1. nagrada "LJETOVANJE NA KORČULI" - Emir Osmančević
2. nagrada "WELLNESS U TERMAMA RADENCI" - Davor Vrlec
3. nagrada "VIKEND U UMAGU" - Martina Vagan

KAKO SUDJELOVATI

KORAK 1:

kupi jednu ponudu ili više njih u ukupnom iznosu od minimalno 199kn koji plaćaš izravno preko portala za vrijeme trajanja nagradne igre 29.4.- 9.6.2022.,
*što više kupuješ, veće su ti šanse za osvajanje nagrade
(odnosi se na sve kupovine sa istog zabilježenog emaila)

KORAK 2:

prati nas sve do izvlačenja 10.6., u međuvremenu pogledaj nagrade te razmišljaj koga ćeš povesti sa sobom :)

NAGRADE:

GLAVNA NAGRADA: LJETOVANJE NA KORČULI


Heritage Hotel Lumbarda - 7 noćenja s polupansionom uz jahanje na konjima po plaži, masažu i bazene


NAGRADA SE ODNOSI na 2 odrasle osobe i 1 dijete do 7 godinaHotel smješten u pješčanoj uvali i okružen mediteranskim borovima, udaljen je samo 20 metara od prve plaže, u centru Lumbarde. U potpunosti renoviran 2022. godine, ovaj hotel kulturne baštine nalazi se na jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija Korčule. Udaljen samo 10 minuta vožnje od grada Korčule izvrsno je polazište za istraživanje okolice.


NAGRADA UKLJUČUJE:


 • 7 noćenja s polupansionom u sobi s pogledom na more (ako boravi i dijete do 7 godina, koristi isti ležaj s roditeljima)

 • jahanje na konjima u vođenoj turi uz more ili u moru (45 min za dvoje odraslih)

 • piće dobrodošlice

 • neograničeno korištenje vanjskog bazena

 • neograničeno korištenje jacuzzija, prema raspoloživosti

 • neograničeno korištenje fitnessa i lounge terase

 • korištenje aquaparka Wibit - Prvi žal za dijete

 • masažu s grožđem ili u zlatu (po izboru za dvoje odraslih)

 • WiFi i parking
ROK ISKORISTIVOSTI: 15.6. - 15.9.2022. (od ponedjeljka do nedjelje, prema raspoloživosti) uz prethodnu rezervaciju termina na + 385 20 295 687 ili 095 524 2128. Izmjene ili dodaci koji nisu navedeni u “nagrada uključuje” dogovaraju se i plaćaju direktno s hotelom. Boravišna pristojba plaća se na licu mjesta.VAŽNO: Prilikom rezervacije potrebno je naglasiti da ste dobitnik nagrade preko nagradne igre na Ponudi dana, a prilikom dolaska uručiti voucher koji ćete dobiti od Ponude dana. Nagrada se smatra iskorištenom ukoliko niste otputovali do navedenog termina. U slučaju nemogućnosti korištenja, nagradu možete prenijeti na drugu osobu zajedno s voucherom.


SLOVENIJA, Hotel Radin B 4*, FAMILY PAKET:


2 noćenja s polupansionom i neograničenim kupanjem u Termama Radenci!


NAGRADA SE ODNOSI na 2 odrasle osobe, 1 dijete do 12 godina i 1 dijete do 6 godina u dvokrevetnoj sobi s dodatnim ležajem


Odmor po mjeri nudi bazenski kompleks Terma Radenci i Hotel Radin s izravnim ulazom u termalni svijet, zdravstveni i wellness centar. Uživajte u odmoru s blagotvornom klimom, opuštajućim okruženjem i bogatom gastronomskom ponudom. Bazenski kompleks uključuje unutarnji bazen za plivanje s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termomineralnom vodom, unutarnji bazen s toplim izvorima do 37 ℃, bazenčiće za djecu s običnom i termalnom vodom, bazen za kupanje s hladnom vodom, slapove, podvodne i nadvodne masaže i atraktivnu brzu rijeku.NAGRADA UKLJUČUJE:


 • 2 noćenja s polupansionom (ako nagradu koriste 2 odrasle osobe onda je smještaj u Deluxe sobi s francuskim krevetom, a u slučaju boravka i 2 djece smještaj je u dvokrevetnoj sobi s dodatnim ležajem - 1 dijete s roditeljima,a drugo na dodatnom ležaju) u Hotelu Radin

 • neograničeno kupanje u termalnom kompleksu (na dan dolaska mogućnost kupanja od 11h)

 • korištenje ogrtača za kupanje

 • 1 x dnevno ulaz u Svijet sauna do 15 h (ne vrijedi na dan odlaska)

 • jutarnju gimnastiku i aqua fitness (pon-sub)

 • 1 x degustacija mineralne vode u salonu zdravlja

 • cjelodnevno kupanje na dan odlaska

 • animacijski program

 • besplatni parking (prema raspoloživosti)

 • besplatan WiFi u auli hotela

 • check in od 14h, check out do 11h

ROK ISKORISTIVOSTI: do 30.9.2022. (od ponedjeljka do nedjelje, prema raspoloživosti) uz prethodnu rezervaciju termina na email [email protected] ili na broj 00 386 2 520 27 22. Izmjene ili dodaci koji nisu navedeni u “nagrada uključuje” dogovaraju se i plaćaju direktno s hotelom. Boravišna pristojba i jednokratna prijava plaća se na licu mjesta.VAŽNO: Prilikom rezervacije potrebno je naglasiti da ste dobitnik nagrade preko nagradne igre na Ponudi dana, a prilikom dolaska uručiti voucher koji ćete dobiti od Ponude dana. Nagrada se smatra iskorištenom ukoliko niste otputovali do navedenog termina. U slučaju nemogućnosti korištenja, nagradu možete prenijeti na drugu osobu zajedno s voucherom.


UMAG - 2 noćenja s polupansionom (u standard ili sportskoj sobi, ovisno o raspoloživosti) u Villi Istriani!


Villa Istriana smještena je u mirnoj oazi na samo nekoliko kilometara od Umaga, grada koji savršeno spaja moderni život i ljepotu prirode. Isprobajte istarske delicije, maslinovo ulje, vino i uživajte u ambijentu koji vas poziva na odmor i opuštanje, kao i uživanje u sretnim romantičnim trenucima i raznim zabavama. Doživite nezaboravno iskustvo boja, mirisa i okusa Istre s naglaskom na zdravlje i dobrobit! NAGRADA UKLJUČUJE, SVE ZA DVIJE OSOBE:


 • 2 noćenja s polupansionom

 • piće dobrodošlice (čaj ili kava ili domaća rakija)

 • degustaciju domaćeg maslinovog ulja i vrhunskih vina lokalnog vinara u sklopu jedne od večera

 • degustaciju domaćih rakija u sklopu jedne od večera

 • degustaciju tartufa u sklopu jedne od večera

 • korištenje privatnog wellnessa u trajanju 2 sata

 • korištenje ogrtača, ručnika i papuča za wellness

 • poklon iznenađenja na odlasku

 • dnevni najam bicikla u trajanju 2 sata

 • rana prijava i kasna odjava (ovisno o raspoloživosti)

 • besplatan WiFi

 • besplatan parkingROK ISKORISTIVOSTI: 15.6. - 15.9.2022. (od ponedjeljka do nedjelje, prema raspoloživosti) uz prethodnu rezervaciju termina na email [email protected] ili na broj 099 8071 444. Izmjene ili dodaci koji nisu navedeni u “nagrada uključuje” dogovaraju se i plaćaju direktno s Villom Istrianom. Boravišna pristojba plaća se na licu mjesta.VAŽNO: Prilikom rezervacije potrebno je naglasiti da ste dobitnik nagrade preko nagradne igre na Ponudi dana, a prilikom dolaska uručiti voucher koji ćete dobiti od Ponude dana. Nagrada se smatra iskorištenom ukoliko niste otputovali do navedenog termina. U slučaju nemogućnosti korištenja, nagradu možete prenijeti na drugu osobu zajedno s voucherom.Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10), Prilika dana d.o.o Zvečajska 17, 10000 Zagreb, OIB 43728211079, donosi sljedeća:


PRAVILA NAGRADNE IGRE

„Kune izdvoji, ljetovanje osvoji!”


 

Članak 1. Priređivač

Priređivač nagradne igre je Prilika dana d.o.o., Zvečajska 17, 10000 Zagreb, OIB 43728211079.


 

Članak 2. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra se provodi od 29. travnja 2022. do 9.lipnja.2022. do ponoći na internetskoj stranici www.ponudadana.hr


 

Članak 3. Svrha nagradne igre

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe Priređivača i unapređenja prodaje na portalu www.ponudadana.hr

Nagradna igra se odnosi na cjelokupan asortiman ponuda objavljenih na stranici www.ponudadana.hr


 

Članak 4. Način sudjelovanja u nagradnoj igri

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koju ponudu na portalu www.ponudadana.hr. Iznos koji se plaća preko portala mora biti minimalno 199 kuna (1 ponuda u tom iznosu ili više ponuda koje zajedno daju minimalno taj iznos). Navedena kupnja mora biti obavljena za vrijeme trajanja nagradne igre.

Kupnjom jedne ponude ili više njih u ukupnom iznosu od minimalno 199 kn preko portala, fizička osoba dobiva potvrdu o kupnji koja se smatra automatskom prijavom u nagradnoj igri.


 

Članak 5. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 (osamnaest) godina osim zaposlenika Priređivača te članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).


 
PRIKAŽI SVE