[ARGENTINSKI TANGO] Naučite izraziti emocije kroz savršen spoj pokreta, glazbe i strasti - mjesec dana tečaja za samo 79 kn!

Začinite život plesom na treninzima 1 puta tjedno po 120 minuta

Argentinski tango za početnike - mjesec dana


	      
Argentinski tango za početnike - mjesec dana
Argentinski tango za početnike - mjesec dana - slika 2
Argentinski tango za početnike - mjesec dana - slika 3
Argentinski tango za početnike - mjesec dana - slika 4
Argentinski tango za početnike - mjesec dana - slika 5
Argentinski tango za početnike - mjesec dana - slika 6
Argentinski tango za početnike - mjesec dana - slika 7
Argentinski tango za početnike - mjesec dana - slika 8
Argentinski tango za početnike - mjesec dana - slika 9
-61%
200kn
79kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama

 
 
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  tečaj argentinskog tanga za početnike u trajanju mjesec dana (1 puta tjedno po 120 min) za jednu osobu u organizaciji LiberTanga
 • Raspored održavanja: četvrtak 20h - 22h
 • Ukoliko na tečaj dolazite sami, partner će vam biti osiguran
 • Voditeljica tečaja: Jelena Somogyi,
  pročitajte više o njoj
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • S treninzima je potrebno početi do roka iskoristivosti: 12.7.2018.
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva unutar roka iskoristivosti, Ponuda Dana će vam vratiti sredstva uplaćena preko portala
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Nakon kupovine potrebno se prijaviti mailom na libertango.jelena@gmail.com s imenom, prezimenom i brojem mobitela, ako se prijavljujete u paru, iste podatke potrebno je navesti i za vašeg partnera/icu
 • Maksimalan broj polaznika u grupi: 16
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste se za školu prijavili, a niste otkazali minimalno 48 sati unaprijed
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrdu nije potrebno printati
 • Možete kupiti neograničen broj ponuda na svoje ime
 • Pogledajte Facebook, Youtube kanal i blog LiberTango
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
LiberTango

Institut argentinskog tanga LiberTango njeguje kulturno - umjetničke programe argentinskog tanga kao plesa, glazbe i poezije te društvenog fenomena. Djeluje u sklopu Instituta za kreativne komunikacije i medije - Auditorium Media i u prošlosti kluba UNESCO Zagreb.

Svojim polaznicima i publici pruža sve što postoji u argentinskom tangu sa svih aspekata izražavanja (plesne, glazbene, poetske i filmske večeri, pokretom do kulture i zdravlja). Njegov cilj je osloboditi kreativnost i produbiti kognitivne vještine polaznika i prisutnih u ugodnom okruženju.

Argentinski tango je ples, glazba i poezija te društveni fenomen. Tango je više nego sam ples i glazba. Poštuje odnose koji nam dopuštaju da budemo ono što jesmo i podupiru nas u osobnom i društvenom rastu, gdje se potpuno prikazujemo kao tko smo i dijelimo stvari koje želimo podijeliti iz želje, a ne obaveze ili pridržavanja društvenih skripti. Jedno od najsnažnijih pretraživanja u životu je potraga za unutarnjom i vanjskom ravnotežom. Sam tango predstavlja ravnotežu.

Pridružite se Institutu argentinskog tanga LiberTango i postanite dio velikog tango zagrljaja koji predstavlja glazbu, ples i poeziju te društveni fenomen.Argentinski Tango

Tango je od svojih začetka prvo predstavljao glazbu, a zatim ples improvizacije uz poeziju u kombinaciji ritma i melodije. Sa sigurnošću možemo reći kako je argentinski tango nastao kao potreba ljudi za opuštanjem i okupljanjem na kraju dana te stvaranjem i dijeljenjem zajedničkog.

Pokreti su s vremenom prešli na ples u paru. Zapisi iz 18. i početka 19. stoljeća govore o postojanju tango stilova na Kubi i u Španjolskoj. Ples flamenko i argentinski tango dijele zajedničkog pretka - menuet stilu europskog plesa, pri čemu bismo mogli hrabro konstatirati kako su već tada postajale fuzije u plesu i glazbi argentinskog tanga.

Najupečatljiviji trag u razvoju tanga ostavili su compadritosi, "candombe" veseli afrički ritmovi i ples, payadoresi uz spoj kultura i običaja naroda cijelog svijeta (polka, mazurka, vals...).

Oko 1910. osvaja Europu s dolaskom portenjosa (imućnih mladića) u Pariz te postaje nacionalni ponos Argentine. Njegovo zlatno razdoblje započinje oko 1930-tih kada se tango pojavio na filmovima za što je zaslužan Carlos Gardel (francusko - argentinski pjevač, tekstopisac, skladatelj i glumac te plesač). Njegov rođendan 11. prosinac je izabran za obilježavanje međunarodnog dana argentinskog tanga koji se obilježava i u svijetu te i Zagrebu u našoj organizaciji.

Argentinski tango mogu savladati svi bez obzira na dob, visinu, težinu, razna opredjeljenja i mogućnosti. Njegove osnovne kretnje su koraci koje koristimo u svakodnevnom životu - korak naprijed, nazad i u stranu. Postava tijela, teži prirodnosti. Njegova sloboda pokreta i glazbe koji ne robuju čvrsto zadanim formama može ga učiniti teškima u savladavanju za pojedinca.

Sam argentinski tango je jedna od najjednostavnijih i sve obuhvatnih aktivnosti.

Pogledajte i blog LiberTango

LiberTango
Ante Kovačića 4, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 098 9502 738 (Jelena)
E-mail:
Web: http://www.libertango.eu/

Detalji o partnerovom sjedištu:
AUDITORIUM MEDIA
Svačićev trg 8, Zagreb

Vrh stranice