TERAPIJA GLAZBOM - 5 sati medicinski priznate SSP terapije za liječenje ADHD-a, senzomotoričkih poteškoća, traume i stresa uz inicijalnu procjenu od 699 kn!

Terapija za odrasle ili djecu koja pomaže kod tjeskobe, traume te socijalnih i emocionalnih poteškoća

5 sati medicinski priznate SSP terapije glazbom za odrasle i djecu od 669 kn!


  		
				  		
	      
5 sati medicinski priznate SSP terapije glazbom za odrasle i djecu od 669 kn!
5 sati medicinski priznate SSP terapije glazbom za odrasle i djecu od 669 kn! - slika 2
-59%
Budimo odgovorni zajedno :)
 • Ponuda uključuje:
  5 sati SSP terapije glazbom uz inicijalnu procjenu za odrasle i djecu u Mens Sana centru za psihološke tretmane
 • Klikom na "kupi" birate:
  - 5 sati SSP terapije i inicijalna procjena za djecu za 699 kn
  - 5 sati SSP terapije i inicijalna procjena za odrasle za 999 kn
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: 10.12.2019.
 • Terapija se sastoji u slušanju posebno filtrirane i obrađene glazbe koja ima utjecaj na centralni i autonomni živčani sustav
 • SSP je medicinski priznata terapija u liječenju ADHD-a, senzomotoričkih poteškoća, traume i stresa
 • SSP je neinvazivna terapijska intervencija koja je do sada u svijetu pokazala zavidne rezultate. Namijenjena je prvenstveno djeci, ali i odraslima koji se susreću s teškoćama vezanim uz tjeskobu i traumu, djeci koja imaju socijalnih ili emocionalnih poteškoća, poteškoća s pažnjom ili poteškoća u području socijalne interakcije uzrokovane stresom
 • Inicijalna procjena traje 45 minuta do 1h
 • Terapija je potpuno bezbolna i opuštajuća, traje 5 uzastopnih dana po 1 sat
 • Terapiju i procjenu obavlja stručno osoblje centra s dugogodišnjim iskustvom, pročitajte više o njima
 • Pročitajte više o istraživanjima ove terapije i prikaze učinkovitosti terapije
 • Termin je potrebno prethodno rezervirati
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
  Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Radno vrijeme:
  pon - pet: 08h - 17h
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Posjetite Facebook stranicu centra
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
SSP - Safe and Sound Protocol - glazba koja liječi i pomaže djeci i odraslima!

SSP izravno (ali neinvazivno!) djeluje na neurološki sustav putem slušnog kanala, smanjujući senzornu preosjetljivost i potičući sustav socijalne interakcije. Pomoću specijalno digitalno obrađene i filtrirane glazbe stimuliraju se mišići unutarnjeg uha

Oni su pak inervirani VII i V kranijalnim živcem (facialis i trigeminus) koji izravno stimuliraju neuralni sustav socijalne interakcije (SES – Social Engagement System). Stimuliranjem tog sustava stvara osjećaj sigurnosti i zaštićenosti, što nas čini spremnijima i otvorenijima na komunikaciju i interakciju s drugima. SSP na taj način smiruje fiziološko i emocionalno (pretjerano) uzbuđenje, poboljšava pažnju i potiče lakšu spontanu komunikaciju i društvenu interakciju općenito, a smanjuje senzornu (pre)osjetljivost.

Namijenjena je prvenstveno djeci, ali i odraslima koji se susreću s teškoćama vezanim uz tjeskobu i traumu, djeci koja imaju socijalnih ili emocionalnih poteškoća, poteškoća s pažnjom ili poteškoća u području socijalne interakcije uzrokovane stresom. 

Poteškoće zbog kojih odrasli dolaze su teškoće vezane uz tjeskobu i traumu, socijalne ili emocionalne poteškoće, poteškoće u području socijalne interakcije uzrokovane stresom.

Terapija je potpuno bezbolna i opuštajuća, traje 5 uzastopnih dana po jedan sat. Medicinski je priznata i prepoznata kao terapija u liječenju simptoma iz poremećaja autističnog spektra, ADHD-a, senzomotoričkih poteškoća, traume i stresa. Nakon provedene SSP terapije često se nastavljaju drugi oblici terapija kod navedenih poteškoća. 

Terapija se sastoji u slušanju posebno filtrirane i obrađene glazbe koja ima utjecaj na centralni i autonomni živčani sustav. Dr. Stephen Porges, začetnik ove terapije, kreirao je SSP u nastojanju da pomogne ljudima, a posebno djeci, postići stanje u kojem se osjećaju prirodno, sigurno, povezano, mirno i društveno.

Mens Sana
Mesnička ulica 15/A, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 4847 763
E-mail:
Web: https://www.mensana.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
MENS SANA d.o.o.
Mesnička 15/A, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata