Paket pretraga na uzročnike spolno prenosivih bolesti u Poliklinici Labplus - testiranje iz urina na: klamidiju, trihomonas, mikoplazme i ureplazme te uzročnika gonoreje za 799 kn!

Potpuno bezbolno, nalazi gotovi za 7 dana

Paket testiranja na spolno prenosive bolesti za 799 kn!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 3274
5 zvjezdica: 2841
4 zvjezdice: 238
3 zvjezdice: 72
2 zvjezdice: 46
1 zvjezdica: 73
Pogledaj iskustva drugih (1291) »

  		
				  		
	      
Paket pretraga na spolne bolesti -33%
Paket pretraga na spolne bolesti -33% - slika 2
Paket pretraga na spolne bolesti -33% - slika 3
Paket pretraga na spolne bolesti -33% - slika 4
Paket pretraga na spolne bolesti -33% - slika 5
Paket pretraga na spolne bolesti -33% - slika 6
Paket pretraga na spolne bolesti -33% - slika 7
-33%

Paket pretraga na uzročnike spolno prenosivih bolesti u Poliklinici Labplus - testiranje iz urina na: klamidiju, trihomonas, mikoplazme i ureplazme te uzročnika gonoreje za 799 kn!

Potpuno bezbolno, nalazi gotovi za 7 dana

Paket testiranja na spolno prenosive bolesti za 799 kn!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 3274
5 zvjezdica: 2841
4 zvjezdice: 238
3 zvjezdice: 72
2 zvjezdice: 46
1 zvjezdica: 73
Pogledaj iskustva drugih (1291) »
 • Ponuda uključuje:
  - paket pretraga na uzročnike spolno prenosivih bolesti iz urina u Poliklinici Lab Plus
  - testiranje na Chlamydia trachomatis
  - testiranje na Neisseria gonorrhoeae
  - testiranje na Mycoplasma genitalium
  - testiranje na Mycoplasma hominis
  - testiranje na Ureaplasma urelayticum
  - testiranje na Trichomonas vaginalis
 • Redovne cijene usluga pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: 29.11.2021.
 • Pretraga je bezbolna i namijenjena je muškarcima i ženama
 • Kada se pretraga preporučuje?
  - ako ste imali nezaštićeni spolni odnos
  - ako planirate ostati u drugom stanju
  - ako ste primijetili sljedeće simptome: - genitalna ranica, ulkus, mjehurići, krastice, osip i prištići po spolovilu, perianalno, oralno i na oku, crvenilo navedenih regija - neuobičajen iscjedak iz mokraćne cijevi muškog i ženskog spolovila, rodnice, analnog otvora; učestalo mokrenje, neugodnosti pri mokrenju - bolovi i grčevi u trbuhu i maloj zdjelici, rektumu, međunožju, predjelu prostate i mošnjama
 • Za testiranje je potrebno:
  - u sterilnu posudicu s poklopcem na navoj izmokriti 10 do 20 ml prvog mlaza mokraće
  - pažljivo zatvoriti posudicu i odmah je dostaviti u laboratorij
 • Četiri sata prije davanja urina ne mokriti (dva sata je minimum)
 • Nije potrebna najava dolaska
 • Nalazi su gotovi za 7 dana
 • Vrijeme korištenja ponude:
  pon - pet: 7h - 19h
  sub: 8h - 12h
 • Ponudu možete platiti karticama do 6 rata (PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, Diners)
 • Ponudu koristite uz predočenje isprintane potvrde koja se nalazi na vašoj e-mail adresi i vašem korisničkom računu pod poljem „potvrde/računi“. Predočenjem šifre potvrde partneru, ponuda se smatra iskorištenom
 • Pogledajte Facebook Poliklinike
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Paket pretraga na spolno prenosive bolesti iz urina


U SPB spadaju bolesti koje se mogu prenijeti spolnim kontaktom sa zaraženom osobom (oralnim, vaginalnim i analnim kontaktom), a neke se mogu prenijeti i nespolnim putem (krvlju, s majke na dijete). Uzrokuju bolesti spolnih organa, no mogu zahvatiti i druge organe (jetru, obrambeni sustav, mozak…). Uzrokuju ih brojni mikroorganizmi (virusi, bakterije, praživotinje, paraziti).

Kada se pretraga osobito preporučuje? 
➨ Ako ste imali nezaštićeni spolni odnos 
➨ Ako planirate ostati u drugom stanju 
➨ Ako ste primijetili sljedeće simptome: - genitalna ranica, ulkus, mjehurići, krastice, osip i prištići po spolovilu, perianalno, oralno i na oku, crvenilo navedenih regija - neuobičajen iscjedak iz mokraćne cijevi muškog i ženskog spolovila, rodnice, analnog otvora; učestalo mokrenje, neugodnosti pri mokrenju - bolovi i grčevi u trbuhu i maloj zdjelici, rektumu, međunožju, predjelu prostate i mošnjama.
 
Chlamydia trachomatis  ili jednostavno rečeno - klamidija, je bakterija koja ne može rasti izvan žive stanice. Danas je najčešći uzročnik upalne bolesti male zdjelice i sekundarnog steriliteta. Može izazvati uretritis, epididimitis, cervicitis, LGV ili trahom. Infekcija je često asimptomatska u žena. Perinatalna infekcija može rezultirati konjuktivitisom i upalom pluća u novorođenčadi.

Neisseria gonorrhoeae  je spolno prenosiva bolest koja se najčešće manifestira upalama urogenitalnog sustava: kod muškaraca upalom i gnojnim iscjetkom iz uretre, dok su kod žena simptomi često vrlo blagi ili ih nema. N. gonorrhoeae može inficirati i dijete prilikom poroda, koje može razviti gnojnu upalu spojnica očiju. Stoga je vrlo važno da se infekcija dijagnosticira i liječi.

Mycoplasma genitalium je mala bakterija koja može zaraziti spolno-mokraćni sustav. Infekcija se prenosi tijekom nezaštićenog vaginalnog i analnog spolnog odnosa. U žena uzrokuje upalu mokraćne cijevi i vrata maternice koja se, ako se ne liječi, može proširiti na maternicu i jajovode te uzrokovati upalnu bolest male zdjelice. Kod muškaraca najčešće uzrokuje upalu mokraćne cijevi (uretritis).

Mycoplasma hominis i Ureaplasma urealyticum - Infekcija navedenim uzročnicima može uzrokovati upale u različitim dijelovima urogenitalnog sustava kod žena i muškaraca. Mikoplazme se ne mogu izolirati uobičajenim bakteriološkim metodama. M. hominis je prisutna u oko deset posto spolno aktivnih pojedinaca. Ureaplasma urealyticum je spolno prenosiva bakterija. Odlikuje se velikom antigenskom raznolikošću..Prisutne su u preko 5o posto spolno aktivnih ljudi, često asimptomatski, ali mogu izazvati osim uretritisa i upalne bolesti male zdjelice sa posljedicama na plodnost i trudnoću.

Trichomonas vaginalis je bičaš, spolno prenosiva protozoa koja muškarce zaražuje rjeđe od žena (~20% žena reproduktivne dobi). Infekcija u oba spola, a osobito u muškaraca, može biti bez simptoma; uzročnik može dugo zaostati u mokraćno–spolnom sustavu, dovodeći do nehotičnog prijenosa spolnom partneru. U nekim područjima može biti uzrokom 5–15% slučajeva muškog uretritisa.


Poliklinika LabPlus - najbolji odabir za vaše zdravlje!

Prednosti:

✦ mogućnost testiranja tijekom cijelog dana (u redovno radno vrijeme)
✦ stručnost iskusnog medicinskog tima i ugodan ambijent
✦ najmoderniji uređaji za analizu i laboratorijske pretrage

Poliklinika LabPlus je zdravstvena ustanova kojoj se možete obratiti s punim povjerenjem. Dobiti ćete najbolje iz svijeta medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada te nutricionizma. Poliklinika LabPlus je moderno opremljena poliklinika koja može odgovoriti svim dijagnostičkim i terapijskim izazovima.

Poliklinika LabPlus
Maksimirska cesta 282, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 7987 480
E-mail:
Web: http://www.poliklinika-labplus.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
POLIKLINIKA LAB PLUS 2
Maksimirska 282, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom, ZABA Mastercardom i Dinersom do 6 rata