marulića 15, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 4829 819 , 099 2816 368
E-mail:
Web: http://www.gynnova.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
GynNova d.o.o.
Marulićev trg 15, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti samo karticama