Sigurnost

Mi brinemo da Vi kupujete sigurno!


Kao što nam je važno da Vam osiguramo uživanje i dobru zabavu, tako nam je važno da znate da nam je Vaša sigurnost kod kupnje prioritet. Iako Vam se može učiniti naporno svaki put upisivati broj kreditne kartice na putu do željene potvrde, znajte da je to upravo zato što je Vaša kupovina sigurna. Za to smo se pobrinuli koristeći najmodernije standarde u zaštiti podataka putem Corvus Pay sustava plaćanja. Prilikom kupovine, od Vas prikupljamo samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza. U skladu s tim, obavještavamo Vas za što su nam podaci potrebni.


Najbolje da Vam odmah odgovorimo na dva najvažnija pitanja:

Što se događa sa Vašom kreditnom karticom i podacima potrebnim prilikom kupovine? Transakcija se obavlja putem Secure Socket Layer-a (SSL) i potpuno je enkriptirana što znači sigurnu komunikaciju putem interneta. Vaši su privatni podaci zaštićeni i sigurni i koriste se s namjerom da Vi kupite željeni proizvod ili uslugu.


Za što nam je potreban Vaš e-mail?
Kako Vam ne bi promakla ni jedna atraktivna ponuda, šaljemo u Vaš sandučić dnevnu ponudu gdje uz kavu možete odlučiti hoćete li zgrabiti priliku dana. Isto tako, na Vaš mail pristižu podaci o kupljenim potvrdama. Vaše privatne podatke uzimamo vrlo ozbiljno i koristimo ih samo kako bismo Vama olakšali pristup odličnim ponudama.


Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju. Svi djelatnici tvrtke Prilika Dana d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.Mastercard secure code       Verified by Visa


Corvus PAY